WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
dick_of_the_sheep kaže...
Najbolje od najboljega - 0,1% najboljih aplikacija za Windows 10 Mobile

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20980_The_best_of_the_best_Windows_P.php

najbolje od najboljega kažeš, zvuči dobro, najbolje od najboljega, a na listi par aplikacija kojih opće nema za w10m, najbolje od najboljega

jadna ti je ta firma kojoj ti biraš pripravnike, i kod vas samo najbolje od najboljega

iPhone is a smartphone for dumb people
16 godina
odjavljen
AnđeoGabrijel21 kaže...
Facebook, ne radi, nema original aplikacije, Messenger isto, wapp radio polovično, viber nikako, YouTube nema, ali zato ima mytube koji ne radi kako treba. Ali gle, zato na sve ovo možete ići u edge pregledniku jel tako? Pa onda ću si radije symbian nokiu uzeti bolja je od ovog sranja

Ne ser.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen

Zašto mi ne želi preuzeti hrvatsku tipkovnicu?

Zadnji build izvan Insidera, Lumia 640 XL DS.

Napravio HR, i taman da preuzmem tipkovnicu, ono ne želi. Pas majku

10 godina
neaktivan
Ne koristim često vajber i vacap, de mi recite razlog zašto su loši?

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nigga kaže...

Whapp radi dobro, a Viber koliko znam zajebava na svim platformama...

9 godina
odjavljen

Lose znas. Na andoridu i na windowsima ne zajebava. Za IOS ne znam...

17 godina
dadn kaže...
davor333 kaže...
imam l950, za cudo bozje sve mi radi ok. Samo mi se nemojte ljutiti, sve ce biti dobro.

"lažeš" sigurno jer po ovim androidašima "lažem" i ja da moja 950XL radi bez problema

E ljudi jedno pitanje, dal vam se ikad dogodilo da se slike "pokvare" ili što već nakon par sati ili čak odmah. Na lumiji 950.

Znači jučer sam imao jedan event da sam slikao gomilu toga, oko 170 fotki, i danas ih krenem pregledavat i kopirat na komp kad mi ih skopira samo oko pola.

I krenem na mob gledat kad ono na pola slika mi thumbnail uskličnik i nemogu otvorit sliku, tj kad ju otvorim piše da ju trenutno ne može otvorit da pokušam kasnije.

I to je to, više ne mogu vidjet sliku niti kopirat, ništa. Fora je u tome da sam jučer te iste fotke normalno pregledavao kako sam slikao i sve je ok bilo.

Googlam okolo da vidim dal se još komu to događalo, al bez uspjeha.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Jesi li probao memorijsku staviti izravno u računalo, dakle bez korištenja mobitela već u čitač kartica?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Zašto mi ne želi preuzeti hrvatsku tipkovnicu?

Zadnji build izvan Insidera, Lumia 640 XL DS.

Napravio HR, i taman da preuzmem tipkovnicu, ono ne želi. Pas majku

prebaci na insider i skinut će tipkovnicu... jučer sam nadograđivao 920 na W10M i isto nije htio skinuti srpsku i rusku. kad sam ga prebacio na insider skinuo bez problema (nikad prije na insaderu nije bio)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 14:12 (dadn).
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Viber radi bez problema - da ne radi, propustio bi sve i jednu puš-pauzu u firmi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

E ljudi jedno pitanje, dal vam se ikad dogodilo da se slike "pokvare" ili što već nakon par sati ili čak odmah. Na lumiji 950.

gdje su ti slike SD ili memoriji telefona?

nikad... moja 950XL je stara više od 14 mjeseci, prije toga 640 LTE, prije nje 920... kum ima 550, prije 630. ni on sa slikama nikad problema...

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Nigga kaže...

Whapp radi dobro, a Viber koliko znam zajebava na svim platformama...

moju susjedu je zezao na 650 ali kad sam prebacio mrežu sa 4G na 3G prestao je zahebavati i već mjesecima radi ok

17 godina
Ivan_hacker kaže...

Jesi li probao memorijsku staviti izravno u računalo, dakle bez korištenja mobitela već u čitač kartica?

dadn kaže...

gdje su ti slike SD ili memoriji telefona?

nikad... moja 950XL je stara više od 14 mjeseci, prije toga 640 LTE, prije nje 920... kum ima 550, prije 630. ni on sa slikama nikad problema...

Na mobitelu su slike, pomislio sam i ja da je do kartice jer ta greska mi se par put dogodila prije par dana dok su se fotke spremale na karticu pa mislio da je do nje i premjestio spremanje na mobitel.

Al isti slučaj i sad.

Imao sam i ja 920, 925 i 930  i nikad ništa sličnoga mi se nije dogodilo.

Kamere i slike su mi uvijek bile highlight tih Lumia pa me ovo baš isprovociralo, pogotovo kaj nemam pola slika koje sam slikao cijelu večer :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
14 godina
Viber IO na 5s kasnila poruka 12 h, mob od klinca

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Reci odmah da je tvoj, jer si i sam klinac.

A ovca zajebava, vjerovatno je neki domar tamo gdje su glavešine pa nema nego za wp, da neki tamo baja koristi ovo pa to nisu istine hahahahaha.

0 1 hvala 0
14 godina
Meni nije tesko reci ako te to cini sretnim 🤠🤠🤠
sve samo da vama bude bolje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

samo jedan od ozbiljnih osvrta :

"I have all three, windows rules. There is no comparison. Everything works better. Quantity is the only argument android users have, and iphone users have snobbery. But for pure dynamics, functionality, integration and flexibility, there is no contest. Windows and Nokia are for serious users, android and mac are toys. I'm using my new stylus 2 G series LG, and I only got this idiotic piece of crap for gojek and grabbike. It's designed for morons by globalist morons. Quantity is not quality. Iphones are solid, but childish and overpriced. Androids are pure garbage. The OS, layout, features and functions are clunky and non-intuitive, The keyboard sucks, the interface sucks, and it is severely limited in spite of holding the majority market share."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Osvrt je potpuno neozbiljan. Napisati da Android spram WP-a ima samo brojeve, a iOS ništa osim snobizma nije ozbiljan osvrt, nego mantra koju sebi ponavljaju preostali zagriženi fanatici platforme.

Argumenti? Da je jedan konkretan Android uređaj koji autor poseduje "piece of crap... designed for morons, by morons...". To nije argument na nivou platforme, jer Android nije WP pa da sa jednog uređaja možeš solidno ekstrapolirati user experience cele platforme (jer imaš jednog relevantnog proizvođača sa 3-4 aktuelna modela), pri čemu nije napisano ni zašto (autor smatra da) je njegov Android uređaj loš, nego je dato čisto etiketiranje, bez pravih činjenica (opet u stilu zagriženih fanboya). Drugo, ponovo primećujem da se skoro svaka pohvala Windowsu ogromnim delom oslanja na priču da druge platforme ne valjaju.

Šta je još napisano? Da je WP funkcionalniji? Uzmimo u obzir da je ovaj "osvrt" po svemu sudeći star bar tri godine, pošto se priča o Nokiji, (što bi mu ubilo dobar deo relevantnosti, čak i da ima veze s mozgom), i da u to vreme npr dialer na WP-u nema quick search, da tastatura nema swipe... dakle o kojoj funkcionalnosti je tu bilo reči? Pri tom je autor uspeo da nadrobi i nešto o tastaturi na Androidu; ne znam kakva je došla na tom njegovom uređaju, ali je mogao da je promeni za bilo koju drugu (a to na WM ni dan danas ne biva).

Dakle, red etiketiranja drugih platformi, red praznog hvalisanja, red (naizgled iskrene) neobaveštenosti... Jedna bajata mantra, ali da je izbačen deo o Nokiji, to ne bih pogodio, jer zagrižena WP ekipa i dalje priča identičnu priču. I to je tužno.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 1:49 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nema to svrhe komentarisati jer su im citati sa nekih foruma. Jedva nadju zaludjenika kao sto su oni d aga citiraju a kamoli nekog ozbiljnog ;)

Kao da citiras ovog Dicka koji cifre izvlaci iz dupeta i to odjednom postaje relevanto ;)

Andorid ima samo cifre. Naravno. 86% korisnika mobilnih telefona u svijetu smatra da je android bolji a 14% da je ios bolji. To su milijarde ljudi al hej sta milijarde ljudi znaju... Budale. trebaju pitati bradu dicka i dadn jer hej nima sve radi a ove puste milijarde ljudi se pate a da to i ne znaju ;)

8 godina
neaktivan
pa jasno, kad od 4 jabuke koje podijeliš s bratim - dobijete po 3 ! Tko to ne bi htio? To ti kao rezultat daje Android, a ljudi lakomi.

Windowsi ti kažu da ćete imati po 2 jabuke. To je točno, ali malo njih hoće imati manje, kad može više - pa makar to bilo u iluziji !
8 godina
neaktivan
pa jasno, kad od 4 jabuke koje podijeliš s bratim - dobijete po 3 ! Tko to ne bi htio? To ti kao rezultat daje Android, a ljudi lakomi.

Windowsi ti kažu da ćete imati po 2 jabuke. To je točno, ali malo njih hoće imati manje, kad može više - pa makar to bilo u iluziji !
14 godina
Hehe, ivan i torent, osjecajte se kao kod psihijatra, samo vi recite kaj vas muci, mi slusamo 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂😂 sto vise pricate o problemu prije ce vam biti lakse ;)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Što se tiče Facebook-a. Ja na primjer koristim Lumiju 920 i Samsung A3. Facebook mi na oba ta uređaja radi pristojno. Nemam nekih posebnih primjedbi. Međutim ja nisam tipičan Facebook korisnik te ga kao takvog koristim povremeno. Na kraju sam sa Samsunga deinstalirao Facebook i to iz jednog jedinog razloga, a to je da sam na njemu više vremena proveo ažurirajući navedenu aplikaciju nego što sam istu koristio. A i samo ažuriranje Facebooka traje čitavu vječnost. U svakom slučaju značajno dulje nego ažuriranje svih drugih aplikacija.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

kako mislis citavu vjecnost? Meni traje kao i za svaku drugu aplikaciju osim sto izlazi update svaki dan a ja ulazim svaki treci dan... ;)

10 godina
neaktivan
Androidaši s 2 GB rama znaju jedva pokrenut FB. To sam se uvjerio sinoć. Ja bi' iskreno većini preporučio android, a sebi ostavio WP. Ne bi' da mi neko nabija na nos "bacio sam pare, nemaš pojma" Nemam pojma i bit ću prilično zadovoljan korisnik. Pozdrav!

3 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Nigga kaže...
Androidaši s 2 GB rama znaju jedva pokrenut FB. To sam se uvjerio sinoć. Ja bi' iskreno većini preporučio android, a sebi ostavio WP. Ne bi' da mi neko nabija na nos "bacio sam pare, nemaš pojma" Nemam pojma i bit ću prilično zadovoljan korisnik. Pozdrav!

Znanje je povezano sa količinom rama na telefonu kojeg koristis???? Hahahahahhahaha ovaj podforum treba odstampati kao knjigu shit of the year ;)

8 godina
neaktivan
Ovdje je znaju sleng koji nisi razumio a mi jesmo

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Već sam naveo da se radi o Samsungu A3. Možda ja samo nemam sreće. Ali radi se o tome da ažuriranje za Facebook započne. Prvo ide preuzimanje, pa se u međuvremenu ekran ugasi. Prođe ponekad i podosta vremena uzmem mobitel. Ekran se upali kad ono preuzimanje još traje. Isti slučaj i kada započne instalacija. Ali kao što rekoh možda ja nemam sreće s Facebookom na navedenom uređaju. Ja ne mislim da je to neki poseban problem, štoviše taj Samsung A3 je perfect barem meni. Ovo je samo detalj. Nema nikakvog utjecaja u cijelini. Tako da u konačnici ta dva uređaja zadovoljavaju moje potrebe. Svaki na svoj način.

9 godina
odjavljen

Ne sumnjam ja da se to desava samo kazem da to nije na svakom telefonu. Da se razumijemo facebook je smece kao app na telefonu tako i uopste kao firma.... NA nexus 6p nisam primijetio nikakvu razliku osim sto imas update svaki dan.... A3 je solidan telefon....

16 godina
neaktivan
brasko kaže...

Već sam naveo da se radi o Samsungu A3. Možda ja samo nemam sreće. Ali radi se o tome da ažuriranje za Facebook započne. Prvo ide preuzimanje, pa se u međuvremenu ekran ugasi. Prođe ponekad i podosta vremena uzmem mobitel. Ekran se upali kad ono preuzimanje još traje. Isti slučaj i kada započne instalacija. Ali kao što rekoh možda ja nemam sreće s Facebookom na navedenom uređaju. Ja ne mislim da je to neki poseban problem, štoviše taj Samsung A3 je perfect barem meni. Ovo je samo detalj. Nema nikakvog utjecaja u cijelini. Tako da u konačnici ta dva uređaja zadovoljavaju moje potrebe. Svaki na svoj način.

to za facebook je istina, to dugo instaliranje je i meni išlo jako na živce i odkad sam na nougatu instalira faceboook aplikaciju čas posla, kao i svaku drugu aplikaciju

meni nije jasno zašto ti toliko dugo skida, jesi provjeria brzinu svoje mreže kući jer se sama aplikacija skida savršeno brzo oduvik i ovi mi se više čini kao problem sa tvojom mrežom

iPhone is a smartphone for dumb people
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice