Zračenje mobitela, razgovor vs online konekcija

poruka: 2
|
čitano: 1.210
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zračenje mobitela, razgovor vs online konekcija

znam da mobitel poprilično zrači tijekom razgovora, i da generalno nije dobro biti konstantno izložen takvome zračenju, kroz duži period vremena.ali to nije toliko bitno sa obzirom da na telefonske razgovore ne trošim puno vremena.No zanima me kojim intenzitetom mobitel zrači kada je spojen na internet, jer zbog push usluge na netu je spojen konstantno.

Ako zrači spojen na internet zbog pusha istim intenzitetom kao i kada je razgovor u toku to bi bilo totalno loše i definitivno bih isključio push opciju jer ne mislim popušit kakav rak nakon 10-15 godina zbog nekakve mail push usluge.

Ali kažem ne znam, svugdje piše koliko mobitel generalno zrači, ali koliko mu je zračenje kada održava online signal preko gsm ili umts usluge to ne piše, ili barem ja nisam našao za svoj mob.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Zračenje mobitela, razgovor vs online konekcij

Tijekom korištenja interneta mobitel koristi više kanala, pa zrači višestruko. Međutim, to zračenje je proporcionalno prijenosu podataka, tako da push mail zrači samo u trenutku kad prima mail.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice