Samsung Galaxy S - Pregrijavanje

poruka: 7
|
čitano: 19.396
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prije 2-3 Tjedna sam dobio mobitel Samsung Galaxy S.2-3 Dana sve normalno radilo,sve super.Onda odjedamput ovo....Kad igram igre ili malo duže surfam na mobitelu 5-10 minuta tipkanja na njemu,osjetim dosta jaku toplinu na mobitelu ( Kraj Logo-a "with Google"...) zagrijava se ........................Jeli to normalno ili ...? 

I još nešto gledao sam po netu i vidio sam da mobitel ima 512 radne memorije kolko sam vidio....a ja pod postavkama vidim da ima samo 304 MB radne memorije...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
To je bilo i s mojim galaxyjem. Taj mob kada se "muci" dovoljno zagrije da za vrijeme zime ti rukavice netrebaju :)

A svaki galaxy ima 300 i nesto ram a iskreno zaboravio sam zasto nema 512 mb, mislim da os uzme onaj ostatak ako se dobro sjecam
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve bolje i bolje se zagrijava....trazit cu od vipa novi Galaxy S jer nešto tu ne štima....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S - Pregrijavanje

koji software imas na njemu ?

ako imas froyo 2.2 to je sranje od softwera imao sam isti problem i jos tisucu drugih problema,ista stvar mi se događala dok nisam stavio darky-a...

15 godina
neaktivan

Tu ispod, gdje si ti naveo, kriju se procesor 'Hummingbird'' i grafički procesor.

Kad igras igre i surfaš netom, normalno je da će se zagrijavati...šta si očekivao???{#}

A s obzirom da Samsung Galaxy S ima namjerno zadnji poklopac od visoko kvalitetne plastike...taj isti poklopac služi

kao pasivni hladnjak{#}

Sad zamisli da imaš iPhone4 koji je od metala i stakla...šta misliš  šta bi bilo vrelije...plastika ili metal?!

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S - Pregrijavanje

Da al frend mi isto ima Galaxy S i kod njega se uocpe ne grije....

13 godina
neaktivan

Imam isti problem,dakle galaxy s2 se onako divljački zagrije a najbolje je što s njim u to vrijeme ne radim ništa,niti nemam nekih aplikacija koje sad u pozadini nešto non stop rade.

U prvih mozda mjesec i pol otkako sam ga dobio se nije ništa pojavljivalo a od tad svaki tjedan negdje 2 puta se pregrije.

Grije se najviše u predijelu gdje je prednja kamera.

Uglavnom pocucla cijelu bateriju tada pa se sam ugasi,a ako bas izgubim zivce ga ugasim dok se malo ne ohladi i onda sve normalno radi.

Prije updatea na ICS bi se svaki puta srcashalo sve i izgubio bi signal od mreže i trebao bih ga ugasit,sada signal mreze ostaje i kada je usijan.

Citao sam malo o ovome i izgleda da je jako čest kod galaxya s2,ali nisam tocno shvatio u čemu je fora i kako je ispraviti (nova baterija?),pa ako je netko zna kako bi mogao ovaj problem riješit neka iznese prijedlog. :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice