T-Mobile odobrenje

poruka: 7
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
T-Mobile odobrenje

Danas sam otišao po svoj novi mob, nokiu lumiu 710.

No nisu mi ju mogli uručiti sve dok T-Mobile ne potvrdi pretplatu, jer pretplata galsi na studenta. Prodavač kaže da nekada zna i do 5 dana a nekada samo 1 dan. Meni je hitno, pa me zanima hoče li oni to odobriti do červrtka, kada odlazim na more (a tamo mi treba mob)

Hvala.

Tarifa je Extra total s

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: T-Mobile odobrenje

To ti zavisi o tvojoj kreditnoj sposobnosti. Koliko imas novaca na karitcu, da li si ikada imao pretplatu  u T-mobileu, T-comu. Kako si plaćao račune itd.

Ukoliko ti odobore sve 5, uzimas mobitel. A ako ne morat ces platit "Polog" ood 600kn za prvih 6 računa koji ces dobit natrag za 6 mjeseci ako budes uredno placao račune

:)

13 godina
neaktivan
Re: T-Mobile odobrenje

ovisi ti o više faktora. provjeravaju ti kreditnu sposobnost. bolje ti je da ideš u srijedu odmah ujutro pitati i malo pritiskati, prodavač ti možda može malo ubrzati proces.

zavaljan u blato
16 godina
T-Mobile odobrenje

Dao sam im pretplatu od starog (Flex team 500), maminu pretplatu, sestrin br (bonovi, kučni broj (pod kojim su internet, maxtv i telefon)

Ako to nije dovoljno, neznam što je

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
T-Mobile odobrenje

znam taj filing... ja kad sam na sebe prebacival s mame kad je počelo onih 50% popusta za extra total s tarifu, i makar imam 2x veča primanja mjesečno moral sam pisat svakakve molbe da se na mene prebaci br jer po OIBu nisu vidli dali sam platežno sposoban jer na svoje ime do tad nisam nikakve račune plačal... (nisam ja kriv da svi računi dolaze na mamu pa ja dižem svoju lovu i plačam ih)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Mobile odobrenje
ja bih odustao od svega,ali vide oni da ti oćes tu nokiu i da svi tvoji su na t.mobile pa te i mogu zavlačiti jer je tebi u interesu.
ZAŠTO NEKE ŽENSKE NOSE MUŠKE SATOVE?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Mobile odobrenje

Odobrili su. Može lock ili eventualno ako netko bude u budučnosti netko nešto pitao da ne otvara istu temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice