Ja ne mogu da gledam youtube preko WiFi. Zna li ko rješenje?
Zasad mi ne radi ni gprs jer mtel još nema automatskih podešavanja.
Sto se tice gprs-a unesi rucno parametre. Nije to neka nauka.
Ako je covjek na mtelu ;)A ne pise da jeste ili nije ;)
Mada to en znaci nista. Mtel nema podrsku za x10 ali rade podesavanja od drugih mobova.
Ako je covjek na mtelu ;)A ne pise da jeste ili nije ;)
Mada to en znaci nista. Mtel nema podrsku za x10 ali rade podesavanja od drugih mobova.
Pogledaj boldano i vidi da li pise. Da na onim automatskim podesavanjima nema podrske za x10 ali ti uzmes neka druga,npr za x1 i opet ce ti raditi net.sve je to isto :)
Aaaaaaaaaa
Nisam vidio. Ma pase od svih jacih SE telefona. A moze i rucno.
Aaaaaaaaaa
Nisam vidio. Ma pase od svih jacih SE telefona. A moze i rucno.
Tako sam ja uvijek namjestao kada nema nekog moba u ponudi 
Al mozda nisam ni ja u pravu,mozda covjek koristi crnogorski mtel 
koji gprs zelis? imas G1, G2, G3 pa cu ti reci kako da podesis
Pogledaj koji paket je za tebe.
I ne mozes pogrijesiti vec ti samo nece raditi. Udjes i obrises APN i posaljs sebi nova podesavanja. Slobodno isprobaj.
brate nadjem ti link,i ovo mi je hvala.... 
EDIT: uzmi c905,c902 bilo koji :D
EDIT2: ako si na dopunu izaberi mtel fun,a ako si na pretplatu mtel gprs ;)
Otisao sam do saltera mtela,kako su mi i rekli, pa su mi tamo podesili tel. Mislim da su koristili podesavanja od SE K850 ili SE M600. Sad mi radi gprs a radi mi i youtube i download fajlova(***.jar) preko wifi,bez potrosnje gprs kb.
stevan94 i logic hvala
No problem samo sto ti wifi mora raditi bez obzira na podesavanja gprs-a.
Hey ekipa, ja imam isto sličnih problema što se tiče namještanja opcija za internet i MMS sa SE Hazel.
Nalazim se u BiH u Eronet mreži ali oni nemaju konfiguracijsku poruku za automatsko podešenje. Slali su mi za slične modele ali nije išlo.
Na kraju sam se obratio Sony Ericssonu iz Hrvatske i aktivirane su mi te usluge ali MMS ne mogu poslati ni primiti dok GPRS i intrenet rade.
Parametri su u MMS opcijama uredno namješteni za eronet mrežu koji se također nalaze na stranicama eroneta za ručno podešenje.
Ima li netko slično iskustvo pa da pomogne?