T-Mobile i čekanje mobitela

poruka: 5
|
čitano: 1.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Ovako, zanima me, uzeo bi ili iPhone 3GS ili SGS + na pretplatu, i vidim da su oba nedostupna, sad, koliko bi se trebalo čekati na bilokoji od ta 2 mobitela da recimo danas pošaljem predbilježbu za jedan od tih uređaja ? 

Hvala ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: T-Mobile i čekanje mobitela
Phantom_RI kaže...

Ovako, zanima me, uzeo bi ili iPhone 3GS ili SGS + na pretplatu, i vidim da su oba nedostupna, sad, koliko bi se trebalo čekati na bilokoji od ta 2 mobitela da recimo danas pošaljem predbilježbu za jedan od tih uređaja ? 

Hvala ! 

Zovi ih i pitaj.

14 godina
odjavljen

Jesam, rekli su mi da odem do najbližeg T-Centra i pitam njih, a pošto nisam to u mogučnosti trenutno učiniti, mislio sam da možda netko ima sličnog iskustva pa da podijeli sa mnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa nazovi taj centar u kojem mislis uzet. Nitko ti nemoze tocno rec jer dobavljivost varira od centra do centra i 'spage' koju imas ako imas...
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Jesam, rekli su mi da odem do najbližeg T-Centra i pitam njih, a pošto nisam to u mogučnosti trenutno učiniti, mislio sam da možda netko ima sličnog iskustva pa da podijeli sa mnom.

Nemože ti nitko reć osim njih, a i to što oni kažu je upitna točnost.

Najbolje odešš u T centar i dogovoriš se s prodavačem da te zove/pošalje ti sms kada dođe i onda središ ugovor i to sve.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice