evo kupujemo mobitel, pa se dvoumim između ova dva modela. pa evo ako neko ima kakva iskustva ili mišljenje da mi pomogne neka napiše.
unaprijed hvala
evo kupujemo mobitel, pa se dvoumim između ova dva modela. pa evo ako neko ima kakva iskustva ili mišljenje da mi pomogne neka napiše.
unaprijed hvala
Dosta često imam Nokiu X6 u rukama i mogu ti reći da je mob dosta kvalitetan.
Moraš paziti kako ga stavljaš u džep i na ostala zaguljena mjesta, jer jako brzo reagira i često zna ući u izbornik i
druge opcije (ovo je loše, jer se to meni često dešava)
Vivaz, još ako uzmeš Pro verziju na konju si.
Vivaz je puno bolji
Vivaz definitivno .
unaprijed hvala
Ako možeš vivaz - definitivno vivaz. X6 sa 434 mhz naspram vivaz sa 720 mhz. Ne zna zašto nokia toliko inzistira na ARM 11 434 mhz procu. Prespor je. I onda se neki žale da je symbian trom, pa stavi android na 434 megahercni procesor pa ćeš vidjet tromosti. Uz update symbian teče i na 434 a na 720 megahercnom zmaju od procesora symbian doslovno leti - zavidim ti. 
Ako ti kapacitivni ekran nije važan onda vivaz, a ako ti je važan onda opet vivaz :)
Vivaz ofc!
ljudi, hvala vam na pomoći. vidim da svi tvrdite da je vivaz bolji mobitel, pa cu se najvjerojatnije odlučit za njega. više manje znam sve o tom mobitelu, ali imam jedno pitanje: dali je moguće koristi navigaciju da se ne spajam na internet, tj. da instaliram karte na sam mobitel ( kao kod nokie )?
ja inace obozavam nokie, i imam bas tu x6, ali me i nije odusevila.. spora, spora i spora.. mada ima puno toga, glupo mi je kad uđem u izbornik cekati po 5-6 sekundi da se on upali.. tako da ti je bas i ne preporucujem :)
ja inace obozavam nokie, i imam bas tu x6, ali me i nije odusevila.. spora, spora i spora.. mada ima puno toga, glupo mi je kad uđem u izbornik cekati po 5-6 sekundi da se on upali.. tako da ti je bas i ne preporucujem :)
Nadogradi softver, očisti ga od smeća i isključi efekte za temu.
evo kupio vivaz, zadovoljan sam mobitelom. Osim sto imam jedan problem, ne želi se spojiti na internet preko wifi-a, nađe mi mrežu upišem lozinku, nakon tog on poveziva i na kraju mi piše da se ne mogu spojit i da mreža nije pronađena. i još nešto dali neko zna di bi mogo skinut karte za navigaciju. pa ako neko zna neka napise kako da riješim taj problem, unaprijed hvala
Moram samo neke stvari reci, znaci kupio sam vivaz pro prije nekih 1 mjesec i mobitel ono super sve 5.Ali jucer ja izvadim ga iz dzepa on sam ulazi u meni ovo ono, ja stisnem da izadje ono ne reagira, pokusam u bilo sto uci nece, te je na kraju ekran samo najednom poceo bacati neke crte i ugasi se. Sutra se ode odvesti pa vidjeti sto je s njim. Mislim mob je prenov za takve stvari, a i dosta novaca kosta.