WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.255
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
Ja sad imam problem s messaangerom, obavijesti mi kasne i po pola sata, a kad dodju, onda mi mob svira 5-10 puta. Isto tako mi se ne svidja tipkovnica, jer je tesko tipkat na njoj, a i primjerio sam bug na ieu, nece stranice se same od sebe zatvaraju. ...
16 godina
Takoder i meni kasne odjednom. Inace je sve radilo super al vise ne rade kako treba..
Windows Phone FTW
17 godina
WP8 - Općenito

All you need to know about the Windows Phone 8.1 'Preview for Developers'

http://www.wpcentral.com/how-sign-windows-phone-81-preview-developers

0 0 hvala 1
14 godina
kratos091 kaže...

I meni se dogodilo par puta, pauziranje pjesme je riješilo stvar, ako se dobro sjećam.

meni to donekle rijesi problem tacnije, trebam promjeniti na drugu pjesmu tj vratiti na staru, i tad onda proradi, ali opet ne radi volume akio podesavam razinu dok opet ne promjenim pjesmu

anoying

i kao sto neko spomenu ie, nekad se desi da jednostavno nece "nazad" funkcija, pritiscem back ali on stoji na istoj stranici

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jel sutra izlazi 8.1 za developere? Ocul ja to moc instalirati na Ativ S ili samo Lumie?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 16:55 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel sutra izlazi 8.1 za developere? Ocul ja to moc instalirati na Ativ S ili samo Lumie?

Mislim da izlazi 14.4 tako je se dosta pisalo. Možeš bez problema i na ATIV samo moras bit registrovan kao developer!

vlastoručni potpis
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Na dnu ove teme(tconije prvog posta) pod stavkom edit pise 10 april

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1/271799-developer-preview-program-what-exactly.html

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Na dnu ove teme(tconije prvog posta) pod stavkom edit pise 10 april

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1/271799-developer-preview-program-what-exactly.html

A vidi pocetak odmah na vrhu update 2, kaze 14.april. ako govoris o izlasku wp8.1 developer previewa. Trebalo je doc 10.4. al su valjda premjestili na 14.

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

lol, predomislio sam se u vezi Cortane... želim je

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Arsenio hall show? To sam gledao prije... hm... 17 godina?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 22:22 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li netko ima problem da mu se preko OneDrivea na mobitelu otvara stara verzija dokumenta?

16 godina
Dex.pwn kaže...

14.04.

16 godina
WP8 - Općenito

Koliko sam ja shvatio 8.1 Dev ide na sve wp8 uređaje ali nije to "to" bez firmware updejta od proizvođača, a Cortana ce biti dostupna samo za americko trziste?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da ali firmware ti "samo" nosi poboljšanja za razne drajvere tj nove drajvere, nove algoritme za kameru itd. bolju komunikaciju hardvera sa OS-om, ukratko... cortana će biti samo za usa ali lako si promijeniš regiju.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
Cortana bude za USA u pocetku...za talijanske korisnike, sto mene i zanima, bude dostupno pocetkom 2015. Tako vjerojatno i za Njemacku, Francusku...
Enjoy The Silence
15 godina
neaktivan

Ma daj mi potpuno funkcionalni WP, bez ovih dječjih bolesti koje su sada na njemu i skidam kapu MS,a Cortana je tako i tako app za ubiti vrijeme i nebitna stvar u cijeloj priči.Tako sam bio nabrijan i na Siri pa na kraju žešča pljuga taman da je bila i na Hrvatskom,jer to su đinđe za osnovnoškolce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 23:53 (honda_zg).
16 godina
WP8 - Općenito

Ako slučajno netko nije vidio, evo Belfiorevog tweeta. Znači, čekamo vjerojatno 14.4., tj. ponedjeljak, ako ne i utorak. Tko se uključio u developer program?

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ako slučajno netko nije vidio, evo Belfiorevog tweeta. Znači, čekamo vjerojatno 14.4., tj. ponedjeljak, ako ne i utorak. Tko se uključio u developer program?

Ja sam na Dev Preview od GDR 3 i nisam imao nikakvih problema, preporučam svima sa wp8 da se registriraju i u ponedjeljak dobiju hrpu toliko nedostajalih opcija na WP, meni samo fali opcija da mogu uključiti vibraciju kad pišem poruku ili biram brojeve

vlastoručni potpis
16 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

definitivno bih i ja preporućio developer program jer tko bi normalan čekao providere da puste updejt... neki tek sad dobivaju black... pf

ajmo glasanje:

14 uključio sam se
6 nisam se uključio
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ima li negdje informacija ili ako netko zna da li ce se na HTC 8S moci instalirati dev preview WP 8.1 barem? 

Ili je u meduvremenu mozda negdje potvrdjeno da ce ovaj mob dobit WP 8.1?

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

mislim da je već dosta puta rečeno da će svi wp8 telefoni dobit nadogradnu -SVI. i developer preview ako se registriraš, a besplatno je i jednostavno i nema razloga da to ne napraviš

17 godina
NeoOS kaže...

Ima li negdje informacija ili ako netko zna da li ce se na HTC 8S moci instalirati dev preview WP 8.1 barem? 

znat ćemo kroz par dana, bit će sigurno onih koji će probat stavit DP n 8S.. makar bih volio da makar i DP ide gore, ako final neće ić..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
odjavljen

ma odakle vam to?!

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
NeoOS kaže...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 11:26 (knight).
12 godina
WP8 - Općenito

Gdje se regam i sta trebam jos napravit za developer? l820

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sandro HR Zagorje kaže...

regaj se tu http://appstudio.windowsphone.com/ i onda skini preview for developers sa store-a  i pokreni je... i to je to

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 11:40 (skank666).
12 godina
skank666 kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

regaj se tu http://appstudio.windowsphone.com/ i onda skini preview for developers sa store-a  i pokreni je... i to je to

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

To treba samo imat Hotmail racun? Vec nekoliko godina ga imam pa se nisam ponovno regao. Evo app je skinuta, logirao sam se i kaj sad? Cekam 14.?

EDIT: isao sam vidjet za azuriranje, dosao mi neki Microsoft Update 8.0.105**.***

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 12:17 (Sandro HR Zagorje).
17 godina

regaj se sa mailom s kojim "voziš" svoj wp8..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
WP8 - Općenito

Dali ja mogu ženi updatati njen 8x na dev.prev. verziju sa svojim accom?

Na 8x je trenutno njen acc.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice