Kablovi za ventove

poruka: 5
|
čitano: 1.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kablovi za ventove

Ljudi, može mala pomoć, mal sam tražio ali nisam nigdje uspio nać, pa da tu pitam, dali postoje kablovi za vent koji pretvaraju sa ženskog 3 pin na više muških 4 pin za ventilatore, jer trenutno imam jedan kontroler koji ima 3 x 3 pin priključka a ja imam 7 ventova u kompu i bilo bi mi dosta zgodno kad bi ih mogo sve spojit na kontroler?!

PS: Ako znate neki fan kontroler da mogu spojit minimalno 9 ventova i to bi donekle bilo rješenje, samo što mora bit flat dizajna i da ide u 5,25 bay!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kablovi za ventove

Mislis sa 3pin muskog na 4 zenska?

Ovako nesto?

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Kablovi za ventove
Ivsa kaže...

PS: Ako znate neki fan kontroler da mogu spojit minimalno 9 ventova i to bi donekle bilo rješenje, samo što mora bit flat dizajna i da ide u 5,25 bay!? 

Scythe Kaze Q12 - moguce spojiti do 12 ventova , 5.25" , ali nije flat dizajn i srebrni je !

Scythe Kaze Flat - flat dizajn , 5.25" , crni , ali moguce spojiti do 4 venta !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Re: Kablovi za ventove
Praedator kaže...

Mislis sa 3pin muskog na 4 zenska?

Ovako nesto?

Mislim da je to to, ali 3 pin nije muški nešto ženski, na konektoru sa "fan kontrolera" je muški priključak odnosno iglice, u njega treba ići 3 pin ženski (s rupicama), a na drugom kraju treba bit što više 4 pin muških priključaka (s iglicama), da mogu spojit vent i sa tri pin priključom i sa 4 pin priključkom!?

Haf932 kaže...
Ivsa kaže...

Scythe Kaze Q12 - moguce spojiti do 12 ventova , 5.25" , ali nije flat dizajn i srebrni je !

Scythe Kaze Flat - flat dizajn , 5.25" , crni , ali moguce spojiti do 4 venta !

Kaze Q12 ne stane jer imam kućište koje naprijed ima vrata, jedino ako se može pozicionirat tako da se može uvuć u 5.25 bay dovoljno da se vrata mogu zatvorit, ali taj podatak nigdje nisam mogao pronaći!?

Kaze Flat ne nudi dovoljan broj prilključaka a da kupim 2 je malo preskupo!?

Još neke ideje, i hvala na dosadašnjoj pomoći!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
12 godina
neaktivan
Kablovi za ventove

Da, ja taj sa iglicama zovem zenski jer onaj drugi ulazi cijeli u njega pa je muski. {#}

Ali nebitno, bitno da se razumijemo.

Spliter dobijes uz onaj mali potenciometar koji ide na PCI-e odozada na kuciste. Sve te kosta 10kn u bilo kojem servisu informaticke opreme.

A mozda ti ga i poklone. {#}

A 3 pin na 4pin neces naci, samo 4pin na 4x4pin, ili 3pin na 4x3pin/3x3pin.

Kakva je logika imati glavni 3pin i na zavrsetcima 4pin PWM?

Kada ih ni nemozes kontorlirati na taj nacin.

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 0:52 (Praedator).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice