Imam Samsung Galaxy Core( po performansama veoma slican S2, zato se i obracam ovdje za pomoc), i imam problema s trajanjem baterije. Mobitel je star niti 3 mjeseca, uvijek ga stavljam na punjenje kada je na oko 5/10% i punim do kraja, prisilno zatvaram u postavkama sve aplikacije koje vise ne trebam nakon koristenja, i instalirao sam Battery Doctor, ali i dalje guta abnormalnu količinu baterije.. Evo prije sat vremena sam ga skinuo s punjača, i sada je već na 79%.. a koristio sam ga 10 minuta za igru, i 10/15 minuta na Viberu.. a kada je zaključan u pozadini rade samo Viber i Messenger. Čini mi se da sa svojim utjecajem ne mogu više ništa napraviti, pa me zanima da li netko ima sličnih iskustava na galaxy mobitelima, i što bi mogao biti problem, i naravno kako da ga riješim? Hvala
Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
- poruka: 14.366
- |
- čitano: 6.171.810
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postavke -> opcije razvoja -> prikazi CPU koristenje..
I vidi je li ti sta opterecuje mob..
Imali itko pametan da mi kaze do cega mi je ovo evo mjenjam vec 2 baterije i opet isto sra*e,jucer kupio novu napunio je do 89% nema sanse dalje,ugasio mob ponovo upalio suspustilo bateriju na 78% koji mu je kur*c?
Ako je neki custom ROM moze biti do toga, savjetovao biti clear cache, dalvik, format itd, znaci totalno fresh install nekog provjerenog roma tipa Neat 6.3 ili koji je sada vec aktualan i pogledaj ako ce onda sve biti uredu.
Imali itko pametan da mi kaze do cega mi je ovo evo mjenjam vec 2 baterije i opet isto sra*e,jucer kupio novu napunio je do 89% nema sanse dalje,ugasio mob ponovo upalio suspustilo bateriju na 78% koji mu je kur*c?
Ako je neki custom ROM moze biti do toga, savjetovao biti clear cache, dalvik, format itd, znaci totalno fresh install nekog provjerenog roma tipa Neat 6.3 ili koji je sada vec aktualan i pogledaj ako ce onda sve biti uredu.
Hvala. Ja bih dodao da ocisti usb port nekom mekanom cetkicom i da proba drugi punjac i kabl
Nisam nikad radio mjenjanje roma samo jednom preko software update neznam kako se radi jel ima negdje neki tutorial?
Ako si mjenjao bateriju sumnjam ja da je to problem softwerske naravi, prije da je do punjaca, ili utora za punjenje, a nije iskljuceni i maticna da zeza..
Ima tko link od odin-a 3.07 na ovom sajtu neradi page?
Jel ovaj rom mogu preko pc-a prebacit na internal card i jel trebam u neki folder ili samo stavit ?
Jel ovaj rom mogu preko pc-a prebacit na internal card i jel trebam u neki folder ili samo stavit ?
bilo gdje na internal samo kopiraš
Kopirao sam i uradio sam full vipe install,brate sta je ono onoliko ja sam samo isao next next next pa sta bude :O
Sve sam pokusao i rom sam mjenjoi bateriju al opet isto,nece da puni bateriju jedino sto mi je preostalo je da zamjenim USB port.
Sve sam pokusao i rom sam mjenjoi bateriju al opet isto,nece da puni bateriju jedino sto mi je preostalo je da zamjenim USB port.
Probao drugi punjac i kabl? Ako jesi, servis i menjaj usb. ovde je oko 15€
Probao drugi punjac i kabl? Ako jesi, servis i menjaj usb. ovde je oko 15€
Jedino jos USB port sve probano ali vjerovatno cu danas da uzmem novi s3.
Zamjenio sam s2 za nov s3 uz doplatu hvala vam na pomoci
neki dan kad je bila pljusčina sav sam pokisao, a i mobitel skupa sa mnom.. doma sam ga osušio sa fenom.. danas mi je nakon što sam ga skinuo sam punjenja, ikonica baterije ostala kao da se još uvijek puni.. zgasio sam ga pa probao promijeniti bateriju, ali nema promjene.. pretpostavljam da je otišao usb port
jučer sam se vratio sa neat roma 6.3 na 5.6 sa apolo 4.14, ali mislim da to nebi trebalo imat nekakve veze?
neki dan kad je bila pljusčina sav sam pokisao, a i mobitel skupa sa mnom.. doma sam ga osušio sa fenom.. danas mi je nakon što sam ga skinuo sam punjenja, ikonica baterije ostala kao da se još uvijek puni.. zgasio sam ga pa probao promijeniti bateriju, ali nema promjene.. pretpostavljam da je otišao usb port
jučer sam se vratio sa neat roma 6.3 na 5.6 sa apolo 4.14, ali mislim da to nebi trebalo imat nekakve veze?
I ja mislim da je usb :(
još sam posebno sušio usb da se ovako nešto nebi dogodilo
za svaki slucaj uradi jedan clean install i probaj drugi kabl, punjac
za svaki slucaj uradi jedan clean install i probaj drugi kabl, punjac
budem
ako netko zna u zagrebu neki servis koji bi mogao promijeniti usb port i koja bi bila cijena otprilike?
kako da namestim zadnju kameru? kada je noc i slikam sa ukljucenim blicom slike budu jako mutne probao sam to nekako namestiti al ne ide ..
odi u Kamera->postavke->Način fokus.-> tu ti treba biti ukljuceno Autofokus umjesto Makro
Nisi trebao susiti s fenom ...
odi u Kamera->postavke->Način fokus.-> tu ti treba biti ukljuceno Autofokus umjesto Makro
Nije u tome problem evo dve slike gde je ukljucen autofokus a gde je makro..
Kakvu masku imaš? ili je mob bez maske?
P.s. pozdrav ekipa.
Nije u tome problem evo dve slike gde je ukljucen autofokus a gde je makro..
Kakvu masku imaš? ili je mob bez maske?
P.s. pozdrav ekipa.
Pa nemam masku.. ne nzam stvarno sto je tako losa kamera.. ali to samo kad po mraku slikam
pozzz...molio bih ako moze neko da mi pomogne..dakle radi se o S2 i ovih dana mobitel pobudalio...s vremena na vrijeme saam pali i gasi wireless i zvono, i to naizmjenicno. Dakle zvono ukljuci pa iskljuci a onda wireless pali gasi...Jeli se nekome ovo desavalo vec i ima li rjesenja ili.....
pozzz...molio bih ako moze neko da mi pomogne..dakle radi se o S2 i ovih dana mobitel pobudalio...s vremena na vrijeme saam pali i gasi wireless i zvono, i to naizmjenicno. Dakle zvono ukljuci pa iskljuci a onda wireless pali gasi...Jeli se nekome ovo desavalo vec i ima li rjesenja ili.....
Probaj vratit mobitel na tvorničke postavke tj. restartiraj ga ponovno