WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.978.376
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Sum_of_all_fears kaže...
Torent kaže...

Standard:

2+2

4

/2

2

scientific

2+2/2=3

Sta bi vas nastavnik matematike rekao na ovu vasu logiku?

E jesi nedokazan u pm.

Standard:

2+2/2

1  2

Prvo se izvršava zbrajanje pa onda dijeljenje tog rezultata JER SI TAKO UPISAO I STANDARD RADI KAO JEFTINI KALKULATOR SA PLACA!

Scientific:

2+2/2

2  1

PARSIRA cijeli upisani izraz nakon entera ili = i zato prvo dijeli a onda zabraja.

J3bote!

pusti ga... on tjera po svojem, da nešto pojebe uživo ne bi toliko bio napaljen u dolazio drkat u ovu temu... znaš onu izreku, sa b***** ne možeš razumno raspravljati jer si već unaprijed izgubio. za sve prigovore koje je tvrdio da ne rade ili ne valjaju ja sam dokazao da lijepo rade... njegov problem što je toliko opterećen da mora dokazivat da je najpametniji i najbolji zato što koristi android...

inače instalira se Calculator2 iz trgovine koji ima masu načina za rad i radi odlično

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 15:49 (dadn).
9 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ok znaci u windows svijetu je normalno da calculator napise 2+2/2=2

Covjek uci dok je ziv.....

Summ i ostali vi ne citate sa razumijevanjem. ZNAM ja zasto je on izbacio 2 kao rezulutat Odlicno znam kako radi calculator ali ali ali ne smije ispisati na ekranu 2+2/2=2 ni u kojem slucaju jer to nije tacan rezultat. Da vam klinac ovo prepise u svesku i  odnese u skolu i naravno dobije jedinicu kako kucu ko bi bio kriv? Ajd recite vi to meni....

Treba li klinac znati ovo sto vi meni objasnjavate? treba li bilo ko znati da ovo nije tacan rezultat i da treba prebaciti u scientific mod da bi dobio tacan rezultat???????????

I nemojte filozofirati tipa ne bi koristio kalkulator.....

Zasto calculator na andoridu radi isto tako ali na kraju izbaci tacan rezultat? Kad ukucam 2+2 ispod napise 4 a kad dokucam /2 ispise 3 i na ekranu u histry pise isto sto i na win ali sa tacnim rezultatom????????????

Mislim stvarno cu svasta procitati ovdje na forumu.....

0 6 hvala 1
14 godina
A lijepo sam vam rekao da ih ne provocirate! Smiri se torent, sve ce biti dobro, nego reci ti nama sto te jos muci?

1 0 hvala 0
12 godina
Torent kaže...

Ok znaci u windows svijetu je normalno da calculator napise 2+2/2=2

Covjek uci dok je ziv.....

Summ i ostali vi ne citate sa razumijevanjem. ZNAM ja zasto je on izbacio 2 kao rezulutat Odlicno znam kako radi calculator ali ali ali ne smije ispisati na ekranu 2+2/2=2 ni u kojem slucaju jer to nije tacan rezultat. Da vam klinac ovo prepise u svesku i  odnese u skolu i naravno dobije jedinicu kako kucu ko bi bio kriv? Ajd recite vi to meni....

Treba li klinac znati ovo sto vi meni objasnjavate? treba li bilo ko znati da ovo nije tacan rezultat i da treba prebaciti u scientific mod da bi dobio tacan rezultat???????????

I nemojte filozofirati tipa ne bi koristio kalkulator.....

Zasto calculator na andoridu radi isto tako ali na kraju izbaci tacan rezultat? Kad ukucam 2+2 ispod napise 4 a kad dokucam /2 ispise 3 i na ekranu u histry pise isto sto i na win ali sa tacnim rezultatom????????????

Mislim stvarno cu svasta procitati ovdje na forumu.....

Torent daj ohladi pa i WP-ov kalkulator to uredno računa pa nemoj stvarat znanstvenu fantastiku od računa koji nisi znao riješit bez pomoći digitrona.

Nego objasni ti meni zašto se na tom svemogućem androidu u aplikaciji messenger ne vide one sličice oliti animirani emotikoni???

Ja ženi posla par onih psića sa srcima a kod nje se vidi samo prazan kvadrat.

Toliko o kvaliteti aplikacija za robotića, cilu jednu sam joj instalirao pa ni ona ne radi kako spada.

A ti ovdje pljucaš po WP-u na kojem to šljaka vrhunski (osim što mu triba 10 sekundi da pokrene)

neda mi se
14 godina
osim kalkulatora? 🤦‍♂️

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
A pustite ga,taman se poveselio i dao si truda a opet nista

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
....

Torent daj ohladi pa i WP-ov kalkulator to uredno računa pa nemoj stvarat znanstvenu fantastiku od računa koji nisi znao riješit bez pomoći digitrona.

Nego objasni ti meni zašto se na tom svemogućem androidu u aplikaciji messenger ne vide one sličice oliti animirani emotikoni???

Ja ženi posla par onih psića sa srcima a kod nje se vidi samo prazan kvadrat.

Toliko o kvaliteti aplikacija za robotića, cilu jednu sam joj instalirao pa ni ona ne radi kako spada.

A ti ovdje pljucaš po WP-u na kojem to šljaka vrhunski (osim što mu triba 10 sekundi da pokrene)

Prvo ne obracaj mi se takvim tonom jer nismo cuvali ovce zajedno, drugo ne racuna dobro tj racuna ako znas kako ga podesiti a to je valjda jedini kalkulator na svijetu za kojeg to trebas uraditi i samo ispadate jadni i smijesni kada to tvrdite a trece otkud ti ideja da ja znam zasto an andoridu nesto radi kako radi ili ne radi. Niti sam ga ja pisao niti ga branim. Zivo mi se j...e i za androdi i za w10m i za ios.... To su alati koje koristim i odbacim kad ne rade svoj posao...

A i prestar sa za animirane emotikone a po tebi je bolje imati animirane emotike nego tacan rezlutat u kalkulatoru? Zato je w10m tu gdje jeste a to je nigdje....

Sljaka vrhusnki osim sto ti za najjednostavnije i idiot proof aplikaciju kao sto je kalkulator treba upustvo... Genijalno....

De mi it odgovori na pitanje sto postavih gore. Da ti klinac ili supruga otvori kalkulato i ukuca 2+2/2 sta ce dobiti za rezultat? Da li trebaju zanti da nece dobiti tacan rezultat? Da li igdje pise da nece dobiti tacan rezultat? Ovo sto ti govori pretpostavlja da znaju da nece a to pretpostavlja da zanju sta je tacan rezultat a onda te pitam sta ce im uopste kalkulator???????

I koji to jos kalkulator na ovom svijetu racuna kao ovaj? Jel to znaci da svi ostali ne valjaju????????

A

9 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zadnja 4 kvartala android raste a win10m pada vec 8 zaredom ;) Na ledjima kalkulatora ;)

0 6 hvala 0
14 godina
Covjece, pa ti si stvarno puko;)
Ajde kalkulator ne "bolji" na androidu, ti je lakse sad? Sto te jos muci, da ti pomognemo kad si vec tu?

2 0 hvala 0
14 godina
Au, htio sam napisati je "bolji"....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kad smo kod kalkulatora, na WP je on puno bolje izveden a i ljepse izgleda od onog na androidu..

A ove ljubomorne ispade necu ni komentirati..
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Znaci ni messenger ne radi na androidu,zanimljivo

2 0 hvala 0
12 godina

torent naravno da nisam s tobom ovce čuvao jer naime nisam ih nikad niti čuvao.

Svakom se obraćam onako kako dotični zaslužuje.

Ako si ti prestar za animirane emotikone ja nisam.

Otkud sad ne voliš i ne braniš robotića a svaka druga ti je "android ovo android ono".

Daj odrasti neda mi se više igrat s tobom kad se odmah naljutiš dočim nemaš "argumenata"

neda mi se
8 godina
neaktivan
Znaci uvijek se naljuti

4 0 hvala 0
12 godina
uragan kaže...
Znaci uvijek se naljuti

uvijek

neda mi se
9 godina
odjavljen

Hhehehe a sta ces kad im ni kalkulator ne radi tacno ;)

0 3 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

Cekaj ti mrtav hladan kazes da je ok da calculator u bilo kojem modu rada pokaze pogresan rezultat sa 4 elementarne racunske operacije????????????

To je feature jer u standardnom načinu podrazumijeva da korisniku treba slijedno računanje, pa da bi se izbjegla upotreba zagrada ili višestruko koristenje enter-a podesen je tako.

To nije stvar wm-a nego i kalkulatora na desktopu, već odavno. O tome postoje rasprave na netu, kao i MS-ovo objasnjenje.

I, da ne zezeam se, stvarno je tako.

morrisoN
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Što nova donosi Windows 10 Mobile Creators Update – za mjesec-dva ?

• Glance screen - sada ga je moguće isključiti tijekom punjenja ako vam je to draže (npr. noću)
  • Brži Windows Hello: neke animacije (wink) sada su ispuštene (iako bi neki voljeli vidjeti da je vremenski zahtjevna grafika izbačena potpuno)
  • Alarmi od aplikaciija koje nisu MS-ove sada će moći proći kroz Cortana's Quiet Hours.
  • Sada možete ponovno postaviti aplikaciju i vratiti je u izvorno stanje. Pa ako je UWP aplikacija u lošem stanju, samo otvorite Settings > System > Storage, i idite do aplikacije. Pod 'dodatne postavke' sad ćete vidjeti mogućnost za 'Reset'.
  • Sada možete postaviti više mogućnosti ponavljanja za Cortana podsjetnike, npr "Svakog mjeseca" ili "Svake godine".
  • Tu je i nova mono audio opcija u 'Ease of Access' postavkama, ali stereo izlaz još uvijek će se moći čuti u situacijama kad se koristi samo jedan umetak za uši.
  • Mnoga Continuum poboljšanja u stabilnosti i pamćenju zadnjeg stanja aplikacije (iako ćemo morati pričekati do Redstone 3 na jesen 2017. za pravu windows radnu površinu, s više prozora.
  • Sada možete koristiti Cortanu za kontrolu slušanja glazbe preko više omiljenih aplikacija, s jezičnom kompatibilnosti za iHeartRadio i TuneIn Radio. Dok slušate glazbu, glasom možete upravljati s onim što želite slušati i jačinom zvuka. Za radio postaju, možete reći "What's Playing?"
  • Sinkronizirati postavke koristeći Azure Active Directory (AAD) identitet. Enterprise korisnici sada mogu sinkronizirati lozinke, Wi-Fi profile, Edge favorite, Edge Reading List i aplikacije s podacima na desktop i mobilnim uređajima na AAD-povezanim telefonima koristeći Enterprise State Roaming. Sada se možete  prijaviti u Cortana pomoću svog identiteta na AAD, odnosno s računom od  posla ili škole umjesto Microsoft Account-om. Samo idite na Cortana bilježnici i "About Me" i prijavite se. Dobit ćete punu Cortana iskustva.
  • Poboljšana čitljivost za UWP aplikacije kada je telefon postavljen na "Visoki kontrast" način rada "Olakšani pristup".
  • Novi Bluetooth API koji omogućuje GATT Server, Bluetooth LE perifernu ulogu i povezivanja nesparenih Bluetooth LE uređaj - sve ove će pomoći kompatibilnosti sa fitness dodacima, smart-satovima i drugim dodacima.
  • Tu je i novi program, "3D prikaz", praktički Paint 3D aplikacija koja je već uključena u desktop Windows 10, što će omogućiti mobilnim korisnicima rad s 3D grafikama u npr. Office dokumentima ili na web-u preko Edge-a.
  • Samo za enterprise korisnike, nova je mogućnost odgode update-a Windows 10 Mobile do 35 dana.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 10:15 (mikulam).

2 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
1% najboljih game app za Windows 10 Mobile - upravo ažurirano

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21311_Top_1_games.php

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ljudi jel moguće da u tubeHD da se ne vidi ono crno gdje je taskbar u fullscreenu?
Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FatMAN kaže...
Ljudi jel moguće da u tubeHD da se ne vidi ono crno gdje je taskbar u fullscreenu?

to ti je autor kriv, ne možeš ti ništa napraviti... žali se autoru da popravi prikaz aplikacije za tvoj mob.... neki autori jednostavno su još uvijek u mislima sa starim Lumijama sa hardwerskim tipkma pa zaborave na novije gdje se alatna traka skriva...

9 godina
neaktivan
Pa jel ima neki yt app s kojim se to ne događa?
Fight with the best,die like the rest!
10 godina
neaktivan
Tubecast je odlična aplikacija međutim meni ne može pokrenut video u ova 2dana. Kad izađem iz aplikacije ide zvuk.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Kako tek izgleda loša aplikacija, kad se odlična tako ponaša...

😊
10 godina
neaktivan
FatMAN kaže...
Pa jel ima neki yt app s kojim se to ne događa?

myTube! https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrcwf3l

a ako ti se ne plaća, evo link za myTube! Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdt29j

pa onda PerfectTube https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1jk21

9 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Kako tek izgleda loša aplikacija, kad se odlična tako ponaša...

😊

Nema loše, a niti dobre, to je jedina koju imaju ahahah ;)

14 godina
Da, da andeogabrijel, to nam je jedina koju imamo ;)
Te jos nesto drugo muci osim toga?

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da, probava kad čitam tvoje postove.

2 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Ja sam u W10M klanu, što neznači da se nemožemo povremeno i našaliti na vlastiti račun...

😊

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Normalno kad smo superiorni

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice