Sony Ericsson xperia arc

poruka: 8
|
čitano: 2.997
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson xperia arc

kada pokusavam Arc spojiti na interenet slijedeci upute operatrera /VIP/ mogu unijeti sve stavke do zadnje /APN/, te rubrike nema. Kada snimim poziciju bez te stavke nista pozitivno se ne dogodi :-) i dalje nemogu na internet. Sto je najlude preko wi-fi-a radi jedino spajanje na facebook sto bi znacilo da veza na net postoji ali mi ne dozvoljava ni jedan drugi spoj (opera mini i slicno).

Znate li sto trebam napraviti da dobijem normalnu mogucnost spajanja i na ostale stranice osim facebooka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson xperia arc

Pozz prijatelju, ja isto imam takav problem ... jucer sam ga probao rijesiti, zvao sam Sluzbu za korsnike dao mi lik neke podatke sve uredno unesem, ali mi se nece prikazati nikakva nova mreza da bi mogao to aktivirati. Dali si uspio sta uraditi? Isto imam Arc S , kupio ga u Vip pretplati .... POMOOOOOC

16 godina
neaktivan

Zvao sam sony,izjavili su duboko zaljenje :-(  ,kazu da je problem do telefona (softvera) i da rade na otklanjanju ali neznaju kada ce problem biti rijesen. Znaci ostaje nam da patimo i da se nadamo

15 godina
neaktivan
sooky kaže...

Zvao sam sony,izjavili su duboko zaljenje :-(  ,kazu da je problem do telefona (softvera) i da rade na otklanjanju ali neznaju kada ce problem biti rijesen. Znaci ostaje nam da patimo i da se nadamo

znaci ne uzimat telefon jos ?

javite kad budete imali nove informacije...a ja cu od kupnje odustat....na neko vrijeme...ili dolazi Galaxy S

14 godina
Probajte u postavkama mobitela pronač opciju PRIJAVA koja se nalazi pod podatkovni račun npr. VIP.
13 godina
neaktivan

Pozdrav !

Čitam o vašim problemima pa sam u velikoj dilemi: naime htjedoh kuptii baš u vip pretplati upravo taj mob. Zaista se ne možete spojiti na Interent ?? Jeste li možda u međuvremenu riješili problem ? Što bi i savjetovali, da od njega bježim kao vrag od tamjana ?

15 godina
neaktivan

novi updeate 2.3.4 rješava taj problem tak da nemaš brige oko spajanja na net

13 godina
neaktivan

Thejura, moram te pitati jesi li ti imao baš taj problem s tim mobom u vip ponudi, i riješio ga nadogradnjom, ili su čuo da je problem rješiv na taj način ? Naime, zaista mi je to važno jer će o tomu ovisiti moj izbor mobitela.

Hvala ti i pozdrav !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice