Samsung S5320

poruka: 5
|
čitano: 2.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung S5320

Dobio sam ovaj mobitel na poklon i nije preveden na hrvatski. Nista o njemu nisam mogao naci na internetu osim da je izgleda za madjarsko trziste. Postoji li kakav program da se doticni mobitel prevede?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5320

trebao bi pomoc, kako se mijenja zvuk poruke na tom mobitelu, nemogu to promijeniti, nemogu naci!!!!!Molim vas pomozite, jer cu poluditi!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung S5320
otkrivenje kaže...

Dobio sam ovaj mobitel na poklon i nije preveden na hrvatski. Nista o njemu nisam mogao naci na internetu osim da je izgleda za madjarsko trziste. Postoji li kakav program da se doticni mobitel prevede?

Napiši *#1234# i napiši ovdje što ti piše u produžetku 5230........ I dali imaš garanciju?

damboooo kaže...

trebao bi pomoc, kako se mijenja zvuk poruke na tom mobitelu, nemogu to promijeniti, nemogu naci!!!!!Molim vas pomozite, jer cu poluditi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja znam. Sad imam trenutno Iphone na tom Samsungu, ali nema veze. Ideš u postavke pa u ono prvo neki profili pa na prvi stisi one dvije strelice pa gore odaberi dali ćeš pozive, poruke ili nešto drugo mjenjat.

Kruger
14 godina
neaktivan
Re: Samsung S5320

nije isto, sad sam gledao i nema te strlice...

14 godina
neaktivan
Samsung S5320

Mora bit. Znači 

1. uđi u postavke

2 ona prva kartica

3. opet na prvoj kartici s desne strane klikni na dvije strelice

4. namjesti

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
1