Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

kad flasham multy window na svoj mob,home button mi ne radi kao sto treba. 

Naime u normalnom slucaju 1pritiskom na home button otvore mi se stranice na ekranu,a kada instaliram multywindow i stisnem home button,dodu mi te stranice ali nestanu odmah. Ponasa se kao da ga stisnem 2put brzinski a ja to ucinim jednom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro sta sad jel taj official izasao ili?? jel se isplati to flashat ili ne?? sta kako

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 18:44 (Crdy).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
da

imaš str 2 unazad tutorial od kolege PR0MATRAC
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

kad flasham multy window na svoj mob,home button mi ne radi kao sto treba. 

Naime u normalnom slucaju 1pritiskom na home button otvore mi se stranice na ekranu,a kada instaliram multywindow i stisnem home button,dodu mi te stranice ali nestanu odmah. Ponasa se kao da ga stisnem 2put brzinski a ja to ucinim jednom.

Poomoc!!! Hahahah   

13 godina
neaktivan
Ovo je najbolje do sad 3g i wifi stalno... Surfanje nit se grije baterija 57% 7:50 na bateriji
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina

MOze preporuka najboljeg roma( da baterija traje 2 dana ak je to moguce normalnog koristenja)  custom ili official ne bitno :

trenutni je: Aliance v6 

i problem kod njega mi je sto bateriju uzasno potrosi( napunjena danas pre sat ipo na 100% nakon toga 75% koristeno samo poruke,2 poziva, 3min facebook surfanja)

MIslim preci na ovaj officijalni neko je reko da se vidi razlika dosta al bitno mi je dosta baterija,uredjaj drzim u 2G, wifi je OFF -ponekad upalim,  podatkovani promet takodjer je ugasen ponekad se upali i ne izdrzi mi niti jedan dan.. E sad imam bateriju od 2300mah ko na slici .

Imam i onu orginal od 1600maH ali isto sve ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 20:20 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Amazon 2000 mAh promo: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Extended-Battery-Cover-Galaxy/dp/B005FYHRY8/ (za one koji su zainteresirani)

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 20:22 (Kordy).

1 0 hvala 2
16 godina

može hitno pomoć, išao sam vraćati stock rom i kada se rebooto mob piše da je usb storage damaged i da formatiram ga, pokušavam spojiti na komp da prebacim nekka podatke al ne uspijeva. ima netko riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Matoje kaže...

može hitno pomoć, išao sam vraćati stock rom i kada se rebooto mob piše da je usb storage damaged i da formatiram ga, pokušavam spojiti na komp da prebacim nekka podatke al ne uspijeva. ima netko riješenje?

Za prvu ruku instaliraj Airdroid aplikaciju, povezi se s njom sa racunalom, prebaci potrebne podatke na komp i onda poduzimaj daljnje korake... Imas li sdkarticu u mobu?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
16 godina
kuleee kaže...
Matoje kaže...

Za prvu ruku instaliraj Airdroid aplikaciju, povezi se s njom sa racunalom, prebaci potrebne podatke na komp i onda poduzimaj daljnje korake... Imas li sdkarticu u mobu?

ah bio sam jako nestrpljiv pa sam formatirao i pomoću programa recoverao stvari

14 godina

Galaxy S IV je potvrđen!
Kodni naziv će mu biti GT-I9500.
Dolazi u crnoj i bijeloj boji. 

Više

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 12:40 (sudy_freak).
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina

Mislim da ću prodati S2 kad se ovaj pojavi i nadodati jednu (jednu i pol?) plaću za S4. Imam plaću 1600kn na stručnom osposobljavanju nakon faksa. Ček da izračunam. Aha da, ja ću ga kupiti dok skupim 3 plaće na hrpu :D

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
kuleee kaže...

Mislim da ću prodati S2 kad se ovaj pojavi i nadodati jednu (jednu i pol?) plaću za S4. Imam plaću 1600kn na stručnom osposobljavanju nakon faksa. Ček da izračunam. Aha da, ja ću ga kupiti dok skupim 3 plaće na hrpu :D

{#}

Kako je kolega rekao, treba prodati S II prije nego se S IV pojavi kod nas.
Jer bi mu mogla cijena pasti podosta (do 20%), ali ako je vjerovati cijenama 3 godine starom Galaxy S-u, mislim da cijene S II neće ići toliko dolje. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
12 godina
neaktivan
Ja planiram svoj prodati za 1000-1500 kn, pozeljno 1500. To bih ucinio na kraju ljeta ili pocetkom jeseni. U savrsenom je stanju, nema ni jedne ogrebotine. Dao bih i 2 maske i nekoliko folija. Galaxy S 4 moj si !
15 godina
kpavl kaže...
Ja planiram svoj prodati za 1000-1500 kn, pozeljno 1500. To bih ucinio na kraju ljeta ili pocetkom jeseni. U savrsenom je stanju, nema ni jedne ogrebotine. Dao bih i 2 maske i nekoliko folija. Galaxy S 4 moj si !

Ako je tako kako kazes, ide on za 1500 kn komotno i brzo.

12 godina
neaktivan

Tako sam i mislio, nadoplatim 2000 kn i S4 je moj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dajte preporuku za neki modem. Ubi me ovaj XXLQ6.
14 godina
neaktivan

XWL8 jel taj sad valja?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tebe ubi XXLQ6 a meni to najvolji modem do sad. Sve super s njim.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan

Druga mreza, drugi grad.

Ne gledam toliko signal i nije mi bitno da je stalno na sto posto tj. sve crtice, no sada je vecinom 2 crtice, najviše 3 od moguće 4.

Htio bih da je signal oko -80 bar vecinu vremena, neka nekad ode i na -100, ali neka sve ok radi. Sada je vecinom preko -90, ali sam primjetio da ako kod modema stoji loš signal večinu vremena, veća je vjerojatnost da će nešta biti loše.

Radi mi ok cijelo jutro i onda oko podne se crasha ril, prebaci sa 3G na G ili na E sam od sebe i ne mogu upaliti opet 3g, signal nestane usred poziva.

LS8 je dosad bio najgori od svih, kada njega stavim ne smijem mobitel restartirati, jer više ne radi modem uopce.

Ne znam u čemu je bit, ili mi je toliko šugav signal zbog tele 2 ili nevaja nijedan modem mobitelu haha. Ne znam što da radim više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na veliko hvale jeboo 1.3, također velike pohvale ima philz sa 4.01

sa dorimanxom nisam nešto prezadovoljan, malo malo dolazi do laga, trzaja, usporenosti i sl

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo za one koji imaju problem sa signalom savjetujem da instaliraju Android Tweaker od tvorca JellyBama. Skinuo sam sa marketa free verziju i mojim mukama je napokon bio kraj. Na mjestima gdje nisam imao gotovo nikakav signal, a pokusaj spajanja na internet bio je ravan hodanju po vatri, napokon mogu normalno pricati bez sumova i osjecaja da pricam iz konzerve, a otvaranje stranica na EDGE signalu traje najvise do 10 sec.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Evo za one koji imaju problem sa signalom savjetujem da instaliraju Android Tweaker od tvorca JellyBama. Skinuo sam sa marketa free verziju i mojim mukama je napokon bio kraj. Na mjestima gdje nisam imao gotovo nikakav signal, a pokusaj spajanja na internet bio je ravan hodanju po vatri, napokon mogu normalno pricati bez sumova i osjecaja da pricam iz konzerve, a otvaranje stranica na EDGE signalu traje najvise do 10 sec.

Probao sam i to, ali free verziju.

Mozes li mi reci što si napravio u tome programu? Pod network?

16 godina
neaktivan

I ja koristim free. U network sam ukljucio sve (plavo) osim enable DTM, AGPS, GEA3, PLMN prefix. Sve drugo ima kvacicu.

P.S. Za eventualna ostecenja ne odgovaram {#}, rom je Omega 19.2

12 godina
neaktivan

Hahaha, ne moze gore nego sada biti. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, jucer sam kod prijatelja instalirao Omegu 19, napravio sam preko odina root po uputama, usao u cwm wipe data factory reset. Zatim smo sve uredno vratili na mobitel, odlicno je radio, rekao mi je da je poceo stekati navecer i tj ekran se zacrnio i stajao tako. Nakom toga nije se htio upaliti mobitel stajao je na download modu. Uzeli triangle away i nekako sve to rijesili. E sad mene zanima sto bi moglo uzrokovati stekanje. Ako znate pomoc molim..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Pozdrav, jucer sam kod prijatelja instalirao Omegu 19, napravio sam preko odina root po uputama, usao u cwm wipe data factory reset. Zatim smo sve uredno vratili na mobitel, odlicno je radio, rekao mi je da je poceo stekati navecer i tj ekran se zacrnio i stajao tako. Nakom toga nije se htio upaliti mobitel stajao je na download modu. Uzeli triangle away i nekako sve to rijesili. E sad mene zanima sto bi moglo uzrokovati stekanje. Ako znate pomoc molim..

Koji kernel je na Omegi,znam da je kernel iz 4.1.2 radio takve probleme,koje se onda rješe flashanjem npr Dorinmaxa.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
majdo kaže...
kpavl kaže...

Pošto si rekao da pališ 2G da ti štedi bateriju kada ne trebaš 3G probao sam to i primjetio sam da je signal bolji kada bude na 2g i onda iskljucim 2g (podatkovnu mrezu) nego kada bude na 3g i onda njega iskljucim(podatkovnu mrezu).

Ne znam razlog. Kada gasim 3g bude UMTS:3, kada ugasim 2g bude EDGE:2 i signal jači tj. isto to bude kada je podatkovna mreza iskljucena i stavim da umjesto 3g bude 2g (bude signal EDGE:2) ili umjesto 2g da bude 3g (bude signal UMTS:3).

Mozes li mi to objasniti? Ja kako sam kontao je da je EDGE starija mreza i zbog toga je bolje rasprostranjena nego UMTS i zbog toga je tako. Razlika između njih je oko -10 (znaci na EDGE-u je -65, a nad UMTS-u -75). Da koristim EDGE kada trebam samo pozive ili mobitel spava, a kada mi treba internet primjerise Messenger ili Whatsapp kao što si ti naveo samo upalim 2g. Ako mi nakon toga zatreba 3g samo promjenim iz 2g u 3g?

Procitao sam brat bratu jedno 5 puta, i dalje ne kuzim u pola ovoga sta je pisac htio reci.. Ti si ovo toliko zakomplicirao da ni sam ne znas sta si htio reci.. :D

Slažem se s kolegom.
kpavl, bez uvrede, ali stvarno ne razumijem.

Prebacuje se čika Suđy na CM10.1 i to na Amazing ROM DevDroid 2.1.0.
U OP-u se navodi "Epic battery life". Nek je samo ep- od epic, bit ću zadovoljan.
+ izgleda lijepo.
Neću ga previše hvaliti da se ne bih razočarao, ali downloading.... 

Flashao sam taj rom, a backup prijasnjeg mi nije uspio jer nisam imao memorije na mobu!!! XaxAxxaxxa

Tako da sam ostao na njemu i mogu reci da sam zadovoljan!!!! 

14 godina
neaktivan

3.0.31-816988dpi@DELL166 #3SMP PREEMPT Mon Jan 14 17:26:31KST 2013

To je trenutni kernel ? Koji bi preporucili da stavim, ako mozete link staviti :)

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav.

Mislim da sam našao kombinaciju koja me zadovoljava.

ROM: Codename Lungo (5. Feb)

• Dolazi u dvije verzije, Lite i Normal. U principu, to je čisti CM 10.1, samo očišćen od nepotrebnih aplikacija.
    Ja koristim Normal, jer mi neke aplikacije trebaju iz Litea, ali i ovaj Normal je težak svega 150 MB tako da je i u njemu većina aplikacija pobrisana.
    Službena stranica

KERNEL: DorimanX Kernel 7.45 zadnji stabilniji kernel.

TEMA: Frosty Red Theeme Chooser

• Najkvalitetnija tema! To je djelo dizajnera Vicina (njegova galerija tema). Svaka tema košta 1,50 $ i vjerujte mi, ako imate karticu, kupite. Vrijedi.
    Ja sam kupio ovu crvenu (za sada), a sve mi se čini da ću i ovu Bluemint i Apollo.
    Čovjek definitivno zna što radi! "I'm Vicino one of XDA Recognized Themers."

LAUNCHER: Apex LauncherPro

L. TEMA: DCIconZ

Malo sam se raspisao, ali moram. Jer rijetko ovako budem sretan s kombinacijom ROM/Kernel/Tema.
Baterija je super, nema nikakvog lagga, sve fluidno. Napominjem da je ovo battery life na prvom punjenju i bez Reset fuel Gauage u STweaksu.
Keep flashing! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 12:38 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice