Xiaomi Redmi note

poruka: 7
|
čitano: 4.056
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi note

Pozdrav,

Znam da postoji tema Komentari na najavu ovog moba, no ta je svedena na usporedbu octa corea...

Uzeo sam ovaj mob zbog potrebe za dual simom. Narucen je sa xiaomishop.it u podjeljak navecer, a stigao je danas popodne. Kad ga izmrcvarim par dana nabacit cu rivju. Prvi utisci su jako pozitivni, stvarno divan mob za cijenu (227€ s dostavom, jaca verzija sa 2 GB RAMa i dvije godine EU jamstva).

3 0 hvala 1
14 godina
Xiaomi Redmi note

I, kakvi su dojmovi? Zanima me kakva je baterija, fluidnost uređaja, rukovanje (jednom rukom)? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi note

ej.

ma nisam bas odgovarao kad vidim da nema interesa. sa dvije kartice traje dan i pol, cca 3,5h SOT. jednom rukom tesko, ipak je 5,5" u igri. fluidonost-niti jedan lag jos nisam imao, a vec je i update u igri

13 godina

Pa kako ce biti ikakvog interesa kad si samo otvorio temu i napisao eto ja kupio.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
Xiaomi Redmi note

Nije me bas impresionirao SOT s obzirom na bateriju i rezoluciju...moze jos malo dojmova?kamera,igre,izrada,kvaliteta ekrana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam problem.Kad me netko zove nekada mi pise tko me zove,a nekada samo broj telefona.Dali je netko imao takav problem i kako ga je rijesio?

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi note

e ovaj problem s neprikazivanjem broja pozivatelja na ekranu i sam imam... pa ima li ko iskustav i zna li ko kako se to rješava

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice