Windows phone 7 vs android

poruka: 188
|
čitano: 34.104
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Windows phone 7 vs android
cecenac kaže...

pa zar bi benchmark toliko lagao?

samsung galaxy ima jaci procesor i vise rama i benchmark pokazuje 827 na stock postavkama.

samsung galaxy 3 ima slabiji procesor i manje rama i pokazuje 400 i nesto sitno na stock postavkama

clockiranjem procesora i tweakanjem ostatka hardwera i softwera dobijas veci cpu float point vecu ocjenu za rame, za 2d i 3d grafiku i tako dalje..

I sta ti znaci to sto si dobio bolju ocjenu sem sto moras puniti bateriju svakih pola sata jer je ocan proc posisa ko mali cigo cokoladno mlijeko...

17 godina

Android nezna iskoristit resurse koji su mu na raspolaganju, nezna prioritizirat procese, sve radi istovremeno i zato sve šteka i zastajkuje... Đabe ti dvojezgreni procesor i gigabajt rama kad to softwear nezna iskoristit. Nije problem ni u mobitelima ni u ničem drugom nego u OS-u.

Windows phone leti sa  gigahercnim procorom i 512 MB rama, a android štuca sa dvojezgrenim 1.5 GHz procom i duplo više rama - to ti sve govori...

PC RULES!!!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je istina,valjda bu se fluidnost ispravila  sa novim ICS.Ali sam primjetio da se appovi puno brze otvaraju i izvode na androidu nego na wp7.Isto tako appovi(npr.Dropbox) su kvalitetniji na androidu nego na wp7.Ali mislim da ce wp7 za nekih godinu dana bit odlican os,naravno ako ga developeri prihvate.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 12:26 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ah to za appove, to je sve na developerima. Kako ce aplikacija izgledati za koji OS to je do onoga ko je razvija. Imam WP7 i svi mi se apovi otvaraju brzo, barem oni koje ja koristim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kript kaže...

Nemam volje citat cijelu temu, a ako dusa nije uzo vec mobitel, uzmi si windows. ako imas neke tarife u vipu, uzmi si HTC titan, "bez limita 50" ti je maltene 40% manje (ako ti je zao dat cca 2.5k kuna za mobitel, uzmi si npr htc 7, neki model npr mozart, trophy). jer ti mobitel treba znam za sta, muzika, slikanje, video, internet (fejs, itd), a titan ti je zvijer sa ogromnim ekranom, pa lijepo vidis cijeli fejs :D

Uzeo sam davno ja već htc 7 trophy. :D

duje
17 godina
kach kaže...

To je istina,valjda bu se fluidnost ispravila  sa novim ICS.Ali sam primjetio da se appovi puno brze otvaraju i izvode na androidu nego na wp7.Isto tako appovi(npr.Dropbox) su kvalitetniji na androidu nego na wp7.Ali mislim da ce wp7 za nekih godinu dana bit odlican os,naravno ako ga developeri prihvate.

Nebude jer je problem u source codu, ne prethodnoj strani sam stavio članak sa Engadgeta o tome pa pročitaj...

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
dusa_st kaže...
kript kaže...

Nemam volje citat cijelu temu, a ako dusa nije uzo vec mobitel, uzmi si windows. ako imas neke tarife u vipu, uzmi si HTC titan, "bez limita 50" ti je maltene 40% manje (ako ti je zao dat cca 2.5k kuna za mobitel, uzmi si npr htc 7, neki model npr mozart, trophy). jer ti mobitel treba znam za sta, muzika, slikanje, video, internet (fejs, itd), a titan ti je zvijer sa ogromnim ekranom, pa lijepo vidis cijeli fejs :D

Uzeo sam davno ja već htc 7 trophy. :D

I kako si zadovoljan svojim, ja imam isto trophy  i jedino cime sam nezadovoljan je baterija...ako izdrzi dva dana ja hepi :D

15 godina
neaktivan
kako da izdrzi 2 dana kad se wifi ne gasi :D ja sretan sa svojim Trophy-jem pravo, ali ga ne pustam da se ohladi, dobro baterija nije crkla do sada :P
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice