koji od ova dva mobitela?zašto?
mob bi koristio za multimediju i igre,te surfanje.Jedino šta mi smeta kod HOS je samo 10gb raspoložive memomorije,ali zato dolazi s 25 GB dropbox memorije (šta je to?)
koji od ova dva mobitela?zašto?
mob bi koristio za multimediju i igre,te surfanje.Jedino šta mi smeta kod HOS je samo 10gb raspoložive memomorije,ali zato dolazi s 25 GB dropbox memorije (šta je to?)
je da,ali sam imao jos neke dvojbe.ali sad je odlučeno :D
max
One S,da :D
max
Ja ne bih One S.
Ovaj Sense je uzasno zatucan i naporan ( barem po meni ) overlay, vise volim cisti ICS look.
Xperia S ima neizmjerno bolji ekran od One S-a, vise memorije, uglavnom, po meni nije ni vrijedno razmatranja, odmah Xperiu S.
A ovo 25Gb Dropbox memorije ti je ko da imas mali server gdje stavljas sve svoje stvari (uploadas) i onda skidas s toga. Ako nemas Flat internet na mobu s nekom uber brzinom, bezveze.
Xpeira S, moja preporuka.
HTC ima par dobrih stvari al bome ima i loših, isto vrijedi i za Sony..
HTC me asocira na ajfon 4...

Kaj fali Sony-u: možda amoled display, eventualno bolja grafička i proc, al to je da bude uz bok ostalim hajend modelima; mada ni s tim hardverom nije za odbacit, ima on još štošta za pokazat..
Prednosti Xperije S: Super oštri ekran, kontrastan, 25gb prostora, baterija je iznenađujuće odlična za tu vrstu tj veličinu ekrana...
ZAŠTO NEKE ŽENSKE NOSE MUŠKE SATOVE?
max
Vjerojatno će cijena pasti kad dođe kod operatera.
Jel ima netko informaciju kad One S dolazi kod nas?
Potpisujem.
Xperia S, samo pogledaj usporedbu između dva fona, od ekrana, memorije, kamere - prednje i zadnje Xperia S ALL THE WAY.
HTC ima par dobrih stvari al bome ima i loših, isto vrijedi i za Sony..
HTC me asocira na ajfon 4...

Kaj fali Sony-u: možda amoled display, eventualno bolja grafička i proc, al to je da bude uz bok ostalim hajend modelima; mada ni s tim hardverom nije za odbacit, ima on još štošta za pokazat..
Prednosti Xperije S: Super oštri ekran, kontrastan, 25gb prostora, baterija je iznenađujuće odlična za tu vrstu tj veličinu ekrana...
Što će mu amoled ekran kad je ovaj lcd što ima bolji od bilo kojeg amoleda
Evo i na ovom sajtu Xperia-u S stavljaju u prednost.
http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-One-S,Sony-Xperia-S/phones/6579,6220
Dosta bolji ekran i kamerica, su vece prednosti koje cine Xperia-u S boljim izborom. :)
Moj glas ide za Xperiu S.Ima puno bolju kameru i vizualno je ljepša (meni). Htc One S mi je nekako ružan,kao i svi ostali HTC-ovi,tj. barem meni su ružni. Isprobaj oba 2 (ako možeš negdje) pa sam odluči,tako češ najbolje znati koji ti više paše (leži u ruci,izgled itd.)...
Ja ne znam ko dizajnira ove nove xperie al je on na nekim teskim drogama..
One X uzmi ,a ne One S...
Ako je covjek pitao One S ili XS, sta svi govore One X?
Odgovorite ne ovo pitanje.
Kad smo kod toga, XS i One S nisu bas za usporedjivanje. Vise su One S i XP. Ista je rezolucija ekrana. Jer u ovom slucaju je XS bolji.
One X mi se ne svida,previse mi je velik.
A uzeo sam Xperiu S i One S je su slicni po svemu
Jedino s čim one s parira xperiji s je po tom famoznom adrenu 225...sve ostalo je na strani xperie...
Po meni, nema tu previše razmišljanja, One S je što se tiće performansi daleko ispred Xperia S ( npr. Quadrant test One S: 5,053 - Xperia S: 2,033. etc. ). Isto tako One S je osjetno lakši, te manjih dimenzija. Sense je prema većini vizualno daleko ispred Sony UI-a koji jednostavno izgleda nedovršeno.
Xperia S isto tako ima neke prednosti, a to su ekran, built-in storage ( 32GB) i kamera koja po meni ipak nije ništa bolja od One S-ove.
one s bi bio super uređaj da ima utor za mem. karticu...
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Ajd ne pričaj gluposti. Nadogradnja na 4.0.4 za xperiu s je vani. A i 4.1 će dobiti prije HTCa
htc desire z vip s garancijom 1100kn