Želio bih nabaviti smartphone do 1400 kn.
Može biti nov, ali i rabljen.Neka bude HTC, Samsung ili neki iPhone.
Želio bih nabaviti smartphone do 1400 kn.
Može biti nov, ali i rabljen.Neka bude HTC, Samsung ili neki iPhone.
htc wildfire
htc wildfire
Gledao sam taj mobitel i vidim da u bon bon mreži dođe 1400 kn, ali imaju samo 100 mobitela.
HTC Tattoo,ja ga imam i prezadovoljan sam!
Pa naruci mob nista ti nemože biti, da ih vise nema valjda bi vec makli iz ponude 
Još ću vidjeti za wildfire.Što mislite o HTC Magicu?
LG Optimus GT540 
LG Optimus GT540 
Taj mob mi super izgleda, ali sumnjam u njegovu kvalitetu.
Da li se isplati uzeti rabljeni iPhone 3G 16GB za 1300kn?
A ovisi sto ti treba. 3G je vec dosta star i ako zelis iPhone onda rađe 3GS uzmi... Al mislim da ti je najbolje uzet novi HTC Wildfire ...
LG Optimus GT540 
Po meni ne .
Android - HTC Wildfire , X10 Mini/Mini Pro
Symbian - Nokia X6
Dummy - Sony Ericsson W995
Gledao sam malo taj wildfire i vidim da nije nešto brz.Vidio sam usporedbu desirea i wildfirea, znam da je desire bolji i skupljiji, ali nekako mi se čini wildfire dosta sporiji u odnosu na njega.
Može li mi netko tko ima wildfire napisati kako se ponaša njegov softver( je li brz i to).
LG Optimus GT540 
super izgleda i nemoj sumnjat u kvalitetu..istina je da je na njem tvornicki zastarjeli 1.6,no to se vrlo lako unaprijedi u 2.1 verziju koja radi zaista dobro..procesor mu je brzi od wildfire ( wildfire 500mhz, Optimus 600mhz ) sto mu daje vecu brzinu izvodenja aplikacija, otvaranja interneta ( usporedi po youtube reviewe pa ces se uvjerit u to ), sada se usavrsava 2.2 verzija i mob se moze usporedivat sa HTC Desireom..jedini nedostatak mu je rezistivan ekran sto mu ne daje mogucnost pinch-to-zooma tj. onog da prstima mozes priblizavat tekst, ali odlicno radi Double-tap ( dvoklik prstom da se priblizi ) na 2.1 verziji..te ima slabiju kameru od wildfire-a..a neznam sta da ti kazem.. brzi od wildfire jest, no sad ovisi kaj ti je prioritet..
aplikacije ( GPS, WEB ) - LG Optimus GT 540
kamera,pinch-to-zoom - HTC Wildfire
odluci izmedu ova 2,drugo zaista ne mozes gledat u tom rasponu..imas temu LG Optimusa tu na forumu pa citaj malo, zaista je dobar mob u tom cjenovnom rangu i kao sto si rekao odlicno izgleda :)
ako se odlucis za Optimus, preporucam ti da ga uzmes u TELE2 uz prijenos broja i pretplatu,tako cu ja ucinit i kupit za 400kn 
usporedjujes kruske i jabuke. wildfire je entry smartphone, a desire je high end smartphone. imas sad akciju u t-mobileu, mozes dobiti za 1200kn desire sa pretplatom i150, a sve ti ide na pola, znaci desire za 600 i pretplata na 75kn
Galaxy 3, vrlo kvalitetan mob, ako ne imaš alternativu htc wildfire, ili htc hero
usporedjujes kruske i jabuke. wildfire je entry smartphone, a desire je high end smartphone. imas sad akciju u t-mobileu, mozes dobiti za 1200kn desire sa pretplatom i150, a sve ti ide na pola, znaci desire za 600 i pretplata na 75kn
Može link te akcije u t-mobile??
Ne nalazim je nigdje.
Ne nalazim je nigdje.
preglupo, to je sve uz ugovor na 2 godine uz trajni nalog -.-", na oglasniku je desire 1900 kn
preglupo, to je sve uz ugovor na 2 godine uz trajni nalog -.-", na oglasniku je desire 1900 kn
Dobro, ali čisto me zanima gdje je ta akcija??
Ja ionako ne trošim puno, pa čisto da vidim o čemu se radi i kakvih sve mobitela ima.
Nisam dobro shvatio ovaj posto poviše.
Kaže da je sve za pola, tarifa za 75, a htc za 600
.
Šta bi to trebalo značit, da ako odem sad po mobitel, platim ga 600kn uz tu i150 tarifu, a ne 1198 koliko piše na webu??
ja ti predlazem galaxy 3 za 500kn novi u T-mobileu (50% popusta imaju sad do veljace..)
EDIT: 948 je vec snizena cijena..
Ne nalazim je nigdje.
za taj desire ti je vec 50% uracunato..
ja ti predlazem galaxy 3 za 500kn novi u T-mobileu (50% popusta imaju sad do veljace..)
To je mobitel u slobodnoj prodaji ili preko pretplate?
Ne nalazim je nigdje.
za taj desire ti je vec 50% uracunato..
nista nije uracunato http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-14.asp?sifra=HTDESIRETWISEPILOT
nista nije uracunato
Ne razumijem!!??
Znači li to da uređaj ne platim 1198, nego 599kn??
Imaš li kakav link gdje to piše??
To je mobitel u slobodnoj prodaji ili preko pretplate?
simpa paket bez pretplate..
imate temu na forumu o tih 50% popusta i sve ce vam biti jasno ;)
to je marketinski trik..
...mob se moze usporedivat sa HTC Desireom..
Ne može se uspoređivati sa Desireom.
Kao što si već pročitao preporuke su ili taj LG ili Wildfire, a imaš sada i Xperiu X8 čini mi se u bonbonu za oko 1000kn. Za LG i Wildfire imaš teme na forumu pa pročitaj mišljenja forumaša i vidi koji ti više paše. Osobno imam wildfire i jako sam zadovoljan, izašao je android 2.2 i dosta dobro radi, jedina je mana što ne možeš igrati 3D igre, sve ostalo možeš, ekran je dobar (kapacitivni), a to što je rezolucija takva kakva je nije neki ogromni nedostatak kakvim se predstavlja jer većina aplikacija radi dok za sve koje ne rade postoji alternativa.
Ima li tko ikakav link vezan za ove cijene u i150 tarifi.
Nigdje, osim ovdje u ovoj temi, ne vidim da se htc desire može uzet za 599kn.
Please, bilo tko, nekakav link vezan za ovu tarifu i njene točne cijene.
Može i sa ovog foruma ako ima.
Ja na t-mobile vidim samo 1198kn za htc desire u i150 tarifi.
Di mogu na na stranici od t-com-a vidjeti kolika je cijena samog uređaja, bez pretplate.
Nije bitno ovo gore jer mislim da ću uzet lg gt540