SE C510 problem s prikazom slika

poruka: 4
|
čitano: 1.407
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SE C510 - problem s prikazom slika

u zadnje vrijeme često se događa da mobitel ne može očitat slike i videe, kako s memorijske kartice tako i s memorije telefona. pa ga moram ugasit i upalit da ih može normalno očitat i prikazat

zbog čega se to događa? kako to popraviti?

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 0:09 (jurluk).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: SE C510 - problem s prikazom slika
Jesi probao flashat novi softver?
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

u zadnje vrijeme često se događa da mobitel ne može očitat slike i videe, kako s memorijske kartice tako i s memorije telefona. pa ga moram ugasit i upalit da ih može normalno očitat i prikazat

zbog čega se to događa? kako to popraviti?

Uzrok može biti zbog prevelikog broja slike i videa, što ima više slike ili vodea tada se sporo učitava i otvara.

Rješenje:

Ako imaš važne slike ili video tada spremiš na sd memori karticu i vadiš i spremiš na sigurno. To zna kad se smanji broj kapaciteti u mobu pa onda mob postaje brži kod učitavanje jer kad nisu puni slike i videa.

17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Jesi probao flashat novi softver?

flashao sam prije godinu ipo, dvije :/
ne bih ga sad ponovo flashao, jer sam ga lijepo uštimao, ali ako nema drugog rješenja, onda ću morat

Nello kaže...
Uzrok može biti zbog prevelikog broja slike i videa, što ima više slike ili vodea tada se sporo učitava i otvara.

Rješenje:

Ako imaš važne slike ili video tada spremiš na sd memori karticu i vadiš i spremiš na sigurno. To zna kad se smanji broj kapaciteti u mobu pa onda mob postaje brži kod učitavanje jer kad nisu puni slike i videa.

ma sumnjam da je do toga. jer sam nekad imao i preko 400 slika i videa i 50-ak mp3-ica, memorijska bude skoro puna, i sve je bilo dobro. sad imam oko 200 slika i 10-ak mp3-ica i to se događa :/

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice