Kako instalirati igre na xperiii x10?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
anyone?
kako kako?
Skidaš sa Android Marketa ili? Kopiraš na memoriju? AM ide automatski, za ovo drugo skini ASTRO (file manager) pa preko njega pokreni instalaciju
skinem afm.apk i gdje ga kopiram,sta radim dalje? radim preko pc-a...prvi put mi je sa androidom..
skinem afm.apk i gdje ga kopiram,sta radim dalje? radim preko pc-a...prvi put mi je sa androidom..
Skines apk file s X10 ili ga kopiras bilo gdje na SD karticu i od tuda ga pokrenes.
kako ga pokrecem?
klikom na njega
nista skontao nisam...kad ga kopiram...file ne mogu pronaci na mobu valjda ga preko istog i pokrecem?,kazem android je novo za mene ne snalazim se,ovdje pitam za savjet..al dobijam polovicne odgovore,ako moze lijepo objasnjenje..
Povezes se na net preko wirelesa ako imas gdje i imas aplikaciju market. U njoj nadjes igru koju zelis i klk na nju pokrece download i install. Ako imas igru na kpmpu povezes komp i mob i onom meniju koji povlacis odozgo imas obavjestenje da si povezan preko usb-a i klkom n ato ponudi ti mount opciju. Klk na mount i onda ce ti se u win exploreru sd kartica moba pokazati kao removable disk. Napravis neki folder i u njega trpas igre ili sta vec zelis. Ako se povzujes preko bluetootha onda ti se igre kopiraju u bluetooth folder na kartici. Sa android marketa skines neki file manager i udjes u karticu i taj folder i pokreces instalaciju igri ili cega vec. Ako zapne vici (ne bukvalno naravno ;))
znaci file manager isto skidam sa mobom da bi ga istim pokrenuo a ne preko kompa..hvala samo mi to nije bilo jasno
napisao sam ti u prvom mom odgovoru da ti treba file manager
znam,trebao si naglasiti da ga skidam prek moba,s marketa..mislio sam da mogu prek kompa da prebacim file u mob i da ga pokrenem
Zasto mi kad zovem nekog ili netko mene svaki put upaljen zvucnik od razglasa?pa ga moram ugasit da bi normalno pricao! jel postoji di opcija za to iskljucit??
Ne znam tocno gde bi moglo u postavkama da se promjeni, ali ako vratis na tvornicke postavke,
mislim da ce ti se rjesit problem. Ako je mozda doslo do nekog bug-a u softveru, najbolje bi bilo da ga reinstaliras.
Bok