Problem sa procesorom

poruka: 4
|
čitano: 834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Znaci imam problem da mi se ventilator nakon negog vremena rada na kompjuteru pocne vrtit sve brze dok ne postigne maksimalnu brzinu a to je kad prijeđe 50°C to mi se pocelo događati prije tjedan dana ali ne tako često sad se svako malo zavrti na full brzinu rjec je o amd athlon II X3 455

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa procesorom
dejan9479 kaže...

Znaci imam problem da mi se ventilator nakon negog vremena rada na kompjuteru pocne vrtit sve brze dok ne postigne maksimalnu brzinu a to je kad prijeđe 50°C to mi se pocelo događati prije tjedan dana ali ne tako često sad se svako malo zavrti na full brzinu rjec je o amd athlon II X3 455

A što si mislio? Ljeto je a zrak vruč pa traži da hladi dok vent brže vrti to je normalno. Dok će vručine uskoro popušta pa če bit više zraka bolje hladit. Ako ti to smeta po vručini surfaj jedan sad i ugasiga nek ohladi i surfaj naveče jer tad manje vruče nego po danu...

Nenad
12 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Imam problem sa procesorom. Naime procesor mi zna otići na 100% na nekih 20 sekundi i onda se opet značajno smanji, naročito tijekom igrica. Npr. igrica mi počne jako trzati i otvorim task manager i vidim procesor je na 100%, opterećenje procesora se smanji i igrica prestane trzati, u prosjeku mi se ovo desi 3-4 puta u 10 minuta kada igram igrice.

Pomagajte!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Koji procesor imas?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice