Samsung S5230 google maps problem

poruka: 4
|
čitano: 2.331
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo ovako na navedenom mobitelu imam problem,otvorim google maps i krene učitavat i pljune error,kao da probam kasnije,ja probam kasnije ista stvar,probat ću skinuti novi google maps i staviti gore ako neuspije što mi preostaje? novi frimeware nema šanse da stavim jer imam pun kufer važnih brojeva.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung S5230 google maps problem

Imaš Samsung New Pc Studio pa možeš pomoću njega napraviti backup imenika, staviš novi firmware i vratiš stari imenik. Što se tiče Google Mapsa na tome mobitelu mogu reći samo da je jedno veliko njesra. Imam taj mobitel, zadnju verziju GM i kad pokrenem program, baci me na Aljasku ili negdje drugo. Znam da mobitel nema GPS ali koristi trianguliranje (ispravi me ako sam krivo napisao, jutro mi je) i ne radi kako treba...

When all else fails - crowbar the fucker
14 godina
Re: Samsung S5230 google maps problem
username kaže...

Imaš Samsung New Pc Studio pa možeš pomoću njega napraviti backup imenika, staviš novi firmware i vratiš stari imenik. Što se tiče Google Mapsa na tome mobitelu mogu reći samo da je jedno veliko njesra. Imam taj mobitel, zadnju verziju GM i kad pokrenem program, baci me na Aljasku ili negdje drugo. Znam da mobitel nema GPS ali koristi trianguliranje (ispravi me ako sam krivo napisao, jutro mi je) i ne radi kako treba...

Evo kopirao sve brojeve na PC.I sada treba se igrati multiloaderom jer mi je on puuuuuuuuuuno jednostavniji.Uz to još mogu i staviti izgled iPhonea,HTCa i takvih.

edit

imam pitanje,dali ja mogu taj imenik prebaciti na nokiu? starija nokia kupljena prije otprilike 4 godine nije smartphone normalno,nego običan telefon,za sat-2 javim.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 16:32 (kruskar).
17 godina

Za prebacivanje imenika između mobitela različitih proizvođača bih ti preporučio MobileEdit!.

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice