Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.994
|
čitano: 3.119.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
17 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Sandro HR Zagorje kaže...

Nisi shvatio, koristim ja alternative, kad ih ima. Recimo neke hladnjake, neke kablove, neke sitnice nažalost nemoguće je nabaviti kod drugih, osim njih i portia, ali to je jedno te isto.

Kad imam alternativu, kupujem u alternativi {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
rooswelt1991 kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Nisi shvatio, koristim ja alternative, kad ih ima. Recimo neke hladnjake, neke kablove, neke sitnice nažalost nemoguće je nabaviti kod drugih, osim njih i portia, ali to je jedno te isto.

Kad imam alternativu, kupujem u alternativi {#}

Da to je istina. Imaju veliki izbog kaj se toga tice. 

14 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Hvala decki, izgleda da danas uzimam 5370k! {#}

Ima li kakav DOBAR hladnjak (netreba vodeno hladjenje) na nekakvoj akciji ili Njuskalu?

Ne mogu naci nista pametno.

Sad na AMD-u  imam SCYTHE Yasya SCYS-1000, koji je bio hvaljen, ali nisam zadovoljan.

Brzina vrtnje se podesava iza na kucistu i iznenadjujuce je glasan (najglasnija komponenta u kucistu {#} )

I po ovim vrucinama na otkljucane 4 jezgre, prelazi 65 supnjeva. A preporuka je ispod 62 {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam prezadovoljan s svojim CM Hyper 612S, tih, a hladi.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:12 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ima li kakav DOBAR hladnjak (netreba vodeno hladjenje) na nekakvoj akciji ili Njuskalu?

Sad na AMD-u  imam SCYTHE Yasya SCYS-1000, koji je bio hvaljen, ali nisam zadovoljan.

Brzina vrtnje se podesava iza na kucistu i iznenadjujuce je glasan (najglasnija komponenta u kucistu {#} )

I po ovim vrucinama na otkljucane 4 jezgre, prelazi 65 supnjeva. A preporuka je ispod 62 {#}

Imam iste probleme s Yasyom, ali mislim da bi bilo dosta promjeniti ventilator jer mi se hladnjak čini dosta dobar. Razmišljao sam o Noctua-i, ne znam točno koji model, onaj 120mm optimiziran za pritisak...
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Jel to izasao neki novi, 5370K proc? {#}

Nego evo ovaj, drzi 3570K na 4.4GHz na max 62 stupnja danas po ovoj zegi a nemam klimu i umirem od vrucina vjeruj mi. (ovo je kad igram igricu 3-4 sata koji mi jede samo jednu jezgru)

U normalnom radu po ovoj zegi dođe najtoplija jezgra na 52 stupnja.

Odlican protok, ima PWM kontrolu i tih je.

Preporucam MX-2 ili MX-4 termalnu pastu jer je bitna za niske temperature. cijena cca 30-at kuna.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.F6D0F535-1BB6-458B-9181-212463BDA549.aspx

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:19 (Praedator).
13 godina

O bože dragi. {#} 

Dečko, ak trebaš nešto znat u vezi AMD grafi, to je da ne kupuješ ništa od VTX-a, nakon te garancije možeš se pozdravit s grafom.

12 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

O bože dragi. {#} 

Dečko, ak trebaš nešto znat u vezi AMD grafi, to je da ne kupuješ ništa od VTX-a, nakon te garancije možeš se pozdravit s grafom.

Mislim da si skroz fulao poantu mojih postova i linkova ali nema veze.

Inace ja sam imao VTX HD 5770 3 godine koja je radila savrseno.

Što hladnije to bolje...
13 godina
protjeran

Imao sam VTX referentnu HD 6870 i VTX 7850 s V2 coolerom, no obje su bile prebučne.

Ventilator je preglasan clockao ju čovjek ili ne.

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

1 1 hvala 0
17 godina

Moja vtx 4850 je došla sa ac hladnjakom. tiha i hladna, sada je trenutno u rezervi par mjeseci jer sam kupio 5850 ali nikada nisam imao problema sa njom i jako dobro se clockala.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Imao sam VTX referentnu HD 6870 i VTX 7850 s V2 coolerom, no obje su bile prebučne.

Ventilator je preglasan clockao ju čovjek ili ne.

Doduše nije 6870(VTX3D 6850),prošla nedjelja oko 16h (isto poprilici vruće) i ni riječi o buci pod opterećenjem.

Ovo je zemlja mojih snova,ovo je nebo puno zvijezda.Leti se i bez aviona,let iznad kukavičjeg gnjezda...
16 godina

Pozdrav svima! Naime vezano za procesor

http://www.njuskalo.hr/procesori/procesor-intel-i5-3570k-oglas-8470685

zvao sam lika prije tjedan dana i rekao mi je da je račun iz instar-a. Kad sam ga zamolio da mi posšalje slike računa uvjek bi nešto izmuljao. Kolega s foruma (taj i taj) tvrdi da je uzeo od njega procesor i da je sve u redu ali isto tako stoji da je račun iz HGspota tako da tu nešto smrdi. Pripazite!!

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

zvao sam lika prije tjedan dana i rekao mi je da je račun iz instar-a. Kad sam ga zamolio da mi posšalje slike računa uvjek bi nešto izmuljao. Kolega s foruma (taj i taj) tvrdi da je uzeo od njega procesor i da je sve u redu ali isto tako stoji da je račun iz HGspota tako da tu nešto smrdi. Pripazite!!

Ja sam uzeo od njega. Tip ima firmu i preko firme uzima dijelove a onda prodaje za kes.

Tip je mutan, ali proc je ispravan i garancija je valjana.

Mogu uslikati svoju ako treba nekome da se uvjeri.

Što hladnije to bolje...
12 godina
neaktivan
Praedator kaže...
ivan7 kaže...

Ja sam uzeo od njega. Tip ima firmu i preko firme uzima dijelove a onda prodaje za kes.

Ma frajer izvlači CASH iz firme. Fiskalizacija i to. Kad diže neosnovano lovu iz firme onda plati 35% poreza na dobit. Ovako ga to jeftinije ispadne.

PRAVOPIS JE ZA SAVRŠENE LJUDE, JA NISAM SAVRŠEN A SVI ME RAZUMIJU...
12 godina
neaktivan
AdolvHilter kaže...
Praedator kaže...
ivan7 kaže...

Ma frajer izvlači CASH iz firme. Fiskalizacija i to. Kad diže neosnovano lovu iz firme onda plati 35% poreza na dobit. Ovako ga to jeftinije ispadne.

Ali koga briga odakle mu, bitno da je novi, sa garancijom i povoljnom cijenom.

A taj palac si zabij u ...

Što hladnije to bolje...
16 godina

Ja sam samo rekao da mi tu nesto smrdi.. Meni je govorio svakakve price za taj procesor tako da sam samo dobronamjerno sugerirao da pripazite. Super ako je sve u redu ali ja od takvih nebi nikad kupovao. A sto se tice palca ne bavim se takvim glupostima tako da taj koji ti je stavia nek ga tebi zabije. Eto {#}

4 1 hvala 2
12 godina
neaktivan

Ok, svako ima svoj nacin razmisljanja.

Ti sad meni reci da ja kupim grafu koja kosta 2000kn i tebi ju neotvorenu sa racunom i garancijom prodajem za 1500kn da je nebi uzeo??

Mozes mislit sto nebi. 

Bitno da je tvornicki zapakirano i da ima racun i garanciju.

A sve ostalo je nebitno, jer dok imas garanciju sta god da nevalja sa njom dobit ces novu, i to je jedino sto ti treba biti bitno.

Samo sta vi filozofirate i lupate TD to su vasi osbni psiholoski problemi a ne realne cinjenice.

Ali ocito je nekome bolje dati 2000kn trgovini koja vas dere nego nekome tko je istu takvu prodaje ali nema trgovinu informaticke opreme, 

jer sta ako je ta njegova graficka od drveta jel. {#}

Mislim stvarno.

U biti, sta se brinem, ja sam kupio novo , povoljnije i sa garancijom, isto kao da sam sam otisao u hgspot i tamo ga platio 450kn skuplje.

Ionako mi na racunu pise cijena 1850kn a ne 1400koliko sam ga u biti platio.

Ja zadovoljan, a vi koji tvrdite suprotno se malo zamislite tko tu koga i zasto. {#}

Pipl mast trast as. {#} 

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
9 7 hvala 0
16 godina

Smiri malo dozivljaje i ne znam jesi li primjetio ali cini mi se da se sam sa sobom svadjas. Sam si rekao da je lik mutan tako da tu staje prica. Samo ti kupuj i radi sta oces, to me ne zanima ali kolege s foruma sam zelio obavjestit o cemu se radi. 

14 godina

Cudno da lik preferira samo primopredaju,meni je rekao da mi da garanciju ali ne racun,reko lol.

Kaze da ima jos stvari na njemu te da je gara u asbisa.

Muti ko mutikasa i osobno bi mu taj procesor nabio niz grlo.

Vjerojatno je to "potegnuta" roba,a garanciju ionako svako moze isprintat jel pogotovo ako ima primjerak neke kupnje u nekom ducanu.

Kolega Praedator mozda si ti kupio kad je sve bilo u redu,mozda ti gara ne valja,a mozda si ti on,tko bi ga znao!{#}

4 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

Mislim da si zakasnio, procitaj par postova iznad.

Što hladnije to bolje...
16 godina

Moga sam i mislit ko ce se prvi javit.. Procitano je to moj prijatelju, al nisam znao da za slozit takvu pricu triba ic u skolu. Kolegi prije nisam primjetio da si odgovorio na poruku.

0 0 hvala 0
12 godina

http://www.links.hr/artikl-051.520.379 i http://www.links.hr/artikl-051.520.380 jel ovo zabuna 2,5" externi disk ???

Edit: sad vidim dolje u opisu piše 3,5" form factor. Greška očito.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 12:34 (roby27).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ta GTX660Ti je nedobavljiva, prodana na aukciji davno, pa samo cijena ostala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

To jos dok smo mi bidali :D

Disclaimer: http://img90.imageshack.us/img90/7108/disclamer.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 12:53 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, kada im je "kao" server pao. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...

Aha... onaj iz Fuzina sto doleti u Dubrovnik i nazad u jednom satu :))

It's all about the sound . (Quincy Jones)
16 godina
unimatrix001 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Aha... onaj iz Fuzina sto doleti u Dubrovnik i nazad u jednom satu :))

Joj da mi ga je negdje srest pa da mu odigram igranku po leđima, inače nisam ratoboran al ovakvi mi tipovi dignu živce do maksimale, da oće bar naletit na nekog ko će ga ispresavijat!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
neaktivan

meni je odgovorio da je grafa prodana! :S

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice