Wildfire S problem

poruka: 7
|
čitano: 1.260
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wildfire S problem

Imam neobican probelm na wildifre s.Prije neki dan je sve dobro radilo,ali od jucer mi mobitel sam ulazi u imenik,osjetim vibraciju kao kad dirnem one tipke ispod ekrana,sam mi mjenja pozadinu,itd...To se desi kada mi je mobitela na stolu,a nekada i kada je u mojim rukama.Jednostavno kao da je poludio.Nasumice ulazi u program i izlazi iz njih.

Moze li pomoc???Znate li u cemu je problem???Mob je kupljen prije 6 mjeseci i nije rootan.Ima Android 2.3.5.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 21:21 (AdMer12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Wildfire S problem
AdMer12 kaže...

Imam neobican probelm na wildifre s.Prije neki dan je sve dobro radilo,ali od jucer mi mobitel sam ulazi u imenik,osjetim vibraciju kao kad dirnem one tipke ispod ekrana,sam mi mjenja pozadinu,itd...To se desi kada mi je mobitela na stolu,a nekada i kada je u mojim rukama.Jednostavno kao da je poludio.Nasumice ulazi u program i izlazi iz njih.

Moze li pomoc???Znate li u cemu je problem???Mob je kupljen prije 6 mjeseci i nije rootan.Ima Android 2.3.5.

Uradi Factory reset...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Re: Wildfire S problem

OK,probacu sutra sada cu uraditi backup.Ima li ikakva druga metoda??

13 godina
neaktivan
Wildfire S problem

Evo vratili su mi mobitel,nosio sam ga na garanciju i kazu da su uradili kalibraciju i instalirali novi SW,a uz to i factory reset.Ali problem nije rijesen jos uvjek se to javlja ali sada manje nego prije.Ponovo sam ja sad sam uradio factory reset ali sve je isto.

Imate li mozda neku ideju kako da to rjesim??

Ako neuspijem ponovo ga nosim u servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildfire S problem

Problem su one 4 kapacitivne tipke ispod ekrana,same od sebe rade.

Primjetio sam isto tako da kad mobitel stavim na ravnu podlogu to se desava puno manje.

Iko??

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 22:01 (AdMer12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildfire S problem

Ajde,molim vas.Hitnoo mi treba?!

Ikoo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildfire S problem
Ocito nitko,ak na googleu nema nist korisnog odnesi u servis