Vidim ja da je sve otislo u krivome smjeru,tj.poceli ste se svadati.To mi nije bila namjera i molio bih da smirite tenzije,jer nema smisla.
Ja vam to gledam ovako:
U republici Hrvatskoj prava potrosaca su jednaka za sve!Postoji veliki broj trgovina koji se u ovakvim slucajevima prema kupcu ponasaju fer i korektno!
Nprm:
U Makromediji,odmah na pultu testiraju pokvareni uređaj,ako ikako moze prodavac(koji je inace i serviser racunala),pred tobom popravi uredaj(ako moze),ako ne moze,dobijate novi uređaj ili nesta u toj cjeni!
U Svijetu tehnike,te pitaju hoces li slati na servis,ili ces kupiti nesta u cjeni reklamiranoga proizvoda.
U Vinkopromu odmah dobijas novi uređaj(kada oni toga imaju na tone)
U hebenome Kauflandu su otisli jos korak dalje-niti ne pregledavaju reklamirani uređaj,nego odmah dobijas novi ili novac....
.....i onda se nađe taj Elipso koji samo gleda kako bi te se rijesio(barem ovi u Sl.Brodu),tj. nestrucno osoblje izmislja gluposti,tipa "vi nemate pravo na reklamaciju punjaca jer je on potrosni dio laptopa/nemate pravo na garanciju jer punjac nije sastavni dio lapa",u biti samo da te otkantaju!
E to mi smeta!