Doze ti sAm optimizira bateriju, imaš u postavkama optimizaciju beterije.. Goolaj malo ako te baš zanima kako radi doze.
ja sam na 6.0.1 , nadam se da će uskoro nadogradnja
Šala mala, i ja sam na mm ali najnovijoj beti, iskreno stamina nije više ona ista kao na lp pošto je MM sam po sebi ograničen sa tim doze-om tako da se ne trebaš nadat necem boljem.
Dali se gubi root nakon OTA nadogradnje? (pitam pošto se ne radi o full novom firmware, samo ispravak bugova od .570)
Dali se gubi root nakon OTA nadogradnje? (pitam pošto se ne radi o full novom firmware, samo ispravak bugova od .570)
Neces moci napravita OTA ako imas root.
Nemam osobno, al sam imao prilike se igrat malo, i mogu reći da je fantastično i neusporedivno iskustvo u odnosu na mobilne objektive. Zoom je brutalan. Al čini mi se da su malo opet ujebali na softverskoj strani jer je bilo nekih sitnih bugova vezano za povezivanje i rad u aplikaciji.
Zapravo jako dobra ideja, kad znaš da ideš negdje (npr putovanje) samo ga baciš u torbu i kad trebaš dobre slike s mobitelom dobiš puno bolju sliku nego bi inače dobio.
Puno više smisla mi ima to nego onaj debeli fotografski Samsung galaxy od prije nekoliko godina
Zapravo jako dobra ideja, kad znaš da ideš negdje (npr putovanje) samo ga baciš u torbu i kad trebaš dobre slike s mobitelom dobiš puno bolju sliku nego bi inače dobio.
Puno više smisla mi ima to nego onaj debeli fotografski Samsung galaxy od prije nekoliko godina
E to me zanimalo,ja sam imao Galaxy K Zoom i mogu reći da je telefon imao perfektne fotke,ovo ću onda uzeti pa probati i vidjeti,ak mi se nesvidi mogu odmah dalje za 500 utopit :D
Da li se isplati sada uzeti Z3+? Kakva su vam iskustva sa njim?
Da li se isplati sada uzeti Z3+? Kakva su vam iskustva sa njim?
Ja bih rađe uzeo ili normlani Z3 (imat ćeš bolje trajanje baterije) ili Z5 (bolje performnase, bolja kamera, imat ćeš dulju podršku, čitač otisaka prstiju...)
Z3+ je ni vrit ni mimo
E to me zanimalo,ja sam imao Galaxy K Zoom i mogu reći da je telefon imao perfektne fotke,ovo ću onda uzeti pa probati i vidjeti,ak mi se nesvidi mogu odmah dalje za 500 utopit :D
Javi dojmove ako uzmeš
Kada ce 6.01 za z5?
brenidrani ili ?
sto te tocno zanima ? Uredaj je kupljen u trgovini, t com. Mogu reci da je mob fluidan, sve radi bez greske, camera UI jednostavniji... Jedini problem za sad je taj sto kod prebacivanja stvari na sd card vise nema aplikacija, ili ja nisam dobro vidio... :)
U Postavke-Aplikacije gore kotačić i pod zadane aplikacije za glasovno ono nešto makneš google i imat će opet ikonicu poziva
Znači ja si jučer prebacim broj u bonbon i eto baš jučer T-Com izbacio update za Xperiu Z3...fuck me right?
i dalje bi trebao dobit to, ili oTA ili spoji na PCC program na računalo. Mjenjanjem sim kartice se ne mjenja customizacija uređaja...
Ma provjerio sam danas i na jednom i na drugom, i dalje tvrdi da nema novih nadogradnji, usput svoj sam mobitel kupio u Instar trgovini a taj mobitel je došao iz UK. E sad neznam da li to ima ikakve veze s kašnjenjem no eto samo da napomenem.
Ma provjerio sam danas i na jednom i na drugom, i dalje tvrdi da nema novih nadogradnji, usput svoj sam mobitel kupio u Instar trgovini a taj mobitel je došao iz UK. E sad neznam da li to ima ikakve veze s kašnjenjem no eto samo da napomenem.
Pogledaj stare poruke u temi o Z1. Pročitaj svoju SI / CDA ili kako već oznaku i prema tome u programu xperifirm pogledaj postoji li verzija softvera za tvoj model iz UK. Nema veze čija je SIM kartica u mobitelu.
Ima netko možda iskustva s ovim modom za kameru?
http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/mod-pexocam-t3359898
Mislim da ne a ovo drugo imaš Do Not Disturb kao ikonicu kad povučeš dolje status traku prema dolje.
Jel se isplati napraviti OTA update na 6.0 onda s lollipop-a?