zanima me dali netko zna nekakvu aplikaciju za tipkovnicu (na x8).
Želio bih "normalnu" tipkovnicu... (npr. da se stisne 3 puta brojka 2 za slovo C )
zanima me dali netko zna nekakvu aplikaciju za tipkovnicu (na x8).
Želio bih "normalnu" tipkovnicu... (npr. da se stisne 3 puta brojka 2 za slovo C )
pa pogledaj si negje romove za x8...mada ja bas trazim obrnuto za x10 mini
idi na market i instaliraj touchpal, to je tipkovinica koja ima tu mogucnost koja tebi treba, mada san siguran da postoji jos takvih tipkovnica na marketu
idi na market i instaliraj touchpal, to je tipkovinica koja ima tu mogucnost koja tebi treba, mada san siguran da postoji jos takvih tipkovnica na marketu
to je upuceno meni ili autoru?
pa autor trazi da mu tipkovinca bude kao na onim mobitelima sa fizickom tipkovnicom, znaci da npr 3 puta pritisne broj 6 da dobije slovo O
a sad neznan tocno sta ti trazis
pa sta nebi treba vec imat predinstaliranu qwerty tipkovnicu na androdiu?
inace ako ti se ta nesvida imas dosta drugih na izbor kao sto je takoder taj touchpal, ima i mogucnost rada u qwerty nacinu
meni je osobno najbolja htc tipkovnica za koju mislin moras rootat mob da bi instalira
EDIT : eh da sad san skuzia.. ugl instaliraj HTC IME keyboard (nadi neki tutorial na internetu kako instalirat bez i sa rootanja). To je vjerovatno jedna od najboljih tipkovnica i ima vise nacina rada koje mozes minjat kao sta je to qwerty, compact qwety i phone keyboard kojeg ti trazis
badboycro puno hvala
dali netko možda zna neku drugu aplikaciju jer ova touchpal meni ne radi na x8. Radi samo ona druga verzija za pozive...
cudno da ti ne radi jer i ja iman x8, da nisan isproba prvo nebi ti ni preporucia
ugl ako naletin na koju a da ti u međuvremenu niko ne kaze neku javin ti ja
neradi mi bas ova edit opcija koliko mi se cini..
ugl nađi negdi na internetu tutorial kako instalirat HTC_IME keyboard, vjerovatno najbolja tipkovnica koju trenutno mos nac, također podrzava nacin rada (phone keyboard) kojeg ti trazis