Sony ericsson x10

poruka: 7
|
čitano: 2.496
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony ericsson x10

Moze li mobitel okinit blick prilikom okidanja fotografije?

Naime kupio sam taj mob jer imam c905 jer mi je samo kamera bitna na mobu al xperia zato sto je veci ekran pa mogu na licu mista pogledati slike a ne prebacivati na komp pa gledati u detalje.

A sada sam osta razocaran jer je mobitel totalna skovaca jedino ako ne budem mogao slikati iste slike kao sa c905 ili barem priblizno.

Pa bi vas molio da pomognete ako sta znate i banda lopovksa sta svi oglasavaju da moze blicnit.

c905 vs X10 po slikama neusporedivo ko da ficu i ferraria usporedujemo.

Drustvene mreze wifi sva ostala prednost mi je nebitna

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 16:39 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony ericsson x10

I ja sam prešao sa C905 na X10 i bio vrlo razočaran mogućnostima fotoaparata, no uzeo sam ga iz drugih razloga. Što se tiče auto-blica možeš ga dobiti sa programom Vignette. Zapravo me kod kamere na X10 najviše smeta užasna sporost, čak je i C905 bio brži sa mnogo lošijim procesorom, no na Gingerbreadu bi to ipak trebalo biti brže. To što C905 i X10 imaju 8mpx te ne bi smjelo zavarati jer je C905 avion za X10 što se tiče slikanja. Možda bi ti bilo najbolje da nađeš nekoga tko ima Satio pa mijenjaj X10, vidio sam takve oglase na newsima - još će ti i doplatiti {#}

There's no business like showbusiness
17 godina
neaktivan
Sony ericsson x10

Ma mobitel je dosa sa 15 aplikacija drustevinh mreza od njih sveukupno 20 ono wtf koji ce mi kura. .

A nista satio njega sam isto u meduvremenu vidio opet je losija slika nego c905. Necete mi virovat ali je losija.

Nokia n8 cu uzet to je sada vrh premda mene i c905 zadovoljava samo da je veci ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony ericsson x10

Na starom k800 sa 3.2 mpx su bolje slike nego x10 sa 8mpx.

To se uvijek govorilo,  nisu samo megapixeli vazni.

Cybershot + xenon flash su bili zakon.

Inace, svjetlo ukljucujes u postavkama kamere, ne okida se samo.

Kako je vec netko rekao, aplikacija vignette ima tu mogucnost.

U novoj verziji androida ce po defaultu biti aplikacija za kameru s bljeskalicom, ali ce se izgubiti face i smile recognition i jos neke gluposti.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 15:38 (Psiho246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony ericsson x10

Probao sam aplikaciju i tek sada vidim sta znaci xenon flash premda i ova sada ima flash.

Nokiu N8 cu sljedecu uzet al mrzim nokiu al nije bitno. Uvik sam SE preferirao al totalno su otisli u krivom pravcu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A što ne uzmeš satio ako ti je bitna kamera a preferiraš SE?

17 godina
neaktivan

SAtio je jaci od x10 al c905 opet bolje kroji slike. nepitaj me kako al sam vidio. Ionako sam prodao x10 tako da mi je nebitno a ostajem na c905 do daljnjega

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice