Olympus fotoaparati

poruka: 14
|
čitano: 5.684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Olympus fotoaparati

Zanima me kakva su vaša iskustva sa baterijama na fe seriji fotoaparata(fe-310).

Ja sam imao velikih problema dok nisam nabavio Sanyo baterije od 2700mha.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Olympus fotoaparati
filip1 kaže...

Zanima me kakva su vaša iskustva sa baterijama na fe seriji fotoaparata(fe-310).

Imam taj fotoaparat! Kakve si probleme imao?
Ja imam Sony baterije od 2000 mAh... problema uglavnom nemam!
16 godina
neaktivan
Olympus fotoaparati

Ne FE-130 sam koristio isto neke Sanyo 2700 mAh. Bile su super (po 400 slika sam mogao drmnuti) i sada one napajaju FL-50R i isto drže super

Uglavnom su alkalne baterija dosta slabije od ovih punjivih (NiMH, Li-ion.....) pa tako da ne možeš očekivati baš puno od njih. Na SP-350 mogu sa 2x AA Alkalnim baterijama okinuti maksimalno 40-ak fotografija, a na E-3 (magazin sa 6x AA baterije isto alkalne) mogu samo 10-ak slika, dok sa punjivim (ove Sanyo kod SP 350 i 2x Li-ion baterije za E-3) mogu okinuti 200 (sp 350), odnosno preko 1500 slika (E-3)

fotoforum.forumotion.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 17:01 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam probao sa alkalnima drži oko 50-60 fotografija,a onda sam probao sa varta punjivim baterijama i to je bila totalna katastrofa jer nisam mogao snimiti ni 20 fotografija, a da mi fotić ne napiše da su prazne. Sanyo baterije su dobre, ali sam skužio da kad jednom upališ fe310 treba što više slikati jer stalno paljenje i gašenje za jednu fotografiju ubije baterije. U servisu sam se raspitivao o problemima vezanim uz fe310 i rekli su mi da mu zna riknuti elektronika i da zato prijavljuje da je baterija prazna čak i kada je puna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 17:12 (filip1).
16 godina
neaktivan

Pa ja niti ne gasim fotoaparat dok slikam. Jer sam mehanizam uvlačenja i izvlačenja objektiva troši struju. LCD također.

Ja sam sa punjivim baterijama imao taktiku; punim ih cijelo vrijeme dok ne odem slikati i tako su dugo trajale, dok ako ih napunim dan, dva prije, nisu mogle izdržati niti 20-ak okidanja sa jednim paljenjem

fotoforum.forumotion.net
16 godina
Olympus fotoaparati

Jedno vrijeme mi se fotić i komp nisu prepoznavali (nakon spajanjase nije dešavalo apsolutno ništa)

, ali se je nakon nekoliko dodatnih spajanja probudio i sada radi sasvim dobro.

0 0 hvala 0
16 godina
Olympus fotoaparati

I ja sam primjetio da se ne isplati puniti dva dana ranije  (crkava).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neisplati se puniti ove Ni-MH, dok na E-3-ci Litij-ionske ne punim dok mi se skroz ne potroše (svakih 1500-2000 okidanja). Zato kada me prijatelji pitaju za neki fotić uvjek im predložim onoga sa kojim dolazi Li-ion baterija.

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Olympus fotoaparati

Pozdrav svima!

Trebam kupiti fotoaparat pa bi uzeo neki koji snima viedo sa zvukom, ali da video mogu zapržiti na CD i pogledati na običnom DVD plejeru.

Za oko mi je zapeo Olympus X-30 i Olympus FE-45. Priznajem, zbog imena i cijene. Ne planiram dati više od 800 - 850 kuna za fotić jer snatram da je to realna cijena za takav proizvod. Pomozite!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Olympus fotoaparati

Ja sam Olympus FE-310 dobio uz MaxTV i cinio mi se dobrim, ali problem se javio oko baterija. Imao sam 4 punjive sa vise od 2000 mAh i dvije visu mogle izdrzati niti 2 sata. Prestao sam ga koristiti i bilo mi ga zao jer je fotic super a nasao sam da u prodaji kosta 950 kn. Prijatelji su isto imali problema sa FE serijom. Sad sam shvatio da je stvar u baterijama i malo cu investirati u njih jer je fotic za moje potrebe odlican.

0 0 hvala 0
16 godina
bug_fan kaže...

Ja sam Olympus FE-310 dobio uz MaxTV i cinio mi se dobrim, ali problem se javio oko baterija. Imao sam 4 punjive sa vise od 2000 mAh i dvije visu mogle izdrzati niti 2 sata. Prestao sam ga koristiti i bilo mi ga zao jer je fotic super a nasao sam da u prodaji kosta 950 kn. Prijatelji su isto imali problema sa FE serijom. Sad sam shvatio da je stvar u baterijama i malo cu investirati u njih jer je fotic za moje potrebe odlican.

ja sam isto taj dobio, zato sto sam uzeo max adsl. Pa me t-com nagradio.

16 godina
neaktivan

I ja sam dobio uz maxadsl, a ne maxtv. Sorry krivo sam napisao

16 godina
protjeran
filip1 kaže...

ja imam duracel punjive baterije nezz kolko mha!! radim pol sata na videu s tim baterijama imam 2 para baterija...

Mato_Lukic pogledajte moj video...gta iv mod http://www.youtube.com/watch?v=3eK_qK48RHs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fmy%5Fvideos%5Fedit&feature=player_embedded
14 godina
neaktivan
Olympus fotoaparati

Pozdrav ekipa.

Kupujem novi digitalac pa bih bila zahvalna na savjetima i mišljenjima.
Dvoumim se između dva Olympusa (link) 

http://www.edigital.hr/Kompaktni_fotoaparati/Olympus_D-760_(VR-360)_digitalni_fotoaparat_crni-p29270.html?bid&partner=10002

ili

http://www.edigital.hr/Kompaktni_fotoaparati/Olympus_SP-620_UZ_digitalni_fotoaparat_crni-p301.html?utm_source=Dobrodo%C5%A1li+u+Europu%21&utm_medium=online-flyer&utm_campaign=Olympus+SP-620+UZ+digitalni+fotoaparat%2C+crni

Zapali su mi za oko zbog cijene. 

Ono što me brine kod VR-360 jesu megapixeli, pa bih voljela da mi netko kaže dal je bolje i pametnije kupiti digitalac sa 12 Mpx ili 16 Mpx?

Kod Olympusa sa drugog linka (SP 620 UZ) me zabrinjavaju AA baterije (i to 4 komada). Bojim se da ću imati problema sa učestalim pražnjenjem baterija te da ću godišnje potrošiti više na baterije nego na sam uređaj.

I još bih vas molila mišljenje i iskustvo vezano uz Online trgovinu EXTREME DIGITAL.

Hvala unaprijed {#}
lp 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 14:07 (Misel).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice