Ako je EPIC 4G touch dobio CM9 u alpha2 verziji, uskoro možemo očekivati zadnje buildove za naše strojeve.
Alphe, bete, RC, i final release
Ako je EPIC 4G touch dobio CM9 u alpha2 verziji, uskoro možemo očekivati zadnje buildove za naše strojeve.
Alphe, bete, RC, i final release
stavio sam 2.4 od codea sa 1.4 od istog...bez wipea .... radi jos bolje , camera napokon radi kak spada do kraja... tj imacemo stabilnu verz do kraja tj. kak mi se cini ... CM9 FTW i opa
edit:evo
igram se sa ovim bulidom pola chuke i same rijeci hvale nijedan fc nema zastanjkivanja ,ubrzan je browser ,paljenje gasenje , pokretanje nakon upisa pina je u momentu (bolja konfiguracija memorije telefona sa icsom ocisto ) okretanje ekrana, db mali , onak po meni je ovo RC1 i za daily use samo tako !
code is i to sa stock kernelom
Urlam u sebi od veselja
edit :
oprez siyah rc1 NE RADI sa ovim bulidom, neznam za druge konbniacije ... dobro da sam imao spremljen Siyah-v3.0b7
jesi probao official 2.4 CM9 + RC2 siyah?
EDIT: official 2.4 CM9 + LPR modem + Siyah Rc2 Kernel = sve prošlo u najboljem redu.. javim dojmove.
EDIT2: sve radi kao podmazano, to je to šta se dugo čekalo :D
Imam ja jedno pitanje a da nije vezano za custom romove ..
Dakle interesuje me navigacija iGO ....jel zna neko gdje imaju linkovi i gdje da skinem mape i kako ide to sve....moze i na pm linkove ako nije problem i neki tutorial....
Evo za sve koji su mislili isprobati Resurrection 1.1 - PRESKOČITE Rom za razliku od v1.0 ima poprilično problema tako da vam ga ne bih baš preporučio. Npr. šalje duple sms-ove i task manager uopće ne radi, što je po meni sasvim dovoljno da ga zaobiđem. A problema ima još poprilično...
Dakle interesuje me navigacija iGO ....jel zna neko gdje imaju linkovi i gdje da skinem mape i kako ide to sve....moze i na pm linkove ako nije problem i neki tutorial....
Meni bolja Sygic. Instaliras apk kao i svaki drugi i skines karte preko nje direktno.
Meni bolja Sygic. Instaliras apk kao i svaki drugi i skines karte preko nje direktno.
Na applanetu je bila Navigon Europe, cijela navigacija, crackana.. Odlicna za koristiti, a puna verzija.. Inace se placa ja mislim oko 59$.. Frend je na HTC-u koristi, ja nisam imao priliku staviti na svoj, ali kod njega vise nego odlicno radi..
Ovako:
Iz mog iskustva a probao sam do sada Sygic Aura,Igo i Navigon..
-Sygic odličan i precizan s tim da nisam mogao naći mape čitave Europe..fale neke važnije države..težak je oko 950MB..eng jezik,hrv. glas. navigaciju nema
-dobre strane su da je precizan i jednostavan te ima lijep i intuitivan menu
-loše strane..kako sam rekao nema sve karte(bar ih ja nisam našao)
-Igo dobar program sa svim mapama..ima hrv. glasovnu navigaciju ako ti je važno, ali ima (po meni kompliciran menu) i kad dotakneš display da povučeš kartu on te vraća na početni menu odnosno ne da da vučeš mapu po display-u
-dobre strane su da je precizan i detaljan(ima hrv. glas. navig.)
-loše kad ga upogoniš nema više diranja po display-u jer se gubi karta i onda opet moraš dotaknuti display da se vrati karta, a to sve dok voziš i nije baš preporučljivo jer odvlači pažnju od vožnje...težak oko 1.15GB
-Navigon Europa po meni najbolji program i daleko najdetaljniji jer pokazuje doslovno sve..benzinske pumpe, dućane(malo veće tipa Billa Konzum itd) zatim bankomate, bolnice, a posebno mi se svidio neki camera mode u njemu koji služi uglavnom za pješake. Funcionira na način da kako se okrećeš u mjestu pokazuje koliko imaš metara do određene točke interesa(npr. bankomat..želj postaja itd) a možeš i snimati odnosno slikati uz put. Dobar i intuitivan menu i display nije kompliciran.. jednostavan kao i kod sygic-a.
-dobre strane su da je super detaljan i jednostavan uz još masu funkcija(korisnih)
-loše da kod instalacije moraš još staviti na pc navigon fresh program koji mob uopće ne prepoznaje te zatim dodatno skidanje mapa putem wlana ili pc-a. Još da napomenem da mi nije htio proraditi dok nisam restartao mob..težak je oko 2GB, a s updateovima preko 3GB.
Svi se programi instaliraju uz pomoć asto file explorera. Napominjem da su ovo moja subjektivna mišljenja i dojmovi te ista ne moraju biti točna.
Još samo da kažem da su sve ovo "oni" programi..zato i volim android..
Eh da umalo zaboravih..planiram još Copilot probati ovih dana.
isprobao sam skoro sve navigacije i mogu samo preporučiti Navigon!
Omega 8.0 će vjerojatno izaći sutra, pošto je u beta fazi. Testiram danas kasnije (nemam vremena sada) pa javim kakav je. Inače, kao i kod svih prošlih verzija, radi ama baš sve
isprobao sam skoro sve navigacije i mogu samo preporučiti Navigon!
Slažem se 100%!
codework 2.4 + Siyah Rc1 kernel - ne radi
Official 2.4. + Siyah Rc2 kernel = odlično
Od navigacija svakako preporučam najnoviji copilot live.. Jako detaljan i sa puno opcija a pritom jednostavnim izbornikom. ima hrv glasovnu navigaciju + karte su jako male,svega 250MB za naš dio europe, jednostavna instalacija i skidanje karti preko wlana direkt na mob u svega par minuta.
Je li netko probao staviti novi ICS 4.0.3 (Poljski)? Da li sve radi?
Je li netko probao staviti novi ICS 4.0.3 (Poljski)? Da li sve radi?
radi sve ispravno, samo da nisu brandirani, al i to ti ne smeta.. znaci da ne pise t-mobile, o2 ili takve neke gluposti
Od navigacija svakako preporučam najnoviji copilot live.. Jako detaljan i sa puno opcija a pritom jednostavnim izbornikom. ima hrv glasovnu navigaciju + karte su jako male,svega 250MB za naš dio europe, jednostavna instalacija i skidanje karti preko wlana direkt na mob u svega par minuta.
budem probal
edit odlicna konbincija za sada :)
Izasao SiyahKernel 3.0 RC2
I fixed!
Not released yet
Bitch please!
Izasao SiyahKernel 3.0 RC2
I fixed!
Not released yet
Bitch please!
Danas izašao
jel mogu na off 2.4 + siyah rc2 , fleshat LPR modem za isti ? sa linkova od prije neke strane
jel mogu na off 2.4 + siyah rc2 , fleshat LPR modem za isti ? sa linkova od prije neke strane
ja imam LPS, tako da najvjerovatnije radi
Copilot live 9.1.0.161 po meni daleko najbolja.jednostavan i ljep meni,hrv glas,pojedinačne mape,cijela evropa zauzme 2 gb, otvara se sa lucky pacerom.preporuka.
koji je najnoviji i moze link na isti :)
Danas izašao
Zato i kažem! :)
btw. 4mal, mislim da možeš, nema nikakvog beda.
Changelog za novi CM (ništa spešl, ali svaki update je koristan).
da, samo sto je taj link zapravo LPS, ali je 1 dan razlike..
trenutno sam na konbinaciji
off CM9 2.4 bulid + 3.0 Siyah Rc2 + LP4 koji zapravo LPS
That's XXLPS which XWLP4 comes with.
sa XDA foruma
edit: evo igram se sa ovom konbinacijom i kaj se mene tice to je napokon to sad jeli to radi kernela novog modema neznam... od svih konbinacija kone sam isprobao u zadnjih 2tj ova je najbolje... ;)
Instagram napokon i za nas.
Kasniš!
vidio na BOL-u