Dali je naormalno da za ovaj procesor i grafičku temperatura bez opterećenja bude oko 55 stupnjeva.
procesor:DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz (8 x 333)
grafička:NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
Dali je naormalno da za ovaj procesor i grafičku temperatura bez opterećenja bude oko 55 stupnjeva.
Imaš li stock hlađenje?
idle temperatura e8200 sa stock hladnjakom je negdje 42°C... možda ti je uključen cool'n'quiet... ak je probaj ga isključiti u BIOS-ima
Cool and quite spušta temperaturu, a ne diže i to na AMD-u, a ne Intelu. Za grafičku je ok, tako je i meni, dok bi procesor trebalo malo ohladiti, pasta, dodatni ventilatori, čišćenje prašine...
počisti malo prašinu s ventilatora
usisavač i mokru krpu u ruke i čisti ga dok je uključeno napajanje
počisti malo prašinu s ventilatora
ne mogu jer mi je komp pod garancijom i naljepili su mi onu naljepnicu na rub stranice od kompa
Ah to je razlog zašto mrzim gotove konfe,5 puta bolje se prođe da uzmeš sam iste stvari što oni nude i daš nekom da spoji ak neznaš,tak imaš garanicju na svaku komponentu pojedinačno a ne cijeli komp.Ak ne želiš skinut garanciju onda pusti kak sve vrti.U idle proc je mrvicu zagrijaniji al pogledaj koliko ti je on u loadu to je bitnije nego idle(bar po meni)
Ja sam svoj komp danas ocistio od prasine i temperatua na procesoru maticnoj ploci itd sputial se za 10C....znaci procesor je bio od prilike na 60-65...a sada je oko 40-50....
Samo uzmi kopresor dobro ga ispiri i to je to.....ak ni to ne pomogne jos koji ventilator ce to rijesit