Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 825.192
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Skinuo sam TWRP, flashao ga preko Odina (Odin verzija TWRP), proslo OK, S4 se uredno restartao i nakon ulaska u recovery mod nista se nije desilo, nemam TWRP nego njegov fabricki 3e recovery. Gledam knox - sve na nulama.

Nisi stavio TWRP pod AP, moras ga staviti pod AP i mora biti tar.gz format.

Koristio sam verziju 3.07

Stavio u PDA

14 godina
neaktivan
Denyken kaže...
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Skinuo sam TWRP, flashao ga preko Odina (Odin verzija TWRP), proslo OK, S4 se uredno restartao i nakon ulaska u recovery mod nista se nije desilo, nemam TWRP nego njegov fabricki 3e recovery. Gledam knox - sve na nulama.

Nisi stavio TWRP pod AP, moras ga staviti pod AP i mora biti tar.gz format.

Koristio sam verziju 3.07

Stavio u PDA

Skinuo sa ove stranice

Download - Odin Flashable Tar

...openrecovery-twrp-2.8.4.0-jfltexx.tar

12 godina

Skini 3.09 ili 3.10

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 23:49 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako imam pitanje, išao sam na "Firmware upgrade and initialization" da vratim mobitel na tvorničke postavke i da mi se napravi reinstall zadnjeg firmware-a i dolazi mi "gt-i9505 does not support initialization". Nije problem u mobitelu, a rekao bi niti u Kiesu jer sam radio update na zadnji firmware najnormalnije upravo preko tog programa. Ne znam u čemu je problem, prije sam koristio i Odin ali bih volio vratit sve na početno stanje ovako preko Kies-a. Da li netko zna kako riješit taj problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Skini 3.09 ili 3.10

Nije to, probao sam. Ovo je nesto drugo, kao da je zasticeno od ovih stvari. Prodje uredno sve u Odinu, pokrene se normalno nakon toga, ali kad odem u recovery, ono opet Recovery <3e>...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 15:38 (Denyken).
14 godina
neaktivan

Evo ovdje sam nasao taj moj slucaj, dole na kraju, Pitanja & Odgovori:

Q2: After installing recovery and reboot, I don’t see CWM recovery just stock recovery, what’s happening?

A2: That’s caused by some stock firmwares writing over the CWM recovery. To get around it, run ODIN again to flash CWM, then pull battery out when you see “PASS!” in ODIN, then boot straight into recovery by putting the battery back on and using the buttons, you should see CWM recovery now!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Denyken kaže...
Diazz72 kaže...

Skini 3.09 ili 3.10

Nije to, probao sam. Ovo je nesto drugo, kao da je zasticeno od ovih stvari. Prodje uredno sve u Odinu, pokrene se normalno nakon toga, ali kad odem u recovery, ono opet Recovery <3e>...

Pa mobitel bi ti trebao biti rootan da bi mogao staviti custom recovery.

Ili ja trkeljam gluposti....?

&quot;Bolje izdati knjigu nego prijatelja!&quot;
14 godina
neaktivan
windir_zg kaže...
Denyken kaže...
Diazz72 kaže...

Skini 3.09 ili 3.10

Pa mobitel bi ti trebao biti rootan da bi mogao staviti custom recovery.

Ili ja trkeljam gluposti....?

Kako ga rootat?

14 godina
neaktivan

Opet se vracam na S3... kod njega sam mogao odinom direktno staviti twrp na stock rom ili bilo koji drugi. Ili je onda to samo slucaj sa S4. Pa daj recite kako ste vi stavili custom romove, kojom procedurom pocinje od stock roma 4.4.2?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Opet se vracam na S3... kod njega sam mogao odinom direktno staviti twrp na stock rom ili bilo koji drugi. Ili je onda to samo slucaj sa S4. Pa daj recite kako ste vi stavili custom romove, kojom procedurom pocinje od stock roma 4.4.2?

1. Root

2. Custom recovery

3. Skineš ROM po želji i instaliraš iz recoveryja

14 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
Denyken kaže...

1. Root

2. Custom recovery

3. Skineš ROM po želji i instaliraš iz recoveryja

Uspio sam CF-auto rootom!

14 godina
neaktivan

Upozorava me SuperSU da je pronadjen Samsung KNOX. Pise "probati deaktiviranje KNOX-a? Sto cu?

0 0 hvala 0
16 godina

Evo stigla maska koju je kolega preporučio. Na njoj je znak UAG koji nije na slikama ebaya. Maska je odlične kvalitete izrade i završne obrade. Ko ne zna da je kopija, bio bi siguran da je original.
Uz nju se dobije zaštitna folija i stylus. Putovala je svega 10 radnih dana iz Kine. Preporuka!

15 godina
neaktivan

Kako ste zadovoljni s official 5.0.1 Lollipop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sta je stigao? Ja imam i9505, ali nema jos

15 godina
neaktivan
Gamer321 kaže...

Kolega misli na i9508 port o kojem se već priča u ovoj temi.

I sam koristim taj ROM ( Albe 95 Lolipop ROM ), no trajanje baterije je loše iako se uređaj i ne koristi baš.
Također, primjetio sam sporiji rad u odnosu na Google Play Edition 5.0.1 ROM.

No, sve mi se čini da je to stvar kernela koji još nije dosta dobro napravljen i optimiziran za ovu verziju .

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 17:45 (mstaglicic).
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
Gamer321 kaže...

I sam koristim taj ROM ( Albe 95 Lolipop ROM ), no trajanje baterije je loše iako se uređaj i ne koristi baš.

No, sve mi se čini da je to stvar kernela koji još nije dosta dobro napravljen i optimiziran za ovu verziju .

Taj Albe95 rom je mrtav u odnosu na untouched Candy Lollipop rom v1.0 Kushan Edition.

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...
Gamer321 kaže...

Taj Albe95 rom je mrtav u odnosu na untouched Candy Lollipop rom v1.0 Kushan Edition.

Nešto čitam u onoj temi za taj Candy Lollipop da ljudi imaju problema prilikom instalacije ( bootloop i slične stvari ).

EDIT:

Taj Candy Lollipop Kushan Edition je multilanguage ili ima samo ona 3 jezika ( dva kineska i engleski ) kao i i9508 port ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 19:14 (mstaglicic).
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Nešto čitam u onoj temi za taj Candy Lollipop da ljudi imaju problema prilikom instalacije ( bootloop i slične stvari ).

EDIT:

Taj Candy Lollipop Kushan Edition je multilanguage ili ima samo ona 3 jezika ( dva kineska i engleski ) kao i i9508 port ?

Samo tri jezika ima.

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...

EDIT:

Samo tri jezika ima.

Kažeš, po performansama je bolji od Albe95 Lollipopa ?
Ti koristiš taj ROM ?

15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Kažeš, po performansama je bolji od Albe95 Lollipopa ?
Ti koristiš taj ROM ?

Da, bolji je i koristim ga od kako je izasao kernel s kojim radi Wifi. Koristio sam i Albe95, ali je previse modifikovan, to mi se nikako ne svidja. Takoder PUNO vise trza nego ovaj Candy.

15 godina
neaktivan

Je li neko isprobao Echoe Lollipop Rom? Skidam pa cu isprobati i njega da vidim kakav je u odnosu na Candy rom. Cini mi se da nije puno modifikovan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mstaglicic kaže...
Gamer321 kaže...

Ha kad koristiš Albe rom koij je za k...

[ PONAVLJAM ] Stavi stock ( od i9508 ) + Kernel za WiFi i sve pet.

Ja ga koristim od kako je izašao WiFi kernel, baterija mi traje duže nego na kitkatu i GPE - lollipopu.

Do sada nisam imao ni jedan reboot, koristi malo više RAM memorije ( ali to je radi kernela ) no ne smeta pošto uređaj ima sasim dovoljno memorije ( 2gb ).

Isto tako stvari tipa San Andreas koji ne rade na GPE/CM Lollipopu na TW-u rade.

Da ce officijalna verzija biti bolja, biti ce...no za sad ovo je sasvim solidno.

15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Ja ga koristim od kako je izašao WiFi kernel, baterija mi traje duže nego na kitkatu i GPE - lollipopu.

Do sada nisam imao ni jedan reboot, koristi malo više RAM memorije ( ali to je radi kernela ) no ne smeta pošto uređaj ima sasim dovoljno memorije ( 2gb ).

Isto tako stvari tipa San Andreas koji ne rade na GPE/CM Lollipopu na TW-u rade.

Da ce officijalna verzija biti bolja, biti ce...no za sad ovo je sasvim solidno.

Je li taj stock rom rootan i deodexed? Ili se sve to mora naknadno stelati?

14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
mstaglicic kaže...
Gamer321 kaže...

Daj mi taj link od tog stocka I9508 i da ga zviznem.

EDIT: Instalirao sam Echoe Rom. Nije to to, djeluje mi kao Lollipop tema. Vracam se na stock 4.4.2

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 14:04 (Denyken).
15 godina
neaktivan

Samo mi jedna stvar nije jasna. Koristeci Samsungov TocuhWiz rom 5.0.1, imam fluidnije skrolanje na Facebook aplikaciji i jos nekim aplikacijama u odnosu na Google Play Edition Rom. Takodjer mi se cini da su boje malo ljepse i jace na Sasungovom romu, npr. bijela boja. Slika je ostrija dok je sve to malo mutnije na GPE rom-u. Ako neko moze objasniti u cemu je stvar, bio bih zahvalan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imate linkove i sve par postova u nazad.

Opet kazem ne sudite ROM prema ovim glupostima kaj ovi urade...ja sam ih sve isprobao i sve je smece, stock za 9508 je trenutno naj bolja varijanta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
12 godina

Ma moze K.

Tip je poslao mob na servis i vratili mu ga sa lollipopom, ali tip je p*zda pa ne zeli uplodati rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice