Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.961
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Šef kaže..

Ima li takva i za veću bateriju? Planiram kupiti onu od 2000mAh

Bio sam i ja trazio takvu, ali nazalos nema.. 

Btw jos jedna stvar koju sam zaboravio spomenuti vezano za WIUI, a mene osobno najvise živcira, i to ne mogu opisati koliko.. {#} To je na kraju recenice kada se stave .. ne pocinje iduca rijec s velikim slovom, kad se stavi jedna tocka, onda pocme s velikim slovom.. To me izuzetno zivcira, da je to za poluditi.. 

15 godina
DwightSchrute kaže...
amater_2 kaže...

Dečki koji je najbolji i najstabilniji custom ROM za S2?

Kojeg tipa? Samsung sa TW,CM,AOPK? Ako želiš najbolje i najstabilnije stock Sammy iskustvo,onda po meni Wanamlite. Spariš to sa SpeedMod ili Siyah kernelom i to je to.

Neka bude neki sa TW-om.

EDIT:

Kakav je ovaj ROM?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 22:17 (amater_2).
14 godina
neaktivan

Trenutno sam na Hydra ROMu i kada nazovem nekog ugasi mi se ekran i ne mogu ništa raditi na mobu tako dugo dok  poziv ne prekine osoba koju zovem. Je li to bug ili ako nije kako isključit tu opciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

home tipka mi pocela pustati neke cudne zvukove. Naime odradjuje posao perfektno ali kad lagano prodjem prstom preko nje cuju se zvukovi kao da se pritiska ... neznam kako da opisem nema nikakvih ostecenja niti nista samo cudno zvuci kad se stiska kao da ima lufta a nema :-/ dali ima mozda tko slican problem i jeli me opce tko razumio ? :-))

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 22:31 (tommek10).

0 0 hvala 0
12 godina
wild kaže...

Trenutno sam na Hydra ROMu i kada nazovem nekog ugasi mi se ekran i ne mogu ništa raditi na mobu tako dugo dok  poziv ne prekine osoba koju zovem. Je li to bug ili ako nije kako isključit tu opciju?

Probaj uključiti senzor blizine u postavkama za poziv!

15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Taman sjedim dok cekam da se skine 2.5.28 i razmisljam o tome, da sam to zaboravio spomenuti.. Iako da ti budem iskren vec sam pomalo i prestao misliti na to, koliko sam svime drugim zadovoljan.. {#} hahaha

Kao sto sam napisao, testirao sam video playback, koliko sati mogu gledati filmove a da baterija drzi.. {#} Za gledanje sam uzeo bluray Avatar 1080p, jer on mi je najduzi bio na lap, oko 3 sata traje film, i svaki puta kad bi film pred kraj bio, ja bi ga pokrenuo opet.. da je baterija bila 100% puna, i da nisam onaj jedan dio od pola sata kasno skuzio da je film zavrsio, islo bi to i preko 11 sati.. {#} Btw, svijetlina je cijelo vrijeme tjekom trajanja filma bila na 50%, kao i zvuk..

Kako si prebacio FullHD film? Tj. datoteku od preko 4GB?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
amater_2 kaže...

Kakav je ovaj ROM?

Davnih dana, tamo negdje 7. mjesec i 8. prošle godine, kada je GB dominirao, to je bio jedan od ponajboljih ROM-ova sa speedmod kernelom.

S ICS-om se baš i nije proslavio.

Ako želiš neki Samsung TW looks like ROM preporučujem ti -VK-, Darky (po novom Alliance), Wanam-a ili čak Omegu ako ti se svidi.
Također imaš i NEAT ROM (tvorac preko Dunava) i ZETA ROM

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan
ntfs
15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
ntfs

Znaci cita Android SD card ako je formatirana u NTFS? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Parandroid ili resurrection? Koji je po vama bolji, stabilniji? Sudy?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

0 0 hvala 0
13 godina
EchoOne kaže...

Dugo nisam probavao Resurrection, ali od prvih AOSP-ova, bio mi je čak bolji od CM-a.
Kako se sada pojavilo puno ICS ROM-ova, teško je odlučiti.

Probaj oba.
Nije to neka pretjerana razlika, sada pogotovo kada je Resurrection i Paranoid s TabletUI-em.

Daj im obojici priliku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 0:42 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Paranoid!

Doduše, nisam probao Resurrection   {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Neka bude neki sa TW-om.

EDIT:

Kakav je ovaj ROM?

Dobar,al bolji je Wanamlite. Ja preferiram TW romove (za razliku od većine ovdje {#} ) a wanamlite je tu čini mi se najstabilniji i najbolji. Ne za to jer ima hrpu nekakvih opcija,podešavanja,nego on jednostavno uzme zadnji dostupni ICS,par sitnih preinaka i to je to.

A to meni paše,još ja izbacim neke Samsung aplikacije koje ne koristim i imam "lite" Samsung ICS ROM.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan
Šef kaže... 

Doduše, nisam probao Resurrection  {#}

Meni osobno Ressurection, al oba su sasvim ok. 

12 godina

Osobno ovakvu imam, debljine je kao omot na vozačkoj recimo, samo tvrdo bas, po meni savrseno, jer se uopce ne primjeti na uređaju, a opet ga stiti koliko toliko.. 

Evo vam i slike kako to zapravo uzivo izgleda.. {#} 

EDIT: Dodge_167, ovo ti je ta rupicasta koju trazis.. http://www.ebay.com/itm/Midte-Black-Grid-shell-Grid-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S2-Galaxy-S-II-i9100-/350567529605?pt=PDA_Accessories&hash=item519f73fc85#ht_3535wt_952

Kako ti su ove dvi tipke kompatibilne s tom tankom maskom??... jer imam sličnu toj samo malo deblju i užasno je napravlje što se tiče tipki.

Tuđi čovik nikad neće znati...
13 godina
neaktivan

A živ bio onaj koji mi kaže kako se na AOSP based romovima rješiti one smiley ikone u sms porukama koja stoji umjesto return odnosno enter tipke? Jesam ja blesav ili sam samo zaboravio, al znam da sam to nekad mjenjo na CM7...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

A živ bio onaj koji mi kaže kako se na AOSP based romovima rješiti one smiley ikone u sms porukama koja stoji umjesto return odnosno enter tipke? Jesam ja blesav ili sam samo zaboravio, al znam da sam to nekad mjenjo na CM7...

Pokušaj u opcijama tipkovnice... ako ne - Smart Keyboard Pro

12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
oskarduki kaže...

evo vidite sta radi moja masina... sad cu macolu od 10KG i resim problem. na nekoliko romova isti slucaj,bas isti... odustajem od ovoga jer nemam resenje...

Uninstall Samsung Push Servicea.

pojasni malo "uninstall Push Servicea" kako,sta?

15 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

Pa pronađu Samsung Push Service i uninstall kao bilo koje druge aplikacije. Ako ga nema, onda nema šta bit nego HW problem, ako si napravio full wipe svega prije instalacije ROM-a.

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
EchoOne kaže...

A nema nigdje, izgleda da ću morat te neke tipkovnice koristit što mi se baš i nesviđa al eto...

Ma meni nešto u sjećanju da se može pomoću nekog trika, al zaboravio :/

15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Mitsuoka kaže...
EchoOne kaže...

A nema nigdje, izgleda da ću morat te neke tipkovnice koristit što mi se baš i nesviđa al eto...

Ma meni nešto u sjećanju da se može pomoću nekog trika, al zaboravio :/

Pa ja otkako sam otkrio SmartKeyboard nisam nikad prestao koristit. Ne mogu više smislit onu stock, ograničavajuća je i ružna  {#}

12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
oskarduki kaže...

Pa pronađu Samsung Push Service i uninstall kao bilo koje druge aplikacije. Ako ga nema, onda nema šta bit nego HW problem, ako si napravio full wipe svega prije instalacije ROM-a.

uradio sam full wipe i evo sad se vratio na stock rom i kao nesto malo bolje, ali nije to,to... jbg

a mislis da oni urade uninstall push service? (servis)

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
oskarduki kaže...

A neka aplikacija koju si vratio možda nakon reinstalacije ROMa? Iako neznam šta bi moglo gutati tako bateriju... Jesi probao sve wipati,i ne vraćati ništa?

Instalirati CPU Spy da vidiš jel ti mobitel uopće odlazi u deep sleep?

Ili BetterBattery Stats da vidiš šta ti to drži mobitel "upaljenim" non stop?

CPU Spy

BetterBatteryStats

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 23:29 (DwightSchrute).
13 godina
DwightSchrute kaže...

Ja preferiram TW romove (za razliku od većine ovdje {#})

{#}

EchoOne kaže...

To je i mene patilo.
I nema u postavkama.

Ali to na MIUI-u nisam primjetio.

Osim da se javlja u GTalku, ali u SMS, FB, GMail, etc. nema.
Znači, ovisi o aplikaciji  

13 godina
Mitsuoka kaže...
hd22sb kaže...
ntfs

Znaci cita Android SD card ako je formatirana u NTFS? 

Ne cita, da nisi ni pitao, ne bih vjerovatno ni pogledao.. {#} 3,72 GB mi je velicina filma, sto ce znaci reci da nije fullHD.. Sad sam bas ljut.. {#}

Odmah sam isao provjeriti hoce mi ocitati SD card ako bude u NTFS-u, i nije ju ocitalo, i ja ko za vraga stisnem da formatira, i pobrise mi sve slike od ned i jucer.. psmtr.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 23:36 (majdo).
12 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Mitsuoka kaže...
oskarduki kaže...

A neka aplikacija koju si vratio možda nakon reinstalacije ROMa? Iako neznam šta bi moglo gutati tako bateriju... Jesi probao sve wipati,i ne vraćati ništa?

CPU Spy

BetterBatteryStats

nema nista od app sve je na fabricko, vratio sam stari stock rom, wipe full i sad punim bat.do kraja da vidim sta se desava. vratio bih ja tel u servis da je uzet u tel,vip.. ali je kupljen van radnje,od coveka koji prodaje na crno. 

necu nista da instaliram od app.. 

15 godina
neaktivan

Kako promijenit font na AOSP ROMovima?

Prije se to radilo flashanjem .zip-a. Ima li sad jednostavnijih načina?

Koji font je uopće sad defaultni? Roboto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
DwightSchrute kaže...
Mitsuoka kaže...
oskarduki kaže...

CPU Spy

BetterBatteryStats

nema nista od app sve je na fabricko, vratio sam stari stock rom, wipe full i sad punim bat.do kraja da vidim sta se desava. vratio bih ja tel u servis da je uzet u tel,vip.. ali je kupljen van radnje,od coveka koji prodaje na crno. 

kad pokrenem CPU Spy u koloni gde pise Deep Sleep da li tu treba da ispise koliko je u deep sleep?

14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

Instaliraj samo ove dvije aplikacije ako želiš,dobre su za dijagnostiku ponašanja procesora i baterije. One bi ti mogle pokazat u kojem smjeru je problem.

Edit: Da,mobitel nakon nekog vremena odlazi u deep sleep,npr. ako ga ostaviš preko noći upaljenog i sve je u redu,trebao bi provesti veeeliku većinu vremena u deep sleepu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 23:56 (DwightSchrute).
12 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
oskarduki kaže...

Instaliraj samo ove dvije aplikacije ako želiš,dobre su za dijagnostiku ponašanja procesora i baterije. One bi ti mogle pokazat u kojem smjeru je problem.

Edit: Da,mobitel nakon nekog vremena odlazi u deep sleep,npr. ako ga ostaviš preko noći upaljenog i sve je u redu,trebao bi provesti veeeliku većinu vremena u deep sleepu.

instalirao sam i na play stor. sam vec 15 min i vise batt 77% nije mrdnula na dole... nesto se desava :) prenosim ti sutra sta se desilo... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice