Htio sam vas pitati dali vam se pregrijava mobitel i sporo puni. Ja imam bateriju koja nije original.pa mislim da je u bateriji problem.
Ja takav problem nemam (stock baterija).
Htio sam vas pitati dali vam se pregrijava mobitel i sporo puni. Ja imam bateriju koja nije original.pa mislim da je u bateriji problem.
Ja takav problem nemam (stock baterija).
updateam miui v5 official based i mobtel mi nakon nekog vremena ude u softbrick. Nakon wipe dalvik i cache partition upali. U cemu bi ogao bit problem? probao sam i preko updatera flashat i preko cwm (wipe data,catche,dalvik) i opet isto. Mobitel radi neko vrijeme i od jednom se ugasi i nema paljenja. A na trenutnoj verziji radi normalno.
Jesi siguran da si dobru verziju skinuo?
Možda su prtljali nešto po bazi firmwarea.
Ne pratim MIUI neko vrijeme (uskoro hoću)
Ne pregrijava mi se dok mi se puni.
Puni mi se normalno.
Mogao bi biti problem s baterijom.
Ako imaš duže mobitel.
Hvala vam. Vidimo se jurim kupit novu bateriju dok mi se ne rastopi stol.
da problem ti je s baterijom.
ja sam narucio pred par dana novu orginal pa cekam da stigne,nadam se da ce meni moj problem rijesiti...
cak i nije skupo,110-tak kuna.ocekivao sam oko 200
nadam se da ce mi mob super radit, mali ulog za jos pola godine... dok se ne skupe pare za s5 ili sta vec...
updateam miui v5 official based i mobtel mi nakon nekog vremena ude u softbrick. Nakon wipe dalvik i cache partition upali. U cemu bi ogao bit problem? probao sam i preko updatera flashat i preko cwm (wipe data,catche,dalvik) i opet isto. Mobitel radi neko vrijeme i od jednom se ugasi i nema paljenja. A na trenutnoj verziji radi normalno.
Jesi siguran da si dobru verziju skinuo?
Možda su prtljali nešto po bazi firmwarea.
Ne pratim MIUI neko vrijeme (uskoro hoću)
Ne pregrijava mi se dok mi se puni.
Puni mi se normalno.
Mogao bi biti problem s baterijom.
Ako imaš duže mobitel.
Imaš i njihov updater koji skine i sam updatea al opet isto. Mob mi je od matere i stavim joj original frimware al ona neće hahaha touchwiz joj ružan. Navikla se na miui i gotovo. Miui je ostao jer je to bio moj mob pa sam joj ga poklonio za Božić. Sta bi dali da imate takvog sina? XD
da problem ti je s baterijom.
ja sam narucio pred par dana novu orginal pa cekam da stigne,nadam se da ce meni moj problem rijesiti...
cak i nije skupo,60-tak kuna.ocekivao sam oko 120
nadam se da ce mi mob super radit, mali ulog za jos pola godine... dok se ne skupe pare za s5 ili sta vec...
joj daj mi posalji u PP broj covjeka ili mi reci di si narucio i ako ima jos. ova moja neoriginal dode 110 a ja nemam para
@Sale ovaj mod AOSP AppleEmoji od tvog KitKat, jel se moze to instalirat na Neat 5.9?
decki imam problem u gornjem lijevom uglu kod prednje kamere mi ekran dise znaci na mali pritisak lufta i nije cvrst,dali ste imali slican problem i kako i ga mogao rijesit?
decki imam problem u gornjem lijevom uglu kod prednje kamere mi ekran dise znaci na mali pritisak lufta i nije cvrst,dali ste imali slican problem i kako i ga mogao rijesit?
Definitvno ne. Otvori kuciste pa vidi jesu li sarafi unutra popustili.
Kako cu pricvrscivat sarafe kad sam citao po netu da je moguce da se digtazer odlijepio u tom djelu a to ne zateze saraf koliko vidim nego neko specificno ljepilo(gel)
Kako cu pricvrscivat sarafe kad sam citao po netu da je moguce da se digtazer odlijepio u tom djelu a to ne zateze saraf koliko vidim nego neko specificno ljepilo(gel)
Isfeniraj ga malo u tom kutu i kad se zagrije stisni i drzi dok se ne ohladi, al samo u tom kutu.
koji kernel da stavim na taj miui v5? Je moguce da radi toga dolazi do boot loopa?
zna li itko di mogu nabavit default samsungov widget za CM 11? znaci za 4.4.2?
Za što točno?
Samsung ima više widgeta?
koji kernel da stavim na taj miui v5? Je moguce da radi toga dolazi do boot loopa?
opet pokusao flashat i mob se restarta nakon sto optimizira sve aplikacije u boot loop... -.- A starija verzija radi normalno...
Hvala na prijedlogu uspjelo je ovo sa grijanjem i usput jedan koristan savjet maknite s2 sa jake toplote i sunca da vam se ne odlijepi digitizer ko meni
Za što točno?
uh, nisam primjetio da nisam napisao, weather widget :)
Za što točno?
uh, nisam primjetio da nisam napisao, weather widget :)
Pa već si pitao to.
prošla stranica
da, ali kaze: This is for All Stock JB (4.1.2 ) Deodexed Roms.
ide li to onda na 4.4.2?
@Sale ovaj mod AOSP AppleEmoji od tvog KitKat, jel se moze to instalirat na Neat 5.9?
mislim da moze
I9100 AOSP NeatROM v3.6
Dali paše neka druga baterija na galaxy s2
Negdje sam čitao da paše od Nokie 3310.
Ako ju uspiješ ugurati.
Pa jbte, kakvo je to pitanje?
od S2+ pase, od ostalih sumnjam...
Ako ju uspiješ ugurati.
Mislio sam od samsungovih mobitela..jer neki mobiteli npr kao nokia imaju iste baterije. Pa čak i neki stari samsung mob. pa zato pitam. ;)
Ako ju uspiješ ugurati.
Mislio sam od samsungovih mobitela..jer neki mobiteli npr kao nokia imaju iste baterije. Pa čak i neki stari samsung mob. pa zato pitam. ;)
mislim da note 3 ima istu bateriju samo sto je deblja pa poklopac ne pase... probaj ju nabavit pa ces vidit... :)
Koji su dobri kitkat 4.4 custom ROMovi?
na cyanogenmodu sam vec dugo i dosadio mi je
Koji su dobri kitkat 4.4 custom ROMovi?
na cyanogenmodu sam vec dugo i dosadio mi je
Aosp neat rom.
samo trebam fleshat u recovery taj mod AppleEmoji i to je to?
Stigla mi jucer nova baterija.
2 dana koristim mob i testiram.. vise nema onog crashanja, sve super radi :)
Osjeti se bas kak se baterija dosta sporije prazni.. Inace sam dolazio s posla na 50%,danas je bilo 70%.