Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.597
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
yaga01 kaže...

tako je podeseno softverski ja koristim druge slusalice i takodjer mi je dovoljno 2/15 eventualno 3/15

Bilo kako bilo, bolesno je. Mislili su na šparanje baterije.

Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
13 godina
Jel i kod vas dolazi do preklapanja teksta kao i kod mene? Gornje kartice za navigaciju forumom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svim forumasima.

Ponosni sam vlasnik  i9100 od proslog tjedna. Jednostavno nisam mogla odoljeti, da ga ne kupim, bez obzira sto su mi prije mjesec dana ukrali I5800 (na moju zalost, ni policija ni operater mi nisu htjeli pomoci, citaj ne da im se).

Pod utjecajem proslog nemilog dogadaja, stalno sam u strahu da mi ga nece ponovno otudit.

Stoga molim iskusnije forumase na pomoci.

-          postoji li program kojim bi se onemogucilo „factory data reset“  (kako se ne bi onemogucio Samsung tvornicki tracker, koji sam aktivirala, ali mislim da u slucaju krade nece mnogo  pomoci) ?

-          da li postoji nacin kako da mobitel zastitim od reinstall-a cjelokupnog software-a ?

-          na A Market-u sam pronasla Prey Anti-Theft program, ima li netko iskustva s istim ili mi moze preporucit nesto bolje ?

Zahvalna na pomoci

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
blackjor kaže...

Ima on svoj neki remote-tracker ili kako li se već zove da se u slučaju krađe preko operatera zaključa sam mobitel i da ga se locira (nemoj me držati za riječ, no ako nađem link, postam ga ovdje).

A što se prevencije od krađe tiče, bolje pazi na mob. {#}

13 godina
Samsung Galaxy S2 i9100

Sramota je da nitko ne piše u ovu temu {#}. Evo mali update s moje strane...

Uspio sam bateriju istrenirati punjenjem i razumnom uporabom na gotovo dva dana, što svjedoči screen capture.

Š'a ka'eš 'a? :) Š'a ka'eš 'a? :)
 A evo dvije slike, slikane s uključenom vanjskom vidljivošću.

Pogled na bakinu bašću iliti vrt :) Pogled na bakinu bašću iliti vrt :)
Clouds above my house. Clouds above my house.
Moj PC  
9 0 hvala 4
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100
sudy_freak kaže...

Sramota je da nitko ne piše u ovu temu {#}. Evo mali update s moje strane...

Uspio sam bateriju istrenirati punjenjem i razumnom uporabom na gotovo dva dana, što svjedoči screen capture.

A evo dvije slike, slikane s uključenom vanjskom vidljivošću.

Slažem se..premalo postova vezano uz ovu temu-mob. Ili može biti da nema još toliko ljudi ovaj smartphone.

U svakom slučaju željno čekam nove inf., postove, dojmove..

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 2:11 (Crojumper).
13 godina

Da, bit' će da je previše jabučara {#}

Nije još dovoljno zastupljen kod 'rvata. Ako te što zanima, slobodno pitaj. Može i ovdje, može i pp {#}

15 godina
sudy_freak kaže...

Nije još dovoljno zastupljen kod 'rvata. Ako te što zanima, slobodno pitaj. Može i ovdje, može i pp {#}

Ma najviše me zanima kakav je u džepu za nositi jer sad imam k750i(skoro duplo manji, ali puno deblji)...gledam u dućanu čine mi se stvarno ogromni ti novi smartphone-i.

Drugo što me zanima je baterija. Može li s nekim manjim korištenjem(npr. kad radim cijeli dan, a nekad i dežurstva po 24 sata) izdržati ta baterija.

Konkretno pitanje bi bilo može li baterija izdržati 2-3 dana kad bi ga koristio kao običan mob.

Znači samo razgovori-poruke, tj. isključen 3g, wi-fi itd...

Naravno sad bi netko rekao "a što će ti onda smartphone".

Odgovor je naravno da bi itekako koristio sve njegove pogodnosti kad imam vremena-mogućnosti pogotovo kamere-fotoaparata koji su stvarno impresivni, a također i wi-fi za surfanje kad nisam u blizini pc-a ili laptopa.

Hvala unaprijed na informacijama,dojmovima,mišljenjima..

15 godina
neaktivan
Crojumper kaže...
sudy_freak kaže...

Ma najviše me zanima kakav je u džepu za nositi jer sad imam k750i(skoro duplo manji, ali puno deblji)...gledam u dućanu čine mi se stvarno ogromni ti novi smartphone-i.

Drugo što me zanima je baterija. Može li s nekim manjim korištenjem(npr. kad radim cijeli dan, a nekad i dežurstva po 24 sata) izdržati ta baterija.

Konkretno pitanje bi bilo može li baterija izdržati 2-3 dana kad bi ga koristio kao običan mob.

Odgovor je naravno da bi itekako koristio sve njegove pogodnosti kad imam vremena-mogućnosti pogotovo kamere-fotoaparata koji su stvarno impresivni, a također i wi-fi za surfanje kad nisam u blizini pc-a ili laptopa.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=7&jumpto=2102669&sort=asc&view=flat

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
15 godina
thabigjc kaže...
Crojumper kaže...
sudy_freak kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=7&jumpto=2102669&sort=asc&view=flat

Da hvala..vidio sam jer sam pročitao cijelu temu, ali mi je nejasno koliko si ti to razgovarao(5min,5h,3d..)..ne znam što znači ovih 12% voice calls.

Nije vrag da je to od ukupnog vremena(4d,5h) što bi bilo preko 12h razgovora..Prosvijetlite me..

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 17:27 (Crojumper).
15 godina
blackjor kaže...

Pozdrav svim forumasima.

Ponosni sam vlasnik  i9100 od proslog tjedna. Jednostavno nisam mogla odoljeti, da ga ne kupim, bez obzira sto su mi prije mjesec dana ukrali I5800 (na moju zalost, ni policija ni operater mi nisu htjeli pomoci, citaj ne da im se).

Pod utjecajem proslog nemilog dogadaja, stalno sam u strahu da mi ga nece ponovno otudit.

Stoga molim iskusnije forumase na pomoci.

-          postoji li program kojim bi se onemogucilo „factory data reset“  (kako se ne bi onemogucio Samsung tvornicki tracker, koji sam aktivirala, ali mislim da u slucaju krade nece mnogo  pomoci) ?

-          da li postoji nacin kako da mobitel zastitim od reinstall-a cjelokupnog software-a ?

-          na A Market-u sam pronasla Prey Anti-Theft program, ima li netko iskustva s istim ili mi moze preporucit nesto bolje ?

Zahvalna na pomoci

Mislim da ti to nis ne vrjedi, ak zna nes o mobitelima fino ode u recovery i wipe data.

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
13 godina

Da. 2-3 dana bez imalo problema možeš. Pokoja poruka, malo razgovora. Možda i više. {#}

A što se nošenja tiče, prije njega sam imao N95 8GB, u usporedbi nebo i zemlja. Ovoga nti ne osjetiš u džepu, jedino treba izbjegavati presavijanje i naginjanje u uskim hlaćama, riflama. 
Kada sjedaš u auto ako ti je u džepu, baš ga osjetiš da se napinje. Malo treba poraditi na sebi. Jednostavno paziti.

Održavanje je vrhunsko. Ekran se ne prlja tako puno, plastika nije sklona grebanju i habanju. Ali obavezno preporučam bilo kakvu torbicu ako se već nešto ne kupi s eBay-a (kao što ja čekam){#} 

15 godina
sudy_freak kaže...

Da. 2-3 dana bez imalo problema možeš. Pokoja poruka, malo razgovora. Možda i više. {#}

A što se nošenja tiče, prije njega sam imao N95 8GB, u usporedbi nebo i zemlja. Ovoga nti ne osjetiš u džepu, jedino treba izbjegavati presavijanje i naginjanje u uskim hlaćama, riflama. 
Kada sjedaš u auto ako ti je u džepu, baš ga osjetiš da se napinje. Malo treba poraditi na sebi. Jednostavno paziti.

Održavanje je vrhunsko. Ekran se ne prlja tako puno, plastika nije sklona grebanju i habanju. Ali obavezno preporučam bilo kakvu torbicu ako se već nešto ne kupi s eBay-a (kao što ja čekam){#} 

To te ja pitam..hvala na inf..

13 godina

Nema frke, samo pitaj {#}

16 godina

Konačno! Tri tjedna od narudžbe stigao SGS2. Već sam ga testirao dva i po, tjedna i zaista je zvijer od telefona. Gumena maska i nosač za bicikl savršeno odgovaraju, pa još jednom pozivam Osječane koji su kupili SGS2 nek mi se jave, dobit će po nabavnoj cijeni...

Čvarci su bomboni od svinje
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Di si nabavio nosac za bicikl ? Jel cvrsto drzi ?

13 godina

Jel se smije napraviti tvornicki reset ako je mobitel rootan il ga trebam prvo unrootati ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
smije ali ce ti root nestat.
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
16 godina
nanek kaže...

Di si nabavio nosac za bicikl ? Jel cvrsto drzi ?

Sa Dealextremea: http://www.dealextreme.com/p/plastic-bicycle-swivel-mount-holder-for-samsung-i9100-galaxy-s2-68133

Drži dobro, djeluje dosta kvalitetno. Na biciklu nisam isprobao jer je bajs 'nestao'. Telefon taman sjedne i ne djeluje kao da će se lako raspasti. Na dijelu koji ide na korman ima duplu gumicu i leptir za zatezanje, a dio koji nosi ploču u koju ide telefon ima četverokraki leptir koji se može dobro zategnuti. U nosač ne stane telefon s gumenom navlakom...

Čvarci su bomboni od svinje
15 godina

evo dns kupio mob i moram reć da je fenomenalan, sad čekam da mi se baterija napuni pa idem u nova istraživanja :) zanima me koja je najbolja navigacija a da je besplatna i da ne ide prek neta i po mogućnosti da ima dobre hrv mape?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 0:41 (Matoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sygic... kupi je... u erm... ducanu?
15 godina
neaktivan

jeli potrebno da prvo punjenje da se puni 12 sati i slično. Kupio sam mob i potrošio bateriju pa se puni pa jeli dovoljno samo da se napuni ili mora 12/24 sata.
napisat ću poslije mali review jer mob zaslužuje same pohvale. Rekli smo nema savršenog moba no ovaj je možda i iznimka :P

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav ekipo! evo i ja samo sto nisam kupio mob pa me HITNO zanima sljedeca inf:

da li su mob kupljeni u vip-u otkljucani na sve mreze? ajd netko tko je kupio mob u vipu neka javi cim prije...

0 0 hvala 0
15 godina
bobo23 kaže...

pozdrav ekipo! evo i ja samo sto nisam kupio mob pa me HITNO zanima sljedeca inf:

da li su mob kupljeni u vip-u otkljucani na sve mreze? ajd netko tko je kupio mob u vipu neka javi cim prije...

Ako nisu, ljepo rootas i to ti je to, barem mislim.

15 godina
8ax kaže...
bobo23 kaže...

I onda ovaj app http://www.inspiredgeek.com/2011/05/25/how-to-sim-unlock-your-samsung-galaxy-s2-sii/

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
8ax kaže...
bobo23 kaže...

I onda ovaj app http://www.inspiredgeek.com/2011/05/25/how-to-sim-unlock-your-samsung-galaxy-s2-sii/

a bez roota i ovaj app nebi islo?

13 godina
d3stroy3r_cro kaže...

jeli potrebno da prvo punjenje da se puni 12 sati i slično. Kupio sam mob i potrošio bateriju pa se puni pa jeli dovoljno samo da se napuni ili mora 12/24 sata.
napisat ću poslije mali review jer mob zaslužuje same pohvale. Rekli smo nema savršenog moba no ovaj je možda i iznimka :P

Prestigao sam te

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan

Kupio sam telefon u VIP-u prije mjesec dana. Sam uređaj je vrhunski. Fascinira me veličina ekrana spojena sa njegovom kvalitetom i malom težinom. Telefon je pun softvera, ima punu verziju Polar Office. Nije modern art kao iPhone, no meni je izgled nebitan. Kupio futrolu i stavio foliju prvi dan. Sve radi kako treba, brzo, baterija traje dan, dan i pol, ovisno jasno o korištenju.

Mane:

- pink spot problem s kamerom. Po danu je kamera izvrsna. U low light uvjetima imam pink po cijelom desnom rubu slike. Promjene White balance i Auto contrast opcija pomažu. Koliko sam vidio po netu, problem je na strani softvera pa ću  pričekati.

-dok WI-FI Kies radi vrhunski, spajanje USB kabelom na PC i rad s Kiesom u svrhu update-a firmware-a dovodi do poruke "FirmwareUpdate has stopped working" (win 7 X64) Dostupan je  FW update za VIPnet (nisam siguran je li to  2.3.3 na 2.3.4), Kies sam pokušao zadnju i predzadnju verziju, pokretao Kies u Compatibility modu i kao Admin ali bez uspjeha. Preko OTA još ne nudi ovaj FW.

- na Win XP tablet edition, Kies traži CDC serial driver tako da tamo do update ekrana nisam ni došao. (riješeno stavljanjem telefona u USB debugging mode i spajanjem na KIES koji tada uspjeva instalirati drivere)

- u VIP-u sam kupio auto punjač http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-uredaji/dodatna-oprema/-/accessories/3402

Problem je što nedovoljno puni kad je GPS aktivan, pa telefon ide u minus s baterijom dok je na ovom punjaču sa GPS active. Troši oko 1 % na 15 minuta pa budite oprezni kod kupnje kvalitetnog auto punjača.

Doma imamo i jedan iPhone 4 što mi je adekvatno za komparaciju. Apple je jako dobra sprava, ali bez Jailbreaka  smiješan uređaj za iole zahtjevnijeg korisnika. Sa JB je stvar drukčija, ali sva ta zahebancija oko JB, pogotovu ako želite update FW raditi, nezamijenjiva baterija, micro SIM... To je ipak SAMO telefon i meni  nevrijedno truda (čitaj : vremena)

S2 me razmazio veličinom ekrana i kad se naviknete na tu dijagonalu, rad na 3.5" više nije štos.

S2 toplo preporučujem uz gornje opaske.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 8:55 (Easysurfer.zg).
15 godina
neaktivan

odakle znas da ima u vipu 2.3.4? ako ne mozes spojit preko kiesa mob?

ja evo cim sam procitao potrcao vidit i nista jucer je bio neki mali update gingerbread.bukg2

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 8:56 (Easysurfer.zg).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice