WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.360
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Uz pomoć AppStudija buildam jednu aplikaciju za WP8. Čudo je ovaj AppStudio!

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

3 0 hvala 0
15 godina
Re: WP8 - Općenito

Ja imam u planu već duže vrijeme ali nikako da počnem. Znači bez plaćanje možeš dvije objaviti?

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ja imam u planu već duže vrijeme ali nikako da počnem. Znači bez plaćanje možeš dvije objaviti?

Mislim da da, ja sam samo na ovoj radio, nije teško uopće. Možeš je postaviti Public, ali se ne vidi na Storeu, nego je preko linka preuzimaš/instaliraš.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Malo o GDR3... http://www.wpcentral.com/new-features-windows-phone-8-gdr3-reportedly-revealed

Stvarno se nadam da Belfiore nije kenjao dok je rekao da će slijedeći update nakon GDR2 uvesti i opcije koje zahtijevaju korisnici

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Danijel14 kaže...

Malo o GDR3... http://www.wpcentral.com/new-features-windows-phone-8-gdr3-reportedly-revealed

Stvarno se nadam da Belfiore nije kenjao dok je rekao da će slijedeći update nakon GDR2 uvesti i opcije koje zahtijevaju korisnici

Ja mislim da je.Nemoj se previše nadati.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
17 godina

kad misle uvest instalaciju aplikacija na vanjsku memoriju tj sd kartice?

ima li opera namjeru objaviti operu mini za WP ili to sam microsoft blokira?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
nixass kaže...

kad misle uvest instalaciju aplikacija na vanjsku memoriju tj sd kartice?

ima li opera namjeru objaviti operu mini za WP ili to sam microsoft blokira?

To i mene zanima, zasad se ništa o tome ne priča, možda nikad.

Mislim da Opera nema interesa kod wp8, možda im se ne uklapa Tile UI.

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Rayman Jungle Run je na sniženju, 6kn na US store, 8kn na HRV store.

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/rayman-jungle-run/1606dde2-c705-48b6-b6bc-ec0addc576ba

Kupio sam igru prije 2 tjedna, 18kn, odlična igra, 'must have' za wp8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danijel14 kaže...

još nisam ni GDR2 dobio

15 godina
gin.tonic kaže...

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/rayman-jungle-run/1606dde2-c705-48b6-b6bc-ec0addc576ba

A neće da mi prihvati Maestro u Novčaniku. :/

16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Da, to mi je žešća glupost. Ne može ni AMEX. Master i Visa mogu.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 14:37 (Danijel14).
15 godina

Par postova iznad.. ;)

16 godina
odjavljen

a što je najbolje taj link sam i otvorio. i gledam, pa si mislim kako bi ovo mogao stavit na forum {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
kratos091 kaže...
gin.tonic kaže...

Bez sad smiley-a molim.

Imaš dvije opcije: Visa Electron debitna/kreditna i Paypal.

Nešto od toga napravi i dugoročno nebude problema.

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Nokia Lumia 1020 vs DSLR (entry level):

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Htc 8x prodan. E sad sam u dilemi preko amazona de me Samsung Ativ S dode sa postarinom 1750 kn , a preko njuske sam nasao lumiu 820 za 1800 kn zapakiranu pa sam sad u maloj nedoumici.

http://www.downloadmoreram.com/
17 godina
SPLICO212 kaže...

Htc 8x prodan. E sad sam u dilemi preko amazona de me Samsung Ativ S dode sa postarinom 1750 kn , a preko njuske sam nasao lumiu 820 za 1800 kn zapakiranu pa sam sad u maloj nedoumici.

I ja gledam ta 2 mobitela {#}

Mozda sutra ipak padne Lumia 920 ako uspije pregovor sa strankom.

Nego, bili tih 1750kn bila krajna cijena preko amazona (de ili uk), ili nas pak ceka pdv ili neka druga dađbina?

Jel imas info postoji li garancija?

Steam profile: Virty
17 godina
neaktivan

To je zadnja cijena, Garancija na uredjaj je 24 miseca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 12:44 (SPLICO212).
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ima dana, kao jučer i danas, kad bi se najradije ubio jer sam kupio wp mobitel. Je8ala ih njihova neoptimiziranost appova koje puštaju bez da ih dobro provjere. Neki appovi su se ažurirali jučer, fakat se ne sjećam koji, i od tad doslovno mob moram imati na punjaču cijelo vrijeme. Skinuo ga sa punjača jutros u 9, sad je 13:05, baterija je na 43%, sa sveukupno 10 min korištenja. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...

Ima dana, kao jučer i danas, kad bi se najradije ubio jer sam kupio wp mobitel. Je8ala ih njihova neoptimiziranost appova koje puštaju bez da ih dobro provjere. Neki appovi su se ažurirali jučer, fakat se ne sjećam koji, i od tad doslovno mob moram imati na punjaču cijelo vrijeme. Skinuo ga sa punjača jutros u 9, sad je 13:05, baterija je na 43%, sa sveukupno 10 min korištenja. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

soft reset?

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Dobit će on reset u zid jednog dana i kupit ću si Nokiu sa Symbianom.

Malo sam zujao po mobu, maknuo komplet 2-3 appa za koje mi se čini da su se jučer ažurirali pa ću vidjet šta će biti. Inače, već sam par puta instalirao app ili igru koje su sisali bateriju ko tele kravu, a da ne bi bili ni pokrenuti.

Ovo sam poslao na WP Facebook stranici. I unlajkao sam ih.

'Till today I was generaly pleased with WP8, sometimes annoyed with small issues like not having separate volume controls, stop button in mp3 player and radio.... But now, i'm considering selling my htc8x and buying android despite the fact i hate android. Why? Yesterday some of apps on phone updated, i dont remeber all of them, one was google maps+. I installed and bought rayman jungle run game. From that time, battery keeps draining like hell. I unninstalled the game and google maps, even some apps I thought were the updated yesterday, and it keeps geting even worse. Cant you implement some background task manager to see whats working and whats eating battery? I disconnected phone from charger at 9am, now is 3pm, battery is at 20%, and I used fucking phone for overall of 25 minutes!!! Without any phonecall!!! Oh yeah, like Belfiore said in that WP8 video on youtube, ''our (store) apps are bautifull and work well''. Yeah I see.. Do you people in MS even use WP8? Are you so stupid not to see that it's basicly unfinished product? From now on, you probably lost me as a user, and for sure I wont recommend it to no one.

Edit: upravo sam napravio hard reset. M.mu im je.em svima u MS-u

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 23:45 (Danijel14).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo se Mrcine napokon javile {#} Naime radi se o ovome telefonu

Dear Customer

Greetings from Amazon.de and thank you for writing to us.

We apologize for the inconvenience.

You are welcome to return any item of consumer electronics or
hardware or any mobile phone to us within 30 days of receipt if it
does not meet your needs or expectations.

For a detailed description in English of our returns policy please
click on the link below:

The period of guarantee is two years if an item turns out to be
defective. During this period the item will be repaired by our
Consumer Electronics Repair and Returns Service free of charge.

Alternatively, you can claim under guarantee directly from the
manufacturer. Please note that the guarantee period granted by the
manufacturer may differ from the legal period of two years. For many
products you can find this period by following the link
to "Technische Informationen zu diesem Artikel". At the end of the
list on this page you will see: Garantie: (number) Monate (vom
Hersteller).

Further More:

The mentioned mobile phone " Samsung GT-I8750ALADBT ATIV S Smartphone (12,2 cm (4,8 Zoll) Super AMOLED Display, 8 Megapixel Kamera, Full-HD, Win 8) Aluminium silber " is a prepaid phone. The mobile phones sold by Amazon.de directly do not have a contract. You can therefore sign a contract with the company of your own choice.

Mobile phones purchased on Amazon.de have no contractual obligation to any specific telecommunications enterprise.

Please note: some mobile phones have network-dependent software. This means that the mobile phone can only be used with the network that is mentioned on the detail page,for example: "T-Mobile gebrandet".

We trust that you will find a suitable mobile phone in our catalogue.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 16:14 (SPLICO212).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

Valja šta uzeti?

15 godina

Valja, valja.. Here Drive+ instaliran besplatno. 300kn my ass.

12 godina
WP8 - Općenito

evo mali update sto se tice mojeg htc 8x koji je u agramu od cetvrtka pogledao sam danas na agramovoj  stranici i mb mi je popravljen. pise u opisu da je baerija krepala da je stavljena nova uredaj je testiran kod njih i radi. stvarno cudno da je nakon dva mjeseca krepala baterija.

na neki nacin sam sretan sto je samo baerija a na neki sam jako jako raocaran htc-om sto se pokvario i to  najbolji model uz htc one. to im je top mobitel i nesmiju se takve glupe stvari dogadati.

0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Evo instalirao Nokia Pro Cam na 8X. Mislio sam da je to samo za Lumie 1020 i 925. E sad, ako tko zna kakav vodič o fotografiranju za noobove.

Nevermind. Ima unutar aplikacije upravo takav.. :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 22:02 (kratos091).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
<p>Ja sam na svoju l820 instalira od samsunga app folder od htc mi prikazuje samo par app-ova, a pro cam nemogu jer nemam gdr2 steta. Sve u svemu svaka cast pajdi ;-)</p> <p>&nbsp;</p>
vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice