Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.936
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

Namjeravam kupiti najnoviji Galaxy pa me zanima da li je povoljnija opcija kupiti samo uređaj u trgovini i onda se odlučiti za neku tarifu ili ga kupiti preko operatera (imam 099 broj)?

16 godina
dado80 kaže...

Namjeravam kupiti najnoviji Galaxy pa me zanima da li je povoljnija opcija kupiti samo uređaj u trgovini i onda se odlučiti za neku tarifu ili ga kupiti preko operatera (imam 099 broj)?

ako imaš namjeru kupovati s4 strpi se još kojih mjesec dana dok ne dođe s5 u prodaju i kad padne cijena s4..

"najnoviji galaxy" može biti i s5 pa da ti odma odgovorim da ti kupovina uređaja najbolje paše po tvojim potrebama, to ti nemože neko drugi odlučit.. sad da plaćaš 200 kn mjesečno i 2k kn za uređaj kod nekog operatera mi se čini previše, moja opcija bi bila da kupiš uređaj kod recimo tele2 (nisam dugo gledo al mislim da su oni "najjeftiniji" što se tiče takve vrste kupnje (čitaj najmanje skupi) i pljunut odma kojih 4-5-6k kn i uzet neku dobru tarifu (ja koristim tomato 50 kn za 1000 mb, min i poruka) nego da potrošiš kojh 7 na pretplatu..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
12 godina

Ne nego mu je najbolje kupit na njuskalu. Ako netko treba dam mu broj u inbox covjek prodaje mobitele kupljene u vipu,tcomu sa potvrdenom garancijom znaci sve posteno 100% i covjek je u redu jos ce i spustit na licu mjesta 200kn. Dat 6 soma za mob pa moras bit lud s4 sad dobis novi za 3000kn a i to je puno za takav vrhunski proizvod.

2 2 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Ne nego mu je najbolje kupit na njuskalu. Ako netko treba dam mu broj u inbox covjek prodaje mobitele kupljene u vipu,tcomu sa potvrdenom garancijom znaci sve posteno 100% i covjek je u redu jos ce i spustit na licu mjesta 200kn. Dat 6 soma za mob pa moras bit lud s4 sad dobis novi za 3000kn a i to je puno za takav vrhunski proizvod.

U postu je pitao dali je bolje kod operatera ili u trgovini, ja pretpostavljam da ne zeli polovan mobitel preko njuskala (u suprotnom neka trazi na njuskalu) a sto se tice moba za 6000 kn sam spomenuo da je "novi" galaxy s5 toliko vjerojatno.. posto kolega nije naveo dali hoce s4 naveo je da hoce novi (isto tako podrazumjevam pod s5 to novi) u svakom slucaju sacekat da s5 izade pa da s4 jos malo izgubi na cijeni

Ps. Ako si kupovo i curin s4 kod tog lika nemoj se pitat zasto mu non stop odlazi baterija i ekran..(tako sam kupio s2 na kojem je zapakiranom imei bio blacklistan baterija se nakon 2 mjeseca napuhala itd, garancija nije pomagala..)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 1:02 (LUNAT1C).
12 godina

Ja i govorim o novom uredaju ne volim rabljene mobitele,a i covjek prodaje smo nove. Lik nije muljator kupujem kod njega godinama nisu svi na njusci seronje i prevaranti ima i normalnih ljudi. Kupio sam kod njega 10-ak telefona i samo su dva imala problema. Taj s4 i mom 8x je krepala baterija.

1 3 hvala 0
16 godina

evo vec 6 dan kako imam sgs 4 jos ga nisam ni root odradio :S kad pocnem citati komentare da se zvuk zahebe sa pogresnim modemom i wifi (ok ima fix za wifi) paranoja neka u meni da ga rootam i flesujem custom rom! a kad sam sgs1 imao odmah prvi dan rootovao :D hahahha

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Ja i govorim o novom uredaju ne volim rabljene mobitele,a i covjek prodaje smo nove. Lik nije muljator kupujem kod njega godinama nisu svi na njusci seronje i prevaranti ima i normalnih ljudi. Kupio sam kod njega 10-ak telefona i samo su dva imala problema. Taj s4 i mom 8x je krepala baterija.

Sve to stoji,opet ovisi koji mobitel oce kolega i dali ulazi u opciju njuskalo.. nije bio precizan pa kad odgovori vidit cemo (ps neznam dali se kod tih garancija s njuskala moze trazit zamjena uredjaja prilikom kvara)

14 godina
neaktivan

ja sam do sad sve i jedan uredjaj uzeo preko njuskala. Od ljudi sto su produzivali preplate kod nekog od operatera. E sad kolika si truba da neskuzis jeli telefon nov ili polovan, dali ti se slazu serijski brojevi na uredjaju i racunu i dali se pogleda na racun i garanciju kad je kupljen uredjaj to je vec druga stvar :-)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Lunat1c vidim da se dobro kužiš pa bih te želio pitat par pitanja......i ja imam namjeru kupiti s4 ali preko amazona.de.....znači direkt od amazona a ne nekog prodavača.....s obzirom da tamo nikad nisam kupovao koliko je sigurno tamo kupiti mob jer vidim da novi s4 košta oko 3300kn što je jeftinije nego kod nas....i dali bi taj model od amazona radio kod nas tojeste jel mobitel otključan???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tebi se stvarno baca 100€. Al tvoja lova. Sigurna je kupovina. Al gledaj amazon.de ili amazon.uk jer ces tako izbjec carinu i pdv

No android-No party

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Tebi se stvarno baca 100€. Al tvoja lova. Sigurna je kupovina. Al gledaj amazon.de ili amazon.uk jer ces tako izbjec carinu i pdv

misliš na pad cijene kad izađe s5??? ma dobro mogu pričekat nije mi hitno...znači bez straha uzimam i bit će otključan te će radit bez problema kod nas?????

14 godina
neaktivan

Nisam mislio na izlazak s5. Nego kupnja preko oglasa. Neznam odakle si al vjerujem da netko iz tvog grada prodaje novi s4. Upalje, mozda i koristen jedan dal, al nov. Pogledas, pregledas, usporedis, skines uzivo jos 100kn i eto ga. Ja sam svog kupija za 3000kn prije nove godine. Nasao u splitu, sve provjerija i kupija. A ti bi sad da 3300kn

No android-No party

0 0 hvala 0
16 godina
Steel123 kaže...

@Lunat1c vidim da se dobro kužiš pa bih te želio pitat par pitanja......i ja imam namjeru kupiti s4 ali preko amazona.de.....znači direkt od amazona a ne nekog prodavača.....s obzirom da tamo nikad nisam kupovao koliko je sigurno tamo kupiti mob jer vidim da novi s4 košta oko 3300kn što je jeftinije nego kod nas....i dali bi taj model od amazona radio kod nas tojeste jel mobitel otključan???

Mobitel nisam nikada narucivao preko amazona, sto se tice toga jeli on dekodiran ili ne 99% sam siguran da je, a za ovo 1% mozes potvrdid na linku dolje i isto tako pitat ostala pitanja vezana uz amazon

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/amazon-pitanja-odgovori/53144.aspx

13 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Steel123 kaže...

Mobitel nisam nikada narucivao preko amazona, sto se tice toga jeli on dekodiran ili ne 99% sam siguran da je, a za ovo 1% mozes potvrdid na linku dolje i isto tako pitat ostala pitanja vezana uz amazon

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/amazon-pitanja-odgovori/53144.aspx

dobro....hvala ti

12 godina

cjepidlacis znas sto sam mislio. posto si tak pametan reci mi kad dolazi kit kat  mob je inace u vipu kupljen ali je odkodiran i radi na tcomu. trazim svaki dan tamo na aktualizacij softwarea i nista

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Nedavno sam kupio Samsung Galaxy s4, ali kopiju. Mobitel je relativno dobar, samo ima lošiju kameru i manju memoriju od orginala ali i to što ima meni je zadovoljavajuće. Ima samo jednu veliku MANU. Naime, nemam signala u kući, odnosno u bilo kojem zatvorenom prostoru a vani imam. Što da radim? Da li je nešto u postavkama ili je antena loša?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

prijatelju promasio si temu totalno.....ovdje je rijeci o s4 i svi imatu takve uredjaje.... taj tvoj nema nikakve veze s navedenim uredjajem pa ti vjerojatno nitko nece ni moci pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji SGS4 uzeti: i9500 ili i9505?

Volim da prckam sa raznim ROM-ovima, flasham itd a vidim da nisu neke razlike u cijeni.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzmi i9505 

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
15 godina

Jel ostali mogu skinut 4.4.2 na t-mobileu? Ja jos uvijek nemogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moze li neka preporuka za custom rom? da je stabilan, touchwiz i naravno baterija da traje sto duze :D

EDIT: odradio root i knox mi je sad na 0x1 garancija u pm-u :D ali mi nije jasno za bootloader imam stock 4.3 i na forumima citam da mi je novi bootloader a sad mi lik na forumu kaze treba mi noviji bootloader :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 23:48 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo dosao bas jucer oko pola 11 navecer kit kat. Pogledaj danas za update.

14 godina

Kod mene na t-komi još uvijek ništa od 4.4.2... upravo pročekiro.

Stock 4.3 FW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Još uvijek ništa, hmm, kak je to moguce da neki dobiju a neki ne....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, fascinantno....

Pratim FW leak na ovom linku: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9505

Blentavo je da već svi susjedi imaju update i to na svim mrežama, kod nas samo VIP zato jer oni furaju INTL verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1samek kaže...

Da, fascinantno....

Pratim FW leak na ovom linku: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9505

Blentavo je da već svi susjedi imaju update i to na svim mrežama, kod nas samo VIP zato jer oni furaju INTL verziju.

Ima i tele 2, i neki na t mobileu vec imaju, neki ne iz nekog razloga...

12 godina

neznm zasto to tako rade. al uglavnom nis posebno. ljepse mi je iskreno izgledalo prije. 

pogotovo ove ikone dolje di su poruke i telefon ovo mi je ko za neke klince. i debilana je sto je sad baterija bijele boje bolja mi je bila zelena. a sad da se poboljsao rad mobitela i da baterija traje duze nebi znao tek se jucer instaliralo a i nemam sad mob kod sebe.

moram pogledati po netu sto sve ubiti donosi taj kit kat.

1 1 hvala 0
15 godina

Ja imam u svojem HT karticu i update na kit kat je došao prije tjedan dana. Telefon je kupljen otključan na sve mreže preko Zabe tako da ne znam sa čime ima veze taj update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kendo kaže...

Ja imam u svojem HT karticu i update na kit kat je došao prije tjedan dana. Telefon je kupljen otključan na sve mreže preko Zabe tako da ne znam sa čime ima veze taj update.

Wtf, fakat ne kuzim, i dalje ga nemogu skinut...

17 godina

Nema to veze s tim koju karticu imaš u mobitelu. Možeš imat bilo koju, ako si mobitel kupio otključan dobio budeš update.

Ako si mobitel kupio kod T-šrota imaš verziju drugačiju od internacionalne koja je dobila update, tako da još malo trebaš pričekati.

Nije to samo kod nas slućaj, i u drugim zemljama je tako {#}

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice