T9 na T-Mobile Vairy Text ii

poruka: 6
|
čitano: 8.202
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

E bok, trebam pomoć.. Trebao bih na  T-Mobile Vairy Text ii isključiti t9 kos pisanja sms-a, ali uz njega nema nikakav manual, a na samom uređaju nikako ne mogu pronaći gdje se ta opcija nalazi.. Pa ako netko ima taj mobitel i možda zna odgovor, ako bi mogao podjeliti :))) hvala..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T9 na T-Mobile Vairy Text ii
Soap kaže...

E bok, trebam pomoć.. Trebao bih na  T-Mobile Vairy Text ii isključiti t9 kos pisanja sms-a, ali uz njega nema nikakav manual, a na samom uređaju nikako ne mogu pronaći gdje se ta opcija nalazi.. Pa ako netko ima taj mobitel i možda zna odgovor, ako bi mogao podjeliti :))) hvala..

Kod otvaranja sms i probaj pritisni tipku dulje # i tam ti opciju koji isključuje T9. Moj je na simensa pa znam ali neznam jel su isti kao taj T-mobilr vairy text.

Nenad
14 godina
neaktivan

Nažalost nije, on počne pisati više puta # ako ga držim malo dulje, a t9 još stoji..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soap kaže...

Nažalost nije, on počne pisati više puta # ako ga držim malo dulje, a t9 još stoji..

Ok, moralo bi pronaći pod SMS opcije pa i tam trebalo bit ta opcija T9 ili ako ga imaš upute (knjižnica) za korištenje za taj mob. Obično tam sve piše.

Nenad
14 godina
neaktivan

Ah našao :) Nisam ni pomislio da bi to mogao biti "Predvidljivi tekst". eheh..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soap kaže...

Ah našao :) Nisam ni pomislio da bi to mogao biti "Predvidljivi tekst". eheh..

Eto vidiš, bar sam ti pomogao. Znam dostao o SMS već godinama piše SMS poruke. :) a poziv nikad koristim, ačim dobim poziv nosim mami ili tati. Super da si riješio problem. {#}

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice