Pregrijavanje??

poruka: 9
|
čitano: 1.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje??

Dali je naormalno da za  ovaj procesor i grafičku temperatura bez opterećenja bude oko 55 stupnjeva.

procesor:DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz (8 x 333)

grafička:NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pregrijavanje??
car kaže...

Dali je naormalno da za  ovaj procesor i grafičku temperatura bez opterećenja bude oko 55 stupnjeva.

Imaš li stock hlađenje?

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim.
16 godina
neaktivan
car kaže...

idle temperatura e8200 sa stock hladnjakom je negdje 42°C... možda ti je uključen cool'n'quiet... ak je probaj ga isključiti u BIOS-ima

R3sp3ct
16 godina
odjavljen
Pregrijavanje??

Cool and quite spušta temperaturu, a ne diže i to na AMD-u, a ne Intelu. Za grafičku je ok, tako je i meni, dok bi procesor trebalo malo ohladiti, pasta, dodatni ventilatori, čišćenje prašine...

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje??

počisti malo prašinu s ventilatora

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje??

usisavač i mokru krpu u ruke i čisti ga dok je uključeno napajanjeSmijeh

R3sp3ct
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

počisti malo prašinu s ventilatora

ne mogu jer mi je komp pod garancijom i naljepili su mi onu naljepnicu na rub stranice od kompa

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 19:51 (car).
16 godina
Pregrijavanje??

Ah to je razlog zašto mrzim gotove konfe,5 puta bolje se prođe da uzmeš sam iste stvari što oni nude i daš nekom da spoji ak neznaš,tak imaš garanicju na svaku komponentu pojedinačno a ne cijeli komp.Ak ne želiš skinut garanciju onda pusti kak sve vrti.U idle proc je mrvicu zagrijaniji al pogledaj koliko ti je on u loadu to je bitnije nego idle(bar po meniNamigiva)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje??

Ja sam svoj komp danas ocistio od prasine i temperatua na procesoru maticnoj ploci itd sputial se za 10C....znaci procesor je bio od prilike na 60-65...a sada je oko 40-50Smijeh....

Samo uzmi kopresor dobro ga ispiri i to je to.....ak ni to ne pomogne jos koji ventilator ce to rijesitNamigiva

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice