SGS2 ili iphone4s

poruka: 18
|
čitano: 2.795
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SGS2 ili iphone4s

Izbor je pao na ova dva mobitela pa me zanima sto su prednosti a sto mane jednog naspram drugog. Ne zanimaju me izjave iphone rula ili iphone je sranje nego konkretne stvari. Hvala. :)

0 0 hvala 0
16 godina
SGS2 ili iphone4s

Nadam se da ovo nisi otvorio zato jer voliš gledati borbe funboy pijetlića,,,

Moja su predviđanja da će se otvoriti barem 5 do 10 stranica nekonstruktivnog kritiziranja i vrijeđanja (čast iznimkama). 

A što se ontopica tiče, do sada sam se ugodno iznenadio sa iPhone 3Gs, tako da ću vjerojatno ubost ili 4s ili sljedeći koji izađe,,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SGS2 ili iphone4s

Koji si mobitel do sad imao  ?
Mislis ili znas da ce ti 4,3" ekrana bit preveliko ?

Zeliš jednostavan OS ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: SGS2 ili iphone4s

Zbog onog šta je navea kolega iznad ovdi nečeš dobit kvalitetan odgovor, najbolje ti je sam istražit karakteristike uređaja i onda odlučit koji ti se više sviđa !

I see offline people !
15 godina
neaktivan
SGS2 ili iphone4s

Moj savjet kao i za sve ovakve dosadašnje upite,pogledaj review-ove oba mobitela,usporedbe na netu a onda odi fino u tmobile ili vip pa ih isprobaj malo sam.  I onda uzmi SGSII {#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
SGS2 ili iphone4s

ja bih ti preporucio iphone 4s, ima manji display, al ne toliko malehan da se ne moze vidjeti na njemu :P OS je stabilniji i brzi za razliku od androida, sad ako volis da caprkas po OS u onda je tu android za tebe. ako zelis jednostavan, tu je iOS, mada se i sa iOSom moze svasta raditi :D al iphone 4s ima prblema sa baterijom, ni u sgs2 nije nista bolja

Had a dream I was king, I woke up still king

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristio sam burazov 3gs i ok mi je mob , s druge strane i android platforma mi je ok tak da me samo zanima sta je isplativije s obzirom da je cijena tu negdje.

14 godina
SGS2 ili iphone4s

Sve ovisi koliko ekrana hoces. Ako ti je veci ekran pod mus, onda nema dileme. Ako nije, hardverski su tu negdje, malo je iphone brzi u grafici. No za mene su to samo sitnice, ono sto je bitno je softver, a tu, opet IMHO, Android nema sto traziti.

0 0 hvala 0
17 godina
SGS2 ili iphone4s

Oba mobitela iz najvise klase. 3.5 vs 4.3 incha ekran, oba odlicno izgledaju (iPhone ima ostriju sliku a galaxy lijepse boje), dual core procevi sa dobrim gpuovima, iOS5 vs android gingerbread (uskoro ICS) - ovisi sto vise preferiras, oba imaju markete s tisucama aplikacija. Uglavnom, odes u Tcentar i tam kazes nek ti stave na stol oba mobitela pa ces vidjeti sam kaj ti je bolje.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SGS2 ili iphone4s

Ja bih cak rekao da sgs2 ima prejake boje,dok su na iphonu4 realnije i ostrije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SGS2 ili iphone4s

Ovako, Iphone i galaxy s2 s gingerbreadom su jako slicnih performansa, ali kolko sam po netu gledao ICS je osjetno bolji od GB-a tako da bi ja uzeo SGS2...

:D
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
SGS2 ili iphone4s

Ako hoces veliki ekran i mrcinu od mobitela-SGS II,ako hoces manji ekran i kompaktniji mobitel-iP4s.Ostalo je sve vise manje jednako.Brzina podjenaka,kamera podjednaka,ekran takoder,OSovi-oba super.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
SGS2 ili iphone4s

al ne mozete android mu preporucivati ako nece "caprkati" po njemu, po meni je bas glupo uzeti neki mobitel sa androidom, i ostaviti ga na stock romu, grihota

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Indestructible kaže...

al ne mozete android mu preporucivati ako nece "caprkati" po njemu, po meni je bas glupo uzeti neki mobitel sa androidom, i ostaviti ga na stock romu, grihota

Da li bolje zove ako ima nestock rom?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
SGS2 ili iphone4s

4s

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ako hoces veliki ekran i mrcinu od mobitela-SGS II,ako hoces manji ekran i kompaktniji mobitel-iP4s.Ostalo je sve vise manje jednako.Brzina podjenaka,kamera podjednaka,ekran takoder,OSovi-oba super.

kamera je na 4s bolja

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Indestructible kaže...

Da li bolje zove ako ima nestock rom?

Nerijetko, da.

Ne toliko zbog ROM-a koliko zbog basebanda koji najčešće dolazi s ROM-om.

16 godina
neaktivan
SGS2 ili iphone4s

Odeš lijepo u T-mobile, VIP centre pogledati i isprobati ta dva modela. To je glavno što bi trebao učiniti...

Za ostale informacije i rezencije posjeti GSM Arenu i poslije toga bi trebao biti i više nego dovoljno upoznat sa ta dva modela. Možeš i na YouTube otići pa gledati rezencije tamo. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice