WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.957.629
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
AnđeoGabrijel21 kaže...

4500 kn može koštati samo iPhone i Samsung, da Amkomtel za 4500 kn hahahahhaha

cijena je prevelika zato što je meni općenito glupo za telefon dati 4-5.000 kuna pa bio to i iPhone ili Samsung, a ne zato što Idol 4 Pro ne vrijedi toliko.

Kako u mom svakodnevnom korištenju Lumie nemam app gapa (jer imam baš sve aplikacije koje mi trebaju) - meni su to apsolutno konkurentni uređaji pa i po cijeni. Zbog sigurnosti upotrebe, izgleda i načina korištenja OS-a meni se više sviđa WP. Za par mjeseci kad Idolu nešto padne cijena - moj je.

9 godina
odjavljen
dick_of_the_sheep kaže...
Torent kaže...

Srecom imas more telefona na W10m pa mozes birati a ocigledno je i cijena prihvatljiva a taj dock je toliko prihvacen i uobicajen da ces prije vidjeti jetija nego nekoga ko koristi continuum ;)

Pazi ti to. To što samo Apple proizvodi iPhone to je dovoljno, a to što HP, Alcatel, Acer, neki japanci, i još neki manje poznati proizvode Windows phone to nije dovoljno !  Zanimljiva logika.

Acer. Zadnji izdan april 2016 godine nema modela u najavi

HP. Elite x3 izdan u avgustu 2016 nema modela u najavi

Alcate. 2 modela u q3 2016 godini nema modela u najavi....

Koji to japanci? Opet izmisljas ;) Niti jedan proizvodjac poznat gsm areni nema niti jedan model u najavi....

9 godina

cijena je prevelika zato što je meni općenito glupo za telefon dati 4-5.000 kuna pa bio to i iPhone ili Samsung, a ne zato što Idol 4 Pro ne vrijedi toliko.

Za par mjeseci kad Idolu nešto padne cijena - moj je.

a koliko misliš da će pasti cijena u tih nekoliko mjeseci, s 4,5k na 1k? Yeah right 

ali zbilja 4,5 soma za wp dati u današnje vrijeme, svaki komentar je suvišan....

16 godina
Aplikacija na popisu zasivljena ?

Imam lumiu 650 s win10 i nekoliko aplikacija (duolingo, twiter, fitbit i weatherchanell) su na popisu zasivljene i ispod piše "na čekanju". Pritiskom na njih pojavljuje se menu za deinstaliranje ali je i taj zasivljen - ne reagira.

Kada pokušam instalirati te aplikacije iz trgovine instaliraju se duplikati i koji uredno rade, tako da imam "duple" aplikacije.

Zna li netko kako ukloniti ove nefunkcionalne aplikacije s popisa?

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Po specifikacijama izgleda jako dobro.Kako sam zadnjih 5 god. koristio Lumiu 520,nakon toga 640 i to bez ikakvih problema,siguran sam kako ce i ovaj Alcatel raditi odlicno.Međutim,mislim kako bas i nece biti pretjerano zapazen,sto zbog cijene,sto zbog windows platforme.Iskreno,meni je svaki mob iznad cca 1500 kn skup jer ga uglavnom koristim samo za razgovore i sl.Isto tako,problem Alcatela ce biti i nedostatak aplikacija.Vjerujete ili ne,ali redovito koristim samo Viber,Whats'up,Runtastic i Sofascore.Od ovih nabrojanih,u zadnje vrijeme Runtastic slabo snima rute (dok recimo ostali trackeri rade ok).Steta,jer su moji mob pripadali nizem i srednjem razredu,a radili su odlicno.Stvarno ne pamtim kad sam imao zadnje blokiranje i napravio factory reset.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Srecom imas more telefona na W10m pa mozes birati a ocigledno je i cijena prihvatljiva a taj dock je toliko prihvacen i uobicajen da ces prije vidjeti jetija nego nekoga ko koristi continuum ;)

Pazi ti to. To što samo Apple proizvodi iPhone to je dovoljno, a to što HP, Alcatel, Acer, neki japanci, i još neki manje poznati proizvode Windows phone to nije dovoljno !  Zanimljiva logika.

Nisi upravo usporedio Apple iPhone, jednog od najprodavanijih uređaja u povijesti i osnivača i začetnika smartphone touchscreen tehnologije, sa ovim smećem?

Apple ne treba nikoga drugoga, to njima može samo štetiti, dok wp kupuju samo 2 zaluđenika s ovog foruma i policijske snage New Yorka, koji su ih vjerovatno platili 0, ili su njima platili da ih koriste?

8 godina
neaktivan
Sudeci po broju hejtera,W10m se dobro drzi

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Aplikacija na popisu zasivljena ?
weevil kaže...

Imam lumiu 650 s win10 i nekoliko aplikacija (duolingo, twiter, fitbit i weatherchanell) su na popisu zasivljene i ispod piše "na čekanju". Pritiskom na njih pojavljuje se menu za deinstaliranje ali je i taj zasivljen - ne reagira.

Kada pokušam instalirati te aplikacije iz trgovine instaliraju se duplikati i koji uredno rade, tako da imam "duple" aplikacije.

Zna li netko kako ukloniti ove nefunkcionalne aplikacije s popisa?

Unaprijed hvala!

Meni ebay stoji kao pending zadnjih par mjeseci, izgleda da je to nemoguce rijesiti bez resetiranja na tvornicke postavke. Mislim da to nije vrijedno samo radi jedne stavke u popisu

8 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
14 godina
uragan, cudim se sto vec nije ali sad ce ti drug poklopac svakom loncu objasniti argumentirano da ta aplikacija ne vrijedi...

1 0 hvala 0
17 godina
davor333 kaže...
uragan, cudim se sto vec nije ali sad ce ti drug poklopac svakom loncu objasniti argumentirano da ta aplikacija ne vrijedi...

Mene zanima ima li telegram sada neke prednosti u odnosu na WhatsApp/Viber u sigurnosnom smislu, nakon sto su ovi uveli end-to-end enkripciju?

15 godina
knight kaže...
davor333 kaže...

Mene zanima ima li telegram sada neke prednosti u odnosu na WhatsApp/Viber u sigurnosnom smislu, nakon sto su ovi uveli end-to-end enkripciju?

Telegram je open-source koji povremeno daje javne nagrade bilo kome tko uspije na bilo koji nacin kompromitirat sigurnost. I bez obzira na to, dosad to jos nitko nije uspio.

S druge strane, whatsappu i viberu samo mozes vjerovat na rijec da je tako.

Meni je primjerice bilo dovoljno to sto telegram sve pohranjuje na svoj cloud i sto se mogu slat videi i slike u izvornoj kvaliteti, a i opcenito datoteke. Whatsapp mislim da to tek sad polako pocinje uvodit, ali i dalje se sve sprema lokalno na uredjaj.

Takodjer, telegram ima puno ljepsu desktop aplikaciju kod koje mozes biti prijavljen neovisno o mobitelu.

8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Hehehe vi jos mastate o surface phoneu? ccccc

Eto da ne kazes da mrzim win10 danas idem po ovu ljepoticu ;)

https://www.engadget.com/2015/04/03/hp-spectre-x360-review/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.7.2017 8:56 (Torent).
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dajte nikako da pitam a problem me muci me dosta dugo; kako na tipkovnici dobiti sve naše dijakritičke znakove. Uredno mi je layout podešen na hrvatski, čak imam "ć" i "đ" no ne i ostale.

Evo i SS http://imgur.com/a/KWMZa

Nije da mi je to inače uopće potrebno OSIM zbog retrdirane Maps aplikacije i poznatog problema pretraživanja ulica koje sadrže gore pomenute znakove u nazivu (a takvih u RH ima znate i sami koliko već).

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 14:45 (acmen).

0 0 hvala 0
12 godina

Za š upišeš s pa klikneš tipku ispod đ. Za ostale sa kvaćicom postupak je isti

ništa mi se neda
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Puno hvala.

Oduvijek sam mislio da je ta tipka neki ekspander dodatnih znakova koji je u mome sluačaju zaštekao.

0 0 hvala 0
14 godina
Opet ljutite torenta?! Samo ti reci njimo sto mislis, bitno da bus ti dobro...

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Trolent je nas covjek

0 0 hvala 0
14 godina
Mogu te pitati koji ti mobitel koristiš?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kakve to veze ima?

14 godina
Da vidim sa čime si tako jako zadovoljan i u kakve ti to svrhe koristiš telefon....da ti Windowsi ne odgovaraju ili

0 0 hvala 1
8 godina
protjeran

On ne koristi mobitel - mobitel koristi njega.

Svakodnevno - cleaning, boosting, recovery, flash firmwarea, romova itd.

Mobitel te koristi - ne budi sluga, budi slobodan. Promjeni dilera, uzivaj zivot.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko koristi ovdje WordFlow i hrvatsku tipkovnicu?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Čitatelj kaže...

Mobitel te koristi - ne budi sluga, budi slobodan. Promjeni dilera, uzivaj zivot.

HAHAHAHA cleaning nikad nosam uradio. Nemam pojma sta je to kao i boosting. Flasham samo betu verzije androida jer volim experimentisati a rom nikad u zivotu nisam flashao 😜

Mene kad telefon zeza ja kupim drugi. Sta ces ti 😁Kopati po oglasima trazeci neki polovan iz 2015?

Vas 0,3% ste pametni a 99,7% su budale 🙌
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti 😍Pa i MS vam kaze da ste budale jer sav Ms soft prvo izadje za android 😎

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 8:46 (Torent).
9 godina
neaktivan
Torent kaže...
Čitatelj kaže...

HAHAHAHA cleaning nikad nosam uradio. Nemam pojma sta je to kao i boosting. Flasham samo betu verzije androida jer volim experimentisati a rom nikad u zivotu nisam flashao 😜

Mene kad telefon zeza ja kupim drugi. Sta ces ti 😁Kopati po oglasima trazeci neki polovan iz 2015?

Vas 0,3% ste pametni a 99,7% su budale 🙌
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti 😍Pa i MS vam kaze da ste budale jer sav Ms soft prvo izadje za android 😎

pa to (0,3% pametni, a 99,7% budele) ti je zakonitost. Jesi primjetio, recimo vijest sa skupa G20 u Hamburgu. Njih 20 drži 85% svjetske ekonomije. 180 država ostatka svijeta zadovoljava se s manje od 15% svjetske ekonomije. Tako ti je to općenito. Uvijek postoji jedna manjina koja je pametna i jedna većina koja to u pravilu nije.

Torent, kaj ti ja mogu kad si na krivoj strani (onoj, koja nije ....).

9 godina
odjavljen

Dosad je postajala nada u trunku pameti kod tebe alnode i ona...

Vidimo se na android temama 😂

Odlazete neizbježno 😎

8 godina
neaktivan
Neizbjezno je i da ce se Sunce jedanput ugasiti pa koristimo solarne panele

3 0 hvala 0
12 godina
Torent kaže...

Dosad je postajala nada u trunku pameti kod tebe alnode i ona...

Vidimo se na android temama 😂

Odlazete neizbježno 😎

Aj čekaj ti nas u Android temama i nemoj dolazit ovamo dok mi ne dođemo tamo

ništa mi se neda
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice