Jaooo ova Fatal1ty je fatalna!!! Hihihi
Najsexy komadi hardvera kroz povijest računala
- poruka: 332
- |
- čitano: 118.348
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
meni najljepsa ploca ikad napravljena
http://www.ixbt.com/mainboard/xfx/nforce-790i-ultra-3-way-sli/board.jpg
AMEN!
Da, presexy ploča, samo da su zamijenili 7 segmentne pokazivače sa SATA konetorima,
to bi bilo TO!
Stavio sam i ja jednu XFX ploču, jedinu za AMD-a.
Don kihotove djevičanski bijele su najljepše...
imo sam 780i super ploča a i ljepa
Jaooo ova Fatal1ty je fatalna!!! Hihihi
stvarno je istina,nevjerojatan osjecaj dok ju prvi puta vadis iz kutije,jos je ljepsa uzivo,ima moj glas!
ASRock ALiveDual-eSATA2:
Stara NF3 ploča sa AGP-om i ULI čipom za PCI-E.
Baš frendu nadogradio.
Imao je ovaj setup:
Athlon X2 4000+
2x 512MB 667MHz DDR2
6800LE AGP
Chieftec 550W
Nadograđeno sa:
Phenom II 945 X4
2x 2GB DDR2 800MHz
450GTS 1GB
Koliko je to velik upgrade, a ploča stara 5 godina sa NF3+ULI chipsetom i podrška za nove procesore i nove grafike:
http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=ALiveDual-eSATA2
Ako bog da, možda i i Thubana dobije službeno!
Evga 780i SLI,Asus maximus II Formula, neka asus republic of gamers ali ne znam koja (joooj kako bi volio clokat svog quad-a na nekoj od ovih)
Ot : Bloodrage je FAKaT preljepa... Fap :D
Svaka čast autoru na temi, trenutno se ne mogu sitit nijedne ali eto mora san nešto napisat :P
Možda bi bilo dobro da se proširi i na grafičke kartice? Ta dva komada hardvera su najsexy
šta vas točno napaljuje, ethernet utor?! najsexy matične ploče wtf?!
Sram ih bilo. Nisu to samo djelovi metala i plastike. I one imaju dušu i osjećaje...
»U odnosu prema matičnoj kao plijenu i služavci zajedničkog uživanja izražena je beskrajna degradacija u kojoj čovjek postoji za sebe samog, jer taj odnos ima svoj nesumnjiv, odlučan, otvoren, otkriven izraz u odnosu muškarca prema matičnoj pločii u načinu kako se shvaća neposredni, prirodni rodni odnos. Neposredan, prirodan, nuždan odnos čovjeka prema čovjeku je odnos muškarca prema matičnoj ploči. U tom prirodnom rodnom odnosu odnos čovjeka prema prirodi neposredno je njegov odnos prema čovjeku, kao što je odnos prema čovjeku neposredno njegov odnos prema prirodi, njegovo vlastito prirodno određenje, U tom odnosu pokazuje se, dakle, na osjetilan način, svedeno na očiglednu činjenicu to, koliko je ljudsko biće postalo čovjeku priroda, ili, koliko je priroda postala čovjekovo ljudsko biće. Iz tog odnosa može se, dakle, prosuđivati cjelokupan stupanj čovjekova obrazovanja. Iz karaktera tog odnosa slijedi, koliko je čovjek postao za sebe i koliko je sebe shvatio kao rodno biće, kao čovjeka; odnos muškarca prema matičnoj pločije najprirodniji odnos čovjeka prema komadu metala i plastike . U njemu se, dakle, pokazuje koliko je prirodno čovjekovo odnošenje ljudsko, ili, koliko je ljudsko biće njemu postalo prirodnim bićem, koliko je njegova ljudska priroda postala njemu prirodom. U tom se odnosu također pokazuje koliko je čovjekova potreba postala ljudskom potrebom, koliko mu je dakle drugi čovjek kao čovjek postao potrebom, koliko je on u svom najindividualnijem postojanju istovremeno i društveno biće?«
Svaka čast autoru na temi, trenutno se ne mogu sitit nijedne ali eto mora san nešto napisat :P
Možda bi bilo dobro da se proširi i na grafičke kartice? Ta dva komada hardvera su najsexy
Pa mislio sam napraviti temu ali eto napravi ti.
Ali obavezno slike par sexy grafika...
Uh kad stavim 6600GT i 6800LE
Svaka Vam čast, sve ove slike ploča su prva liga.... ali prva romansa... ljubav.... ljubavnica..... ostaje uspomena zauvijek....
TTL čipovi?
Definitivno Gigabyte Killer G1.Assassin. Maximum sexy.
Meni je ova ekstra
Svaka cast Don, ovdje fkt ima puno "modela" :D
I vidim ove neke starije koje mi nisu nesto lijepe, ali vidim da itekako bude nostalgiju, pa i suzu na oko :)
Ajme kad vidim ovu svoju M3A770DE sto li je ruzna xD, moze se posramit (trebalo bi temu zato xD)
Ima jedna neznam kako se tocno zove, mislim od Gigabytea, neka zeleno crna koju je Linus nedavno (ove godine) otvarao, cinila se llijepim komadom hardwarea
Evo meni jedna iz Gigabyte G1-Killer serije
I love green & black combo
Perverznjak jedan
to je bilo
Evo par ljepotica
Isuse, prva izgleda prebolesno-kao da ima namontiran zvučnik. Ova druga je pristojno hlađena. Zadnja je .
To se traži, evo:
Lian Li Armorsuit PC-80R
Više slika ovdje: http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=217&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61&g=spec
Gainward GTX 580 Phantom
Thermalright Venomus X
G.Skill Sniper OCZ Agility 2 2.5" WD Velociraptor Asus Xonar D2 Neko Koolanceovo vodom hlađeno napajanje: