Da li se isplati uzet pa prodat?

poruka: 16
|
čitano: 2.150
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zvali su me da mi je stigao iPhone, kojeg sam rezervirao u 8mj, ja sam ga već nabavio i sad razmišljam da li mi se isplati uzet ga i prodat.

Mama mi je na pretplati i troši nekih 60ak kn i sad ona bi potpisala ugovor na dvije godine, još bi joj 12 mjeseci računi bili smanjeni za 50%.

Mobitel bi me izašao 1750kn, a cjena u oglasnicima se kreće oko 3500kn. 

Brine me jedino ako ga neću uspjet prodat. Dal da ga kupim ili da prepustim nekome rezervaciju?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Da li se isplati uzet pa prodat?

Ja bih uzeo prvu veću pretplatu tako da me mobitel ispadne još jeftinije, poslije 4 mjeseca se vratiš na 60 kuna. I naravno mob prodao, 3500 kuna su u pitanju...

16 godina
protjeran
Geek kaže...

Zvali su me da mi je stigao iPhone, kojeg sam rezervirao u 8mj, ja sam ga već nabavio i sad razmišljam da li mi se isplati uzet ga i prodat.

Mama mi je na pretplati i troši nekih 60ak kn i sad ona bi potpisala ugovor na dvije godine, još bi joj 12 mjeseci računi bili smanjeni za 50%.

Brine me jedino ako ga neću uspjet prodat. Dal da ga kupim ili da prepustim nekome rezervaciju?

Nemoj racunat da ces dobit 3500kn, racunaj 3000kn. Isplati se, al nije neka velika usteda, budi altruistican pa ga prepusti iducem na listi cekanja ;)

16 godina
protjeran
Kristyans kaže...

Ja bih uzeo prvu veću pretplatu tako da me mobitel ispadne još jeftinije, poslije 4 mjeseca se vratiš na 60 kuna. I naravno mob prodao, 3500 kuna su u pitanju...

Zbog takvih razmisljanja i cigancenja zbog 100-200kn ljudi koji stvarno zele iphone ne mogu ga kupiti.

17 godina
neaktivan

Dobro mogao bih ga prodat i za 3000 i nešto...

Sljedeća tarifa je 160 i tamo dođe 1450. tak da mi se ne isplati uzet tu pa nakon 4 mj. se spuštat na nižu.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Geek kaže...

Dobro mogao bih ga prodat i za 3000 i nešto...

Sljedeća tarifa je 160 i tamo dođe 1450. tak da mi se ne isplati uzet tu pa nakon 4 mj. se spuštat na nižu.

Samo savjet, nisam gledao konkretnu cijenu, premala razlika da bi se isplatilo. Opet ako ga prodaš nema kupovine novog moba dvije godine...

15 godina
protjeran

Za 3000 ces ga prodati u roku par dana...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geek kaže...

jedino ako se radi o iPhone 4 32GB, jer ove s 16GB imas za kupit na crno i po 2800Kn

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina

Ima ih i za 2500, samo brzo planu, ja zovem lika i kaže da ga taman prodao hehe...pada cijena iz mjeseca u mjesec...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Istina pada cijena,samo ga nemoj otpakirati i brzo ces ga prodati...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radi se o 16GB, ne mislim ga otpakiravat.

A inače kad nije taj popust od 50%, na toj tarifi nemožeš kupit neki dobar mob.

A i ne mislim mjenjat mob naredne 2 god.

Sad su me ovi s cijenom od 2500 kn malo šokirali...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Samo ga stavi u oglas za 3000 nikako za 2500!!!!!!

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Geek kaže...

Radi se o 16GB, ne mislim ga otpakiravat.

A inače kad nije taj popust od 50%, na toj tarifi nemožeš kupit neki dobar mob.

A i ne mislim mjenjat mob naredne 2 god.

Sad su me ovi s cijenom od 2500 kn malo šokirali...

dao bog da nedobio ni 1000

15 godina
protjeran
Ma 3GS je 2100kn nedaj 4-ku ispod 3000!

0 0 hvala 0
16 godina

Ali ti što su 2500 bili su mislim bili malo korišteni pa zato niža cijena, tvoj kao nekorišteni možeš staviti veću cijenu ali i naglasi da je neotpakiran. Čim otvoriš kutiju cijena odmah pada{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Da stavi sliku paketa i garancije i ode...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice