Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 377.010
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE
microman kaže...

Eto kupio doticni uredaj I odma NA pocetku problem. Naime uredaj je kupljen u slobodnoj prodaji I treba staviti GPRS postavke, problem je sto tmobile nema postavke za uredaj I treba unositi rucno, a be kuzim kak se rucno unose apn postavke za tmobile. Bio bi zahvalan Da mi netko posalje kak se to radi.

Googleaj, i ja sam imao isti problem ali s jednim starijim samsungom i nasao sam na nekom forumu odgovor.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
17 godina
Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

ideš pod settings/mobile network/edit APN ili nešto slično, i tamo upišeš postavke...

Ja sam kupio mob na vipu i isto sam morao ručno upisivat, al to stvarno nije nikakav problem...

PC RULES!!!

0 1 hvala 0
14 godina
mika2210 kaže...

ideš pod settings/mobile network/edit APN ili nešto slično, i tamo upišeš postavke...

Ja sam kupio mob na vipu i isto sam morao ručno upisivat, al to stvarno nije nikakav problem...

Mislim da mu to neće pomoći, nego ono što sam napisao na prethodnoj stranici.

16 godina
neaktivan

dakle problem je što upišem pod APN postavke web.htgprs (to su mi rekli u T-mobileu), resetiram uređaj i opet isti ku.ac. Iskreno ovo me više frustrira, hebeš i takav OS u kojem nemreš ni GPRS postavke nariftat kak spada

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
kach kaže...

Ljudi jos malo i tethering dobijamo,oujeaaa:) WP7 FTW

Jos samo da puste taj Mango u opticaj. Ne da mi se vise cekati {#}

Tethering ovisi o pružatelju usluga - dakle ako vip/t-mobile/telac kažu NE onda ti neće biti omogućen u Mangu

FlyBoy kaže...

Jel izašao neki faking release date za Mango. Nemrem više čekat.

Izašao već u japanu, ostatak svijeta 01.10 (navodno)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
microman kaže...

dakle problem je što upišem pod APN postavke web.htgprs (to su mi rekli u T-mobileu), resetiram uređaj i opet isti ku.ac. Iskreno ovo me više frustrira, hebeš i takav OS u kojem nemreš ni GPRS postavke nariftat kak spada

Kazem ti, googlaj, mislim da trebas jos nesto upisati uz web.htgprs.

Da me hebes nemogu se sjetiti..

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
neaktivan
Haleluja, Kolumbo otkrio ameriku :-D. Cordas imas hvala of mene;)
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E cordas je jedno 8 puta napisao sta treba napravit,a vi i dalje tupite svoje.To je jedan i jedini pravi nacin kak podesit postavke za net.

Inace oni koji imaju postavljeno web.htgprs neka odma to izbrisu i naprave sto je cordas napisao,jer vam inace nebu dobro radio 3g,nebute mogli mms primit i msn messenger se bude non stop diskonektao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:55 (kach).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ovaj tethering što spominju, jel će moći se automatski prebacivati sa data connectiona na wifi (nigdje ne mogu naći detalje)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

You tube apliakcija napokon sad izgleda savrseno ko kak je na androidu:)

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

nakon jednog dana koristenja uredaja imam samo pohvale. iznenadila me brzina izvodenja, a posebice brzina Internet explorera. Nakon poduzeg koristenja androida,ovo je prava evolucija. rekao bi da sam WP7 vuce na iOS, no brzi je i jednostavniji za koristit. osobno mi zatvorenost sustava ne smeta, bas kao sto mi ne smeta ni kod iOS-, no nadolazeci mango bi i to trebao ispraviti, tako da ciste savjesti kazem da je ovo najbolji mobilni OS kojeg sam isprobao.
sto se samog uredaja tice, iznimno sam zadovoljan.super AMOLED u kombinaciji sa WP7 je doista nesto prekrasno. Sam uredaj dobro lezi u ruci i samsungovo koketiranje sa aluminijom, daje ovom uredaju odlican dojam robusnosti i cvrstoce. Svaka pohvala i straznjem zvucniku koji daje doista kvalitetan zvuk reprodukcije, cak nije ni toliko tih koliko neki navode, no zato su usrali stvar sa prednjim zvucnikom za razgovore, koji je doista premalo glasan i radi probleme u nesto bucnijem okruzenju. takoder ni power gumb nije na najsretnijem mjestu. Kamera je za moj ukus dobra, naravno ne daje vauu dojam kao recimo kamera na Nokia N8 ili na SE Arc, al nije ni losa kao recimo od HTC-a. uglavnom za sada dajem uredaju ocijenu 9,5 od mogucih 10. treba jos vidjet kako se baterija ponasa, al koliko vidim za sada je solidna. jedino sam vec na prvom punjenju primjetio da se bolesno dugo puni.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 20:41 (microman).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Drago mi je da si zadovoljan,sad ce jos malo mango izac,onda bu ti se baterija jos vise produljila.Ak si zadovoljan sa browserom na nodo,onda bus se ponovno preporodio sa IE9 na mangu:-D.

0 0 hvala 0
14 godina

Pa dobro kad će više taj Mango? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Pa dobro kad će više taj Mango? {#}

Patience, my young padawan.

Ovaj mjesec definitivno, najkasnije 1.10.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
Ja sam naviknut na zatvorenost iOS-a, pa mi ova privremena zatvorenost WP7 nije tesko pala. tako da ne ludim bas previse u iscekivanju manga.
stovise drago mi je, da je Zune miljama daleko u odnosu na iTunes, kako po performansama, tako i po izgledu. uglavnom WP7 FTW:-)
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Znate li mozda ima li u VIP-u Omnije 7 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A da odeš na Vipovu stranicu i pogledaš?

Na njihovoj stranici ga više nema, ali možda imaju još kojeg u prodajnim centrima...

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
16 godina
mika2210 kaže...

A da odeš na Vipovu stranicu i pogledaš?

Na njihovoj stranici ga više nema, ali možda imaju još kojeg u prodajnim centrima...

Kada ga Googlam onda ga nade ovako 

No u nema ga u podnudi pa sam zato pitao ako neko zna nesto vise o tome ;) 
- bum preso u vip centar jedan dan pa bum videl ( treba iskoristit ovih 50 % na tarife ) 

17 godina

Pitanje - postoji li kakva aplikacija za blokiranje dolaznih poziva i poruka? Imao sam taj app na androidu, no niti na marketu niti guglajući nisam pronašao sličan program.

Pošto svatko ima svog privatnog manijaka, dobro bi mi došlo takvo nešto...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Pitanje - postoji li kakva aplikacija za blokiranje dolaznih poziva i poruka? Imao sam taj app na androidu, no niti na marketu niti guglajući nisam pronašao sličan program.

Pošto svatko ima svog privatnog manijaka, dobro bi mi došlo takvo nešto...

Svima bi dobro došlo. Možda kad Mango izađe ekipa sa XDA napravi, trenutno mislim da je nemoguće.

17 godina

Ne znam zašto je toliko malo aplikacija na raspolaganju korisnicima koji imaju specifične zahtjeve.

Meni recimo treba taj call blocker, treba mi alternativni browser i treba mi program za skidanje mp3-ca s neta izravno, kao Free mp3 downloader na Androidu.

Bitno je da postoji milijun pdf readera ili kanala za čitanje vijesti.

I recimo danas sam ostao zaprepašten da mi alarm nije zvonio u 10 do 7 a mob sam prije spavanja (po prvi put) isključio... Da ne spominjem file sharing preko bluetootha, no to je već druga tema...

Ne znam, mob je sam po sebi fantastičan, ali OS definitivno kaska za mogućnostima telefona. WP7 je sad već preko god dana star a sve više zaostaje za droidom i iOS-om...

16 godina
neaktivan
sto se tice kolicine aplikacija, to nije krivica OS-a, vec krivica developera doticnih.
Bluetooth je neupotrebljiv jednako i na iOS-u, a sa mangom bi se i to trebalo ispravit.
Takoder mi nije jasno sta fali IE-u koji dolazi uz OS? Brz je i stabilan i jos nisam osjetio potrebu za drugim pretrazivacem, kojih ionako ima dovoljno na marketu.
I'll be back
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li ko od vas zivaca da mi korak po korak objasni kako i sta da radim sa omniom 7.Koliko sam mogla da vas upratim,spominjete da se treba instalirati Zune.To radim ali ne znam koju zemlju treba da izaberem.Ja vas molim za malo strpljenja {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Uvijek preporučujem ljudima da pogledaju video tutorijale na Youtubeu, ima ih mali milijun, i sve ćeš najbolje doznati iz njih.

14 godina
neaktivan

Hvala ti puno ali ja sam ipak laik za te stvari {#}

0 0 hvala 0
16 godina

evo ja sam malo za tebe proguglo {#}

25 applikacija koje bi svaki WP7 user trebao imat 

14 godina
neaktivan

Stvarno si srce {#} Hvala ti puno!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon oduševljenja s mobitelom i OS-om uslijedio mi je hladan tuš...

Unatrag 2 tjedan mi se počeo mobitel sam od sebe resetirati kod svakog malo intenzovnijeg korištenja, neovisno o kojoj aplikaciji se radi...

Zadnjih 5-6 dana se ne restira nego se jednostavno ugasi mob, i nemogu ga upalit ako ne izvadim bateriju na par minuta...

Jučer sam ostavio mob u servisu pa budem vidio kaj bude dalje...

Baš sam bio oduševljen s mobom, sve sam si fino posložio i organizirao, povezao brojeve i facebook profile, dodao bookmarke, pokupovao sam jedno 10-12 aplikacija, nadam se da mi budu uspjeli spasiti mob bez da mi sve to izbrišu...

PC RULES!!!

1 0 hvala 1
16 godina

Hvala na informacijama, bas me zanima dal je to tak sam od sebe ili je neka greska 

17 godina

Kad saznam u čemu je bio problem budem napisao ovdje... 

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice