E bok, trebam pomoć.. Trebao bih na T-Mobile Vairy Text ii isključiti t9 kos pisanja sms-a, ali uz njega nema nikakav manual, a na samom uređaju nikako ne mogu pronaći gdje se ta opcija nalazi.. Pa ako netko ima taj mobitel i možda zna odgovor, ako bi mogao podjeliti :))) hvala..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E bok, trebam pomoć.. Trebao bih na T-Mobile Vairy Text ii isključiti t9 kos pisanja sms-a, ali uz njega nema nikakav manual, a na samom uređaju nikako ne mogu pronaći gdje se ta opcija nalazi.. Pa ako netko ima taj mobitel i možda zna odgovor, ako bi mogao podjeliti :))) hvala..
Kod otvaranja sms i probaj pritisni tipku dulje # i tam ti opciju koji isključuje T9. Moj je na simensa pa znam ali neznam jel su isti kao taj T-mobilr vairy text.
Nažalost nije, on počne pisati više puta # ako ga držim malo dulje, a t9 još stoji..
Nažalost nije, on počne pisati više puta # ako ga držim malo dulje, a t9 još stoji..
Ok, moralo bi pronaći pod SMS opcije pa i tam trebalo bit ta opcija T9 ili ako ga imaš upute (knjižnica) za korištenje za taj mob. Obično tam sve piše.
Ah našao :) Nisam ni pomislio da bi to mogao biti "Predvidljivi tekst". eheh..
Ah našao :) Nisam ni pomislio da bi to mogao biti "Predvidljivi tekst". eheh..
Eto vidiš, bar sam ti pomogao. Znam dostao o SMS već godinama piše SMS poruke. :) a poziv nikad koristim, ačim dobim poziv nosim mami ili tati. Super da si riješio problem.