Xperia ray-par pitanja

poruka: 5
|
čitano: 1.198
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xperia ray-par pitanja

Pozdrav,
Naime zanima me kako da ugasim koristene aplikacije, i da vidim koje se aplikacije koriste, te da ih mogu ugasite??da mi ne trose net ili slicno
2.kako da postavim da me upita gdje da se spojim, na wifi ili na moju mobilnu mrezu jer vako, kada nisam u dometu wifia on se samo prebaci na mobilnu mrezu te siše pare?
hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xperia ray-par pitanja
1. Skini si neki task manager s Marketa i pogasi aplikacije koje ti ne trebaju
2. Settings-wireless and networks-mobile networks-makni kvacicu sa data enabled(odmah prvi izbor)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan
Re: Xperia ray-par pitanja
Suddenly Psychotic kaže...
1. Skini si neki task manager s Marketa i pogasi aplikacije koje ti ne trebaju
2. Settings-wireless and networks-mobile networks-makni kvacicu sa data enabled(odmah prvi izbor)

skinuo sam task manager i pogasio sve aplikacije, no nista nisam ponovno pokrenuo, i kad sam isao u taj advanced task manager opet ima masu aplikacija facebook, score alarm i tako, a pogasio sam ih sve, te ponovno nisam ulazio -.- " ?
i ne pogase mi se svirac glazbe i repordukcija na uredaju ??
pomocc

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 10:38 (Ludak).
13 godina
neaktivan
Xperia ray-par pitanja

pozdrav ,planiram kupiti ovaj mob pa me zanima da li ima funkcionalan blic za slikanje ili ne?jer neko kaze da ima a neko kaze ne,odnosno da ime neki fazon sa torch opcijom.hvala na brzom odgovoru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperia ray-par pitanja

Ima led svetlo, sto je fakticki blic. Sasvim korektne slike mozes sa njim praviti. Ipak ne ocekuj cudo od slika sa mobitelom u mraku, jako je malo takvih...

Ovo sto kazes sa touchom, izgleda da mislis kada se malo duze dodirne onda automatski fotka i bljesne. Pogledaj ovaj video, pa ces vidjet kako funkcionira:

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice