evo sviđaju mi se oba moba pa mi recite koji je bolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ne znam. Mozda ti je bolji X8 :) Ima kapacitivni TS :D
Ali na tebi je da odlucis. Za sta ces koristiti mob i to ;)
sta znaci kapacitivni ts
X8, bez razmišljanja.
sta znaci kapacitivni ts
reaguje na dodir prsta a ne na dodir nekog tijela(olovke) kao rezistivni.
imam istu dilemu.
IMHO optimus je kompletniji uredjaj: Android 2.1, autofocus kamera, nema glupog SEovog sučelja, više rama. Mislim da SE ima prednost jedino u ekranu.
imam istu dilemu.
IMHO optimus je kompletniji uredjaj: Android 2.1, autofocus kamera, nema glupog SEovog sučelja, više rama. Mislim da SE ima prednost jedino u ekranu.
i ima kapacitivni TS!!!!
e i? Imaju ga i nokia n900 i n97.
Ne kontam tvoju poruku. ja sam ti samo sugerisao da kada si nabrajao prednosti x8 da nisi napisao kapacitivni TS sto je glavna razlika!
a onda ih smjesti u cjenovni razred s x8...
N900 i N97 imaju rezistivne (makar je ovaj na N900 dosta bolji od ostalih svejedno treba pritisnuti a ne samo dotaknuti kao kod kapacitivnih)
Da ne otvaram novu temu uzimam na pretplatu jedan od ta dva uređaja, zanima me jeli se isplati nadoplatiti cca 10-15 eura za X8 ako je samo razlika u ekranu, važnije mi je koji je ugodniji za koristiti, jel' se može x8 nadograditi na android 2.1 i sl., nisu im nešto senzacionalni ekrani u oba pa... Hvala.
Da ne otvaram novu temu uzimam na pretplatu jedan od ta dva uređaja, zanima me jeli se isplati nadoplatiti cca 10-15 eura za X8 ako je samo razlika u ekranu, važnije mi je koji je ugodniji za koristiti, jel' se može x8 nadograditi na android 2.1 i sl., nisu im nešto senzacionalni ekrani u oba pa... Hvala.
Po meni se isplati dati malo vise za x8.
da moze se nadograditi na 2.1
imam istu dilemu.
Ima kompletno rješenje na tvoju dilemu;
Android 2.1 imaju oba.
Autofocus je prednost, ali snimanje videa, koliko znam LG snima u 17 fpsa, a X8 u 30fpsa.
Sve šta trebaš je skinut custom Andorid rom za Xperiu X8, i glupo sučelje će nestat.
Više rama si vidio gdje? X8 168mb, LG 156mb, dostupno useru: X8 128mb, LG 120mb.
kupi x8
..imam jedno pitanje??? kako stavit android 2.1..kad trebam spojit mobitel napravim sve po uputama i ne spojima mi ga kak treba..istovremeno spajam i usb i pritiscem tipku return..i onda kad to sve napravim komp mi zablokira..nezz vise na koji nacin da spajam mob..svaki put napravim sve po uputama i uvijek isto..-.-