Samsung J5 blue boot

poruka: 6
|
čitano: 814
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Samsung J5 blue boot

Pozz, treba mi hitno pomoc znaci dobio sam J5 koji je imao bootloop, nakon nekoliko pokusaja da rijesim problem zakljucio sam da problem nije softverski nego hardverski jer je mobitel vlasniku pao u vodu(nakon sto je pao u vodu radio je neko vrijeme oko 2 dana pa se pojavio bootloop). I tako isao ja(kreten) da ga rastavim i da ga malo bolje osusim, kada sam shvatio da moram skidat cijeli lcd da dodjem do maticne odustao sam i zasarafio vijke nazad. Upalim ja mob kad ono pocne se bootat i pojavi se plavi ekran koji stoji oko 10-15 sec i onda se mob ugasi, ako ga ponovo upalim onda ide samo bootloop ponovo, ali ne pokazuje onu boot animaciju sto uvijek bude. Hitno mi treba pomoc oko ovoga jer pretrazio sam cijeli google i nema nista, najveci shit je sto mob nije moj. Halp! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung J5 blue boot
matejgamer12 kaže...

Pozz, treba mi hitno pomoc znaci dobio sam J5 koji je imao bootloop, nakon nekoliko pokusaja da rijesim problem zakljucio sam da problem nije softverski nego hardverski jer je mobitel vlasniku pao u vodu(nakon sto je pao u vodu radio je neko vrijeme oko 2 dana pa se pojavio bootloop). I tako isao ja(kreten) da ga rastavim i da ga malo bolje osusim, kada sam shvatio da moram skidat cijeli lcd da dodjem do maticne odustao sam i zasarafio vijke nazad. Upalim ja mob kad ono pocne se bootat i pojavi se plavi ekran koji stoji oko 10-15 sec i onda se mob ugasi, ako ga ponovo upalim onda ide samo bootloop ponovo, ali ne pokazuje onu boot animaciju sto uvijek bude. Hitno mi treba pomoc oko ovoga jer pretrazio sam cijeli google i nema nista, najveci shit je sto mob nije moj. Halp! 

Ne kužim foru...vrati mobitel vlasniku i reci da ne možeš popravit.

Padne mu u vodi i šta bi on sad htio...

Jesu ljudi nerealni.

13 godina
neaktivan

Stvar je u tome sto prije nije bio plavi ekran dok nisam krenio rastavljat.

12 godina
neaktivan
Samsung J5 blue boot

rastavi propisno i sklopi sve polako, negdje si fulao. I ostavi ga u riži 2 dana, možda povuće ostatak vlage, ja znam da se meni oko kontakta baterije i matične nakupilo nečeg bijelog što sam skinuo sa četkicom za zube, od tada je pokazivao normalnu vrijednost razine baterije. Tak da je možda i tebi na matičnoj nešto skupilo ''kamenca''.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matejgamer12 kaže...

A koji si k... dirao uopće mobitel. Zato se ljudi školuju. Ni ja ne mogu bit astronaut. Nije to više samo tako popravit mobitel. Nije to 3310.

Drage volje bi ti pomogao a ne znam kako.

13 godina
neaktivan
R36 kaže...
matejgamer12 kaže...

A koji si k... dirao uopće mobitel. Zato se ljudi školuju. Ni ja ne mogu bit astronaut. Nije to više samo tako popravit mobitel. Nije to 3310.

Drage volje bi ti pomogao a ne znam kako.

Jbg ovako nesta nisam uopce ocekivao.

Da budem maksimalno precizan, pod "rastavljao sam mobitel" mislim da sam samo izvadio sarafe i vratio nazad jer kad sam vidio da treba vadit cijeli display da se dodje do maticne odustao sam.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice