Creative Labs X-Fi XtremeGamer pitanje?

poruka: 3
|
čitano: 1.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

Nakon duuugo vremena, odlučio sam se odbaciti onboard audio i nabaviti si neku relativno poštenu zvučnu karticu.

Jučer sam instalirao gore navedenu X-FI XtremeGamer zvučnu i sve radi super...igre, filmovi, itd, ali vidim da tu ima podosta opcija.

Moje pitanje je sljedeće:

Dali postoji neki video player koji najbolje funkcionira sa tom zvučnom, dali se treba šta podesiti u postavkama playera da se dobije najviše iz te zvučne,

dali je AC3filter dobar za tu zvučnu i kako ga podesiti za tu zvučnu, i normalno u igrama....dali ona odmah po instaliranju daje maximum svojih mogućnosti.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 18:13 (Bladepu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaki playeri su slični... neki možda imaju više opcija neki manje. Ja preporučam GOM player.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina

Ako hoćeš da najviše izvučeš iz te kartice koristi Game mode u audio console i povećaj eax na maximum u slučaju da igraš igre.

A u slučaju da slušaš muziku ili gledaš filmove prebaci na entertaiment mode i postavi x-fi Crystalizer na maksimum. Tako bar ja koristim. A to što se tiče koji player da koristiš , to i nema previše veze, koristi onaj koji tebi najviše odgovara (ja takođe koristim gom za filmove)

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice