Zamjenski mobitel,tele 2

poruka: 4
|
čitano: 4.251
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zamjenski mobitel,tele 2
hej,ovako..imam jedan problem..ja sam kupio lg optimus u tele 2 centru,u city centru,nešto nije radio i odnio sam na servis,kaže žena mjesec dana,ja kažem dobro i ode meni mob..pitam ja kao jer imaju neki zamjenski,ona kaže ne,mi ne držimo zamjenske mobitele..pitao sam je kao jer ima možda u nekom drugom tele 2 centru zamjenski mob,ona kaže da nemaju..ugl.žena je drska,bezobrazna....pa me zanima mogu li ja bilo kako dobiti mob?
pozzz
Alen
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zamjenski mobitel,tele 2

A da nazoves tele2 sluzbu za korisnike, pa, ne znam, mozda njih pitas!??

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zamjenski mobitel,tele 2
ma oni su rekli kao da ne znaju,to ovisi o prodajnom mjestu..:D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Re: Zamjenski mobitel,tele 2
alen4430 kaže...
hej,ovako..imam jedan problem..ja sam kupio lg optimus u tele 2 centru,u city centru,nešto nije radio i odnio sam na servis,kaže žena mjesec dana,ja kažem dobro i ode meni mob..pitam ja kao jer imaju neki zamjenski,ona kaže ne,mi ne držimo zamjenske mobitele..pitao sam je kao jer ima možda u nekom drugom tele 2 centru zamjenski mob,ona kaže da nemaju..ugl.žena je drska,bezobrazna....pa me zanima mogu li ja bilo kako dobiti mob?
pozzz
Alen

Nemoj se s njima živcirat i živce gubit moja stara je tako imala probleme sa mobitelim i sa njihovim internetom pa kada pozaveš novinare kao moja stara onda će te tek u Tele2 poštavati. Ne daju ti zamjenske mobitele kenjaju da nemaju a imaju oni u toj službi za korisnike ništa ne rade nego su samo na facebook-u jer im se ništa neda.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice