Upravljanjem preko iPhone-a na kompu ?!

poruka: 9
|
čitano: 4.442
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dali postoji neka aplikacija na iPhone-u da mogu pomocu iPhone-a upravljati misem na kompu? ili barem nekim programima kao sto je slusanje muzike itd?

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

za to nisam cuo ali znam da ima aplikacija kojom mozes upravljat avion u Flight Simulatoru X sa iphoneom kao kontrolerom

znam da to tebi ne pomaze, al eto.. nek se zna :-D

www.abandonia.com

1 0 hvala 1
16 godina

Imas aplikaciju. Zove se AirMouse. Instaliras to na iPhone/iTouch i moras instalirat program na komp istog imena. I mos koristit iPhone da upravljas mis. Mozes upravljat pokretom ili jednostavno koristit  ekran iPhoea kao touchpad.  Ali ima kvaka, moras imat wlan modem jer se signal prenosi od iPhonea preko wlana u komp. 

Osim toga ima jos 1 aplikacija, zove se iRemote, s njom mozes upravljat pjesme u iTunesu, takoder preko wlana. 

Ne znam nisam gledo mozda se moze i preko bluetootha...

Raise hell in heaven
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Upravljanjem preko iPhone-a na kompu ?!

Skinuo sam taj AirMouse PRO,spojio se uredno preko IP-a i na kompu i mobu i nece. Jednostavno stiscem i pomjeram iphone a mis na kompu mrtav =)?!

16 godina

Jesi instaliro onaj Bonjour program, tako nesto. Kad sam prvi put instaliro AirMouse otkazo sam instalaciju toga i nije mi radilo. I onda sam to instaliro i proradilo je.
A osim toga, ovo pitanje je mozda bezveze al da pitam, jesi spojio iPhone preko wlana router koji je spojen u komp kojeg zelis upravljat? I jesi rucno upisivo IP ili si pustio automatski?

E da, probaj i onaj iRemote pa vidi oce to radit.....

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 17:49 (St0ka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uspio sam!thnx

16 godina
neaktivan

zasto upravljati samo misom skini si vnc za mob ( jednostano ga je podesiti ) i imas cilin destkop :P

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Been there. Done that.

Jaadu Remote Desktop / Jaadu VNC - appulo.us.

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 2:14 (Random.).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e bok, jeli mozda ko od vas zna kako preko bluotootha isto tako koristit mob kao mis, konkretno imam samsung gt s5230?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice