Ima li netko od forumaša ova hladnjak za procesor da mi malo pobliže opiše svoja iskustva s tim hladnjakom. Dali mi se isplati uzeti taj hladnjak ili postoji neki bolji hladnjak? Htio bi ga nabavit za svoj i7 920 koji se dosta grije jer je overclockan trenutno se na procesoru nalazi Thermalright ultra 120 eXtreme sa 2 120mm venta ali se dosta grije! Trenutno mi cpu radi na 4.3Ghz.
Corsair H50 cpu cooler
- poruka: 19
- |
- čitano: 4.400
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje su ti temperature sa tim hladnjakom
evo uspio sam zadržat stabilan overclock od 4.4ghz sa uključenim ht-om a temperatura je oko 44 stupnjeva u idleu mjerena sa RealTemp aplikacijom
pitanje za vlasnike h50 coolera,jel dolazi sa njim mounting kit za socket 1156?
Moze li mi tko rec, dal se moze odvojit sam heatsink od rezervoara ? Zanima me kako povrsina izgleda i kolika je.
ne bih ti ga bas prepurucio, i7 na 4.4 ghz , stari svaka čast, malo je primjeraka koji toliko povuku na zraku , s obzirom da imas taj termalright tesko da ces nac ista sa zrakom sto bolje hladi , mozda noctua nh-d14 , h50 nemoze hladit toliko clockan i7 , dapace cuo sam da se nakon 6-7 sati loada voda zagrije toliko da je nemoze ohladit nista osim gašenja sistema. Mozda bi bila dobra ideja kupit nh-d14 , to je stvarno bijesan hladnjak
EDIT.:Tip koji je pokrenuo temu je neaktivan, tema izgleda stara , batista zasto si htio da neko pomogne u vezi ove teme ?
Athlon aj pogledaj datum kad je tema pokrenuta. Samo je Batistin post iz ove godine.
fuck , nije problem u tome nego je batista upravo u jednoj drugoj temi nevezanoj za ovo napisao da mu netko pomogne u vezi ove teme pa sam ja makinalno uletio, sad vidim otkad je tema LOOOL!
EDIT: Pogledaj batistin post ovde http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/vodeno-corsair-h50-scyte-mugen/40215.aspx?page=0&jumpto=1209001&sort=asc&view=flat
Moze li mi tko rec, dal se moze odvojit sam heatsink od rezervoara ? Zanima me kako povrsina izgleda i kolika je.
Na youtube-u sam ima video u kojem je lik promijenio cijevi i tekućinu. Ugl,rastavljao ga je pa mislim da može.
Evo linkova:
Procurio je , šok za dobro jutro
Dao bog da si pocrkavaju
u toj tvrtci
Dao bog da si pocrkavaju u toj tvrtci
Nemoj tako. Ugradio sam more njihovih napajanja, kućišta, vodenih hlađenja, ventilatora, memorija,
gdje budem to sve reklamirao?!
ali ....
Kada bi te se to desilo i ti biš bio na mome mijestu
Ali napajanja su dobra
Ali napajanja su dobra
Sve njihove komponente su solidne, jebga, tebi rikne nešto i odmah su smeće.
Ali napajanja su dobra
Sve njihove komponente su solidne, jebga, tebi rikne nešto i odmah su smeće.
evo, probao bih obnovit ovo hlađenje zato jer je bilo jako dobro, a i pc sa stock coolerom je sporiji.
1.Gumene zaštite su nekako propustile. nez. kako
2.Gdje ih mogu kupiti, ima u EICI (EICO)
Da li se može stavit mrvicu veća gumica.
Mogu stavit destiliranu vodu za peglu ili moram kupovati ona sranja od colonata.
Jbt. ovaj miris me ubija (ova voda u h50 cooleru) cijelu mi kuću usmrdio+ ruke
I onda mogu stavit 1 dan da pumpa radi kao za test i onda vidim da li ima tragova vode.
Valjda bi onda to trebalo bi ti ti
Miris je kao po nikotinu, nešto slično.

Nemam garanciju i polovan je, u ponedjeljak ja i moj stari idemo vidit za gumine
Evo, napravio sam ga, gumice su koštale 4 kn a antifriz sam imao pri ruci.
Testirao sam ga i nigdje ne pušta. Ako sljedeći put slučajno vidim kaplice vode,
ide u kantu za smeće.
Ali imao sam poteškoća jer mi uvijek kad ga sastavim ostane malo zraka,
i čuje se kako pumpa, strkče.
Stavio sam rezervar , tako da su gume prema dole, i mislio sam da bi taj mjehurič zraka
mogao otići gore, na vrh.
Sada pumpa ne štrkče jer mislim da sam u pravu.
Nadam se da je to to, šta vi mislite?